Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Re: Wzmocnienia w trakcie sezonu 2010
Juz lepiej brak zawodnika niz Tomicek, przynajmniej kasa za przejazd zostanie 
A ja strzelam, że to "Piachu" 
Dryml lub Smolinski.
... szlag mnie trafi zaraz czytajac to forum.
Przeciez Smolinskiego nam
podkupili
Czyli co? Dryml?
Adrian Rymel, Puzon, Dryml w 2 lidze wioda prym!
Czyli co? Dryml?
Adrian Rymel, Puzon, Dryml w 2 lidze wioda prym!
A skad wiesz że Smolinskiego, a nie chodziło o Barkera przypadkiem?
Info - KMO 100%?
Info - KMO 100%?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Domyslam sie. O Barkerze nie bylo przeciekow a w dodatku on z Opolem dluzszy czas rozmawial. Tak w wywiadzie powiedzial.
Pewne info jest takie że nic nie wiadomo. Z tego co mi się mniej więcej udało ustalić to:
to Barkera nam Opole podkupiło, Smoliński podobno ma jeździć w tym roku na trawie i nie chce jeździć w związku z tym w Polsce. Gathercole kontuzjowany, Piaszczyński podobno zapycha motocykle komuś w Szwecji, Dryml przywiązany jest do swoich cen, chociaż podobno dostał zgodę Miskolca na wypożyczenie ( ale może nie do nas), z Henką, Screenem czy Mcgowanem nikt podobno jeszcze nie gadał, Fisher nie jest do wypożyczenia itd. itp.
Nikt nic nie wie.
Siedzimy i czekamy na komunikat.
Bo chyba treningu dzisiaj może nie być to ja nie wiem jak wtedy Piszcz pojedzie do Ostrowa?
to Barkera nam Opole podkupiło, Smoliński podobno ma jeździć w tym roku na trawie i nie chce jeździć w związku z tym w Polsce. Gathercole kontuzjowany, Piaszczyński podobno zapycha motocykle komuś w Szwecji, Dryml przywiązany jest do swoich cen, chociaż podobno dostał zgodę Miskolca na wypożyczenie ( ale może nie do nas), z Henką, Screenem czy Mcgowanem nikt podobno jeszcze nie gadał, Fisher nie jest do wypożyczenia itd. itp.
Nikt nic nie wie.
Siedzimy i czekamy na komunikat.
Bo chyba treningu dzisiaj może nie być to ja nie wiem jak wtedy Piszcz pojedzie do Ostrowa?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Żle się domyślasz , skoro Smoliński nigdzie jeszcze nie podpisał to jak ktoś mógł nam go podkupic?? Była jakas oficjalna informacja gdzie będzie jęzdził Niemiec bo chyba mnie cos omineło 
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Mars pisze:Żle się domyślasz , skoro Smoliński nigdzie jeszcze nie podpisał to jak ktoś mógł nam go podkupic?? Była jakas oficjalna informacja gdzie będzie jęzdził Niemiec bo chyba mnie cos omineło
No nie mogę już...
Martin Smolinski nie jest zainteresowany startami w polskiej lidze w sezonie 2010 ponieważ zamierza skupić się na wyścigach na trawie.
Teraz widać? Ze 20 razy już było to pisane...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
Koza czy jak? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jak koza, to pewnie wyląduje dziś w Lublinie 
Taaa, pewnie Kozza Smith 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
ale to swiadczy tylko o tym, ze kolejne nazwiska sie dzisiaj pojawia. mam nadzieje, ze tez w Lublinie.
carpe diem!
- Łoptymista
- Trener
niech sie pojawia
brak kontraktu/wzmocnienia przed waznym meczem bedzie kompromitacja naszego klubu.
brak kontraktu/wzmocnienia przed waznym meczem bedzie kompromitacja naszego klubu.
- niespokojny
- Trener
Rymel byl przed 14. Jakis grubszy transfer teraz chyba 
Dziala strona PZM ale nie ma zadnego nowego komunikatu 
- niespokojny
- Trener
No to pojechane...
O jest komunikat ale nie ma niczego o nowych zawodnikach tylko cos tam o Barkerze w Opolu
- Łoptymista
- Trener
no to pupa... wyglada ze to co mileli do wrzucenia wypchneli w tym jednym.... 
No to pieknie ...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
Szczerze mowiac spodziewalem sie tego. Tzn statej jakosci 
Jeszcze pracuja, pojawil sie kolejny komunikat nr. 45 (o amatorach cos)