Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Remus
Senior

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#4801 Postautor: Remus » 25 maja 2010, o 09:18

Ja jeszcze się tak zapytam tych ludzi którym tak dużo nie pasuje i którzy tyle krytyki wylewają z siebie na zarząd i klub. Zamiast wyrzucać to z siebie tutaj na forum można przecież podejść do dyrektora klubu na treningu i zapytać o te wszystkie sprawy które was tak mocno uwierają, sądzę że odpowie z przyjemnością. Jest też prezes który się pojawia też dość często na treningach i jest ogólnie dostępny. Więc dlaczego żaden z was nie podejdzie i nie pogada, nie wyrzuci z siebie tych wszystkich żali prosto w oczy tym ludziom? Może mi ktoś odpowiedzieć? Czy może raczej wolicie się chować pod adresem anonimowości na forum i za monitora.
Obrazek

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4802 Postautor: kibicLBN » 25 maja 2010, o 09:34

Bo do tego trzeba mieć honor Remus :roll: . Ja chętnie pogadałbym ze Sprawką albo prezesem tylko wcale nie tak łatwo na nich trafić, ale owszem rozmawiają z każdym kto ma do nich jakieś pytanie i nie traktują kibiców jak chłystków, którzy "gówno wiedzą". A co do tego że Sprawka ma dużo zajęć dodam że nawet reklamy po konferencji i inne przedmioty on też musiał zbierać, ogólnie facet się stara ale potrzebuje pomocy niewątpliwie.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
diego84

#4803 Postautor: diego84 » 25 maja 2010, o 10:42

harry pisze:
Remus pisze:Dodam tylko od siebie. Znam harrego - bardzo szanuję jego wiedzę na temat czarnego sportu ale nie szanuję krytyki którą obarcza obecny zarząd.

Ale ja nie domagam się szacunku. Mi zależy na tym sporcie w Lublinie jak rzadko komu. Od czterdziestu lat.
Jeżeli nie szanujesz krytyki to znaczy że żużel masz w tyłku a interesują Cię osoby. Jezeli interesuje Cię żużel to polemizuj ze mną, kłoć się, przedstawiaj swoje zdanie, pokaż i udowodnij, że się mylę.
Obrzucanie mnie wyświechtanymi epitetami juz widać że wielu myślącym osobom na tym forum się znudziło i zmusiło je do myślenia i przewartościowania swoich dogmatów.
Chowanie głowy w piasek i udawanie, że w klubie jest happy to krótkowzroczność wybitna. Jeżeli ktoś myśli, że Bogdanka to frajerska dojna krowa, która na wszystko da mamonę, to jest w bardzo, bardzo wielkim błędzie.
TO NIE ZARZĄD ZNALAZŁ BOGDANKĘ, TYLKO MARKETINGOWCY BOGDANKI DZIEKI SWOIM BADANIOM UZNALI ŻUŻEL ZA NAJLEPSZY PRODUKT REKLAMOWY. Zaproponowano KMŻ-towi współpracę. Ot i cała tajemnica wielkiego sukcesu zarządu.
Ale to się wiąże z tym, że taka firma, jeżeli decyduje się na wspólpracę, to musi mieć wszystko extra. Bogdanka monitoruje teraz cały klub bardzo dokładnie. Najpewniej po zakończeniu tego sezonu zapadną decyzje. Kto się nadaje, a z kim trzeba się będzie żegnać. I albo zarząd zgodzi się na takie postawienie sprawy albo żegnajcie.
Dlatego jakieś sztuczne bronienie zarządu, udawanie, że nic się złego nie dzieje, próby wywarcia presji, żeby uciszyć krytykę NIC NIE DADZĄ.
Zapewniam Was, że zarząd Bogdanki już wie co i jak. Pytanie brzmi tylko kiedy? Bo akurat dobrych ludzi do tej roboty to nie brakuje.

I tutaj wlasnie jest pies pogrzebany. Lepiej ujac tego nie mozna bylo. Albo zarzad zrpbic cos TERAZ albo kolejny MOCNY ruch bedzie ze strony LW, niekoniecznie taki, ktory moze sie podobac kibicom...

