harry pisze:kmzlublinfan pisze:Trochę szkoda, ze ten Sawina akurat debiutuje na naszym meczu. Może to będzie wyjątek potwierdzający regułę?
Naprawde sadzicie,ze pojedzie w niedziele? Jakos mi sie nie chce wierzyc.
harry pisze:kmzlublinfan pisze:Trochę szkoda, ze ten Sawina akurat debiutuje na naszym meczu. Może to będzie wyjątek potwierdzający regułę?
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu "Tęcza". Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!buby pisze:i nie narzekajcie na nasz klub bo i tak robią co się da, i szacunek dla D.Sprawki który nocami nie śpi tylko robi co w jego mocy.
Trochę szkoda, ze ten Sawina akurat debiutuje na naszym meczu. Może to będzie wyjątek potwierdzający regułę?
Davv pisze:
Buby, a Ty zrozum, że wysłanie kontraktu to ostatni etap negocjacji, a skoro chłopaki nie odsyłają kontraktów to znaczy, że coś jest nie tak.
buby pisze:niespokojny pisze:Szczerze mowiac jak przebija nas Opole to albo oni tacy desperaci albo u nas dalej bidaZ drugiej zarzad niechetny w stosunku do Anglikow. W kazdym badz razie my mielismy sie wzmacniac a robia to poki co nasi rywale
Myślisz ze to takie łatwe wzmocnić się człowieku zrozum został wysłane do kilkunastu zawodników kontrakty czekamy na odesłanie ich do klubu z podpisem zawodników i nie narzekajcie na nasz klub bo i tak robią co się da, i szacunek dla D.Sprawki który nocami nie śpi tylko robi co w jego mocy.
To Cię źle uczylijak mnie uczyli na erystyce - jeżeli coś jest regułą, od tego nie ma wyjątków.
torsen pisze:mocna jest ta, która wyjątków nie zna
Mars pisze:Smoliński + junior i koniec wzmocnien.
Ktoś z forum pisze:Jezeli chodzi o wzmocnienia ze skandynawii Adam Jaziewicz wspolnie z Simonem biora w tym udzial a chodzi o Henke Gustafssona,drugim celem jest najmlodszy z braci Karlssonow -Magnus
Speedway pisze:A tymczasem w Ostrowie rozmawiają z dwoma Szwedami.Ktoś z forum pisze:Jezeli chodzi o wzmocnienia ze skandynawii Adam Jaziewicz wspolnie z Simonem biora w tym udzial a chodzi o Henke Gustafssona,drugim celem jest najmlodszy z braci Karlssonow -Magnus