a za ostatnia prosta to i Jabol i Gomolski mogliby po ostrzezeniu dostac, bo wydaje mi sie, ze najpierw Jabol przegial z tym hamowaniem na prostej, a przy kresce Gomolski nieladnie zamknal Tabake do plotu, w stylu Tomasz Rempaly w Miszkolcu w zeszlym roku
Żużel w TV
Re: Żużel w TV
no nawet bardzo ladnie, po cichu liczylem ze walnie obu na wyjsciu z 1 luku na 4 okrazeniu : )
a za ostatnia prosta to i Jabol i Gomolski mogliby po ostrzezeniu dostac, bo wydaje mi sie, ze najpierw Jabol przegial z tym hamowaniem na prostej, a przy kresce Gomolski nieladnie zamknal Tabake do plotu, w stylu Tomasz Rempaly w Miszkolcu w zeszlym roku
METHANOL ADVENTURE TEAM
- niespokojny
- Trener
Poniosla fantazja
. Ladne domino.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Fajna akcja w Xtym biegu, Ferjan objechany jednoczesnie z dwoch stron 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Sepleniący reporter w parku maszyn wymiata
No i pospuli mi wynik. Wyjdą z 20 cholery
No i pospuli mi wynik. Wyjdą z 20 cholery
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
A w ostatnim TŻ mowi ze musi dopracowac dociążanie na wyjazdach bo u siebie przyzwyczajony od razu sie odchylac i wypuszczać motor :] Widocznie dzis tor inny niz zwykle ;d
No dwa razy klapnąć na dupę w ciągu 10 sekund to niezła sztuka 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- niespokojny
- Trener
Stanowcze NIE dla betonu w Lublinie 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No to dopracował perfekcyjnie, bo wywalił świece dwa razy w ciągu 5s. A sam mecz jak dla mnie padaka, poza dominem, akcją na Ferjanie z 10tego biegu i tym klinem Gomólskiego nic się nie działo, procesja od startu do mety, ale w końcu dziś Boże Ciało 
BTW: czy ktoś orientuje się, czy jakaś stacja dostępna za free w necie pokazuje sobotnie GP?
BTW: czy ktoś orientuje się, czy jakaś stacja dostępna za free w necie pokazuje sobotnie GP?
Ostatnio zmieniony 3 czerwca 2010, o 20:39 przez marinello, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawód: elektryk (nie dyżurny:)
byl to idealny przyklad beznadziejnych zawodow spowodowanych twardym torem...
carpe diem!
Racja, po dwóch biegach odpuściłem sobie i patrząc po wyniku zrobiłem dobrze.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
- tezetomaniak
- Trener
bartosch pisze:byl to idealny przyklad beznadziejnych zawodow spowodowanych twardym torem...
No pewnie. Szczególnie, że Start miał najbardziej wymagających przeciwników w lidze, mecz na szczycie.
Swoją drogą forma Nichollsa to masakra. I pomyśleć, że niektórzy chcieli go w Gp... 
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Odnośnie samych realizacji transmisji w TV to jestem ciekaw jak to by wyglądało z perspektywy naszego toru, pierwsza myśl to PRIDE, speedway w klatce z naszymi kratami, no i ciasny park maszyn! Trochę to mało atrakcyjne medialnie.
Kto komentuje mecz Gorzow - Zielona?
Mam wrazenie, ze koles jest "troszeczke" stronniczy
.
Mam wrazenie, ze koles jest "troszeczke" stronniczy
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- tezetomaniak
- Trener
Tym drugim. Cegle to jeszcze poznaje
.
Richie Faulkner:
ten z TVP komentator jakis (korzenie Zielono Górskie) i Krzysio Ciegielski Stalowiec 100%
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Ta cała napinka zaczęła się w drugim biegu od Pedersena, któremu nie poszło wczoraj w GP i dzisiaj się rzuca, i teraz przepychanka trwa na całego.
BTW: porywamy Pawlickiego???
BTW: porywamy Pawlickiego???
- tezetomaniak
- Trener
No sedzia troche niekonsekwentny. Gapinski jedzie w powtorce, Loktajev nie..
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
- tezetomaniak
- Trener
Ale wylapal Hancocka ladnie.
Richie Faulkner: