Lubelskie programy żużlowe
Re: Lubelskie programy żużlowe
Może poprostu dobrze spójrz
najpierw jest data a później przeciwnik 
ja w programie dostrzegłem 3 bledy:
1. tabela terminarz, mecz w pile - wygraliśmy?
2. bieg 7 - Syzmko?
3. bieg 12 - M.C. Szymko?
ale jak juz pisałem w temacie o ostatnim meczu nie raziły mnie jakoś specjalnie te błędy
1. tabela terminarz, mecz w pile - wygraliśmy?
2. bieg 7 - Syzmko?
3. bieg 12 - M.C. Szymko?
ale jak juz pisałem w temacie o ostatnim meczu nie raziły mnie jakoś specjalnie te błędy
Pozdrawiam
Marun pisze:Może poprostu dobrze spójrznajpierw jest data a później przeciwnik
Jezeli chodzi o moj program, to w terminarzu mecz z Lodzia wskazany jest na 11 runde 27 czerwca. Natomiast na samym koncu napisane jest, ze z Lodzia jedziemy w X rundzie 20 czerwca. Nie to zebym sie czepial, ale "niedzielnych" fanow moglo to mocno zmylic. No chyba, ze trafil mi sie jakis elitarny egzemplarz
Na pewno? Data napisana jest nad nazwami drużyn. Po prostu źle spojrzałeś - tak jak ja na początku. 
Mnie zastanawiała pusta rubryka "sponsor" przy każdym biegu. Na miejscu sponsorów, którzy zapewne mieli znaleźć się w programach, byłbym mocno zirytowany.
Ale ogólnie za program duży plus.
Ale ogólnie za program duży plus.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
A moim zdaniem rubryka o rywalu, w tym przypadku o Polonii Piła zajmuje tylko miejsce i tak naprawdę, nic sensownego nie jest w niej zawarte. Ktoś mógłby przygotować jakiś dłuższy tekst w to miejsce lub coś podobnego.
Dla kontrastu do narzekajacych na programy ja pochwale. Mam dopiero dwa tegoroczne i naprawde bardzo podoba mi sie ich zawartosc. Chude, a jednak zawieraja wszystko co powinien wiedziec kibic siedzacy w niedziele na swoim stadionie, szczegolnie wartosciowe strony 2-3 i 6-7. Dobrze rozlokowane tabelki, widoczne bez szperania, terminarz, aktualna tabela, troszke informacji o gosciach. Poza tym sporo zdjec, dobre, niejednakowe w pomysle okladki i dobry papier dopelniaja calosci. Szkoda, ze w ostatnim brak autorow, powinnismy wiedziec kto dobrze pracuje.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Tak, wiem o tym , ale gdzie nie ma bledow...
Bledy mozna i powinno sie wytykac, ale nie powinny one przeslaniac calkowitej wartosci programu.
Bledy mozna i powinno sie wytykac, ale nie powinny one przeslaniac calkowitej wartosci programu.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Tak jest, nie popelnia bledow ten, co nic nie robi.
Wiadomo, ze nie, sam jestem stosunkowo usatysfakcjonowany z jakosci programow, aczkolwiek bledy typu "OsmUlski" to dla mnie mega porazka 
Motor mocny
Oj tam Hayden...jak poczytasz forum tyle lat co ja to nic Cie nie zdziwi, przywykniesz do roznych dziwolagow, tylko badz czujny i nie bierz przykladu.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Wiem, wiem od czytania roznych komentarzy w internecie czasami musze sie zastanawiac jak napisac 'gora' 
Motor mocny
Klub dał ciała dzisiaj z programami. Mogli dać chociaż jakąś czarno-białą kartkę z aktualną tabelą biegów, bo nasz skład wyglądał zupełnie inaczej (tzn. nie skład tylko numery startowe).
Rozumiem, że ze względów oszczędnościowych nie drukowano nowych programów. Ale dlaczego w tym "starym" nie było sponsorów biegów? Ja na miejscu firm dających kasę bym się wkurzył
Popieram GeLa - wkładka z aktualnym, zamienionym składem bym się przydała. Koszt ok 10 groszy za sztukę (xero) jest/był chyba dla klubu do przełknięcia.
Popieram GeLa - wkładka z aktualnym, zamienionym składem bym się przydała. Koszt ok 10 groszy za sztukę (xero) jest/był chyba dla klubu do przełknięcia.
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom
Coś bym napisał na temat papieru, ale ugryzę się w język 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Chyba w palec 
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Zdenerwować się można i tyle. Nigdy mi nie było szkoda pieniędzy na program, ale jeśli się płaci te 5 złoty to chyba można wymagać chociażby prawidłowej tabeli biegowej itp. Ja rozumiem, że mecz zaległy, że zaszły zmiany no ale wymienić jedną stronę w programie, chyba nie jest gigantycznym problemem. Mam tu na myśli oczywiście stronę z tabelą biegową. Chociaż "aktualna tabela II ligi" też pozostawia dużo do życzenia... Jednym słowem mnóstwo kreślenia. Przepraszam za wywody z mojej strony, ale błędy w programach bolą mnie jak mało co. I oczywiście, każdy człowiek może się pomylić, ale tu nie chodzi o literówki w artykułach itp. tylko o podstawowe rzeczy jakimi są tabela biegowa i zestawienie par. To są chyba drobnostki...drobnostki, które można wyeliminować, tym bardziej, jeśli data przełożonego spotkania jest znana dużo wcześniej.

to jest taka sama drobnostka jak rozwieszenie plakatów. też nie ma komu
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
meesha pisze:Coś bym napisał na temat papieru, ale ugryzę się w język
Wiem, wiem ja też mam to samo na myśli, ten papier jest...
-
kamikadze28
Potrzebuje programów z meczów tż od 2001 do 2007 (chcę tylko pożyczyć w celu uzupełnienia własnych statystyk) kontakt na pw
-
kamikadze28
Tam są w błędy np brak czasów biegów w niektórych meczach
To raczej braki a nie bledy
Potrzebuje programów z meczów tż od 2001 do 2007 (chcę tylko pożyczyć w celu uzupełnienia własnych statystyk)
Wypisz mi w których meczach masz braki to w miarę możliwości czasowych je pouzupełniam na podstawie programów i/lub relacji prasowych. Dużo tego jest???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?