Awatar użytkownika
diego84

#4804 Postautor: diego84 » 25 maja 2010, o 10:47

[quote="Sztyvny
Hm, przez kilka lat zadna tak duza firma nie "zaproponowala" zuzlowcom wspolpracy. Mozna teraz pisac, ze to nie zasluga zarzadu tylko bogdanka sama chciala i sama weszla do klubu, ale nie zapominajmy, ze przez szereg lat jakos sie do takiego dzialania nie palila. A teraz sa w klubie. Warto tutaj tez uwzglednic fakt, ze obecnie jest kryzys, sponsorzy raczej sie wycofuja a nie przychodza. A mimo to, klub sponsora znalazl.[/quote]

Gdybys troszke sie orientowal w temacie LW, to wiedzialbys ze prezes Taras pelni obowiazki swoje od niedlugiego czasu. Wszystkim jest rowniez wiadomo, ze sekcja motocrossu w leczynskim klubie to jego sprawa, sponsoring LW Racing Team (superbike) to tez jego pomysl. tak wiec jak widzisz LW inwestuje w sporty motorowe a teraz przyszedl czas na nasz KMZ. Dlatego tak jak napisal Harry, watpie zeby pozyskanie sponsora to byl sukces zarzadu, oni sie tylko zgodzili na propozycje LW i CHWALA IM ZA TO.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#4805 Postautor: Cooper » 25 maja 2010, o 10:52

Łoptymista pisze:
ponioc drogi bandycko, ale wizualnie ladnie wypada co podoba sie pewnemu forumowiczowi

O kim mowisz?:) No barwy ma dobre 8) :D :wink:

kibicLBN pisze: A co do tego że Sprawka ma dużo zajęć dodam że nawet reklamy po konferencji i inne przedmioty on też musiał zbierać, ogólnie facet się stara ale potrzebuje pomocy niewątpliwie.

No i to najlepiej swiadczy o jego profesjonalizmie i umiejetnym zarzadzaniu... Dobrze, ze kawy nie podawal na tej konferencji... Checi i dobra wola moze sa, ale to chyba wszystko...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#4806 Postautor: bkapusta » 25 maja 2010, o 10:58

kibicLBN pisze:Bo do tego trzeba mieć honor Remus :roll: . Ja chętnie pogadałbym ze Sprawką albo prezesem tylko wcale nie tak łatwo na nich trafić, ale owszem rozmawiają z każdym kto ma do nich jakieś pytanie i nie traktują kibiców jak chłystków, którzy "gówno wiedzą". A co do tego że Sprawka ma dużo zajęć dodam że nawet reklamy po konferencji i inne przedmioty on też musiał zbierać, ogólnie facet się stara ale potrzebuje pomocy niewątpliwie.

Z drugiej strony bez przesady, nie robmy tutaj teatralnych scen i nie szafujmy honorem etc. etc.

Po pierwsze, jest to forum internetowe i sluzy kibicom do dyskusji. Mnie tez czasami wkurza takie "marudzenie" i krytykowanie absolutnie wszystkiego i wszystkich - ale tacy sa kibice i takie jest forum. Nie mozemy zabraniac ludziom krytyki, zwlaszcza tej sensownej, tylko dlatego, ze wyrazaja ja w internecie, a nie rozmowach "twarza w twarz".

Po drugie, z anonimowością nie przesadzajmy, większość stałych forumowiczów sie zna, ew. się kojarzy.

Po trzecie, nie kazdy ma czas/mozliwosci pojawiac sie na treningach i dyskutowac z dzialaczami osobiscie.

---

Mysle, ze istotne jest zeby doceniac to, ze sa w Lublinie ludzie, ktorym chce sie targac do przodu caly ten zuzel. Byl to kiedys harry, teraz jest to Dyr. Sprawka. Szacun za walke o zuzel - ale krytyka jest zawsze potrzebna. Zwlaszcza w Lublinie gdzie wszystko robi sie:
- na wariackich papierach
- na ostatnia chwile
- amatorsko

I ten sam problem maja wszystkie kolejne ekipy :)
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Speedway
Trener

#4807 Postautor: Speedway » 25 maja 2010, o 11:52

Na stronie http://www.kmzlublin.pl/ pojawiło się nowe lubelskie logo...
Obrazek

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#4808 Postautor: luCas » 25 maja 2010, o 11:56

Daje rade, czy ktos moglby umiescic je tutaj w wiekszej rozdzielczosci.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

meesha
Trener
Kontakt:

#4809 Postautor: meesha » 25 maja 2010, o 11:56

Rewelacji nie ma... To kiedy robimy nowe szaliki i koszulki :?: :wink:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Koper
Trener
Kontakt:

#4810 Postautor: Koper » 25 maja 2010, o 11:59

luCas pisze:Daje rade, czy ktos moglby umiescic je tutaj w wiekszej rozdzielczosci.

Obrazek

Obrazek

miedziany
Senior

#4811 Postautor: miedziany » 25 maja 2010, o 12:02

a gdzie nasze barwy ?

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#4812 Postautor: luCas » 25 maja 2010, o 12:02

Dzieki.
Tak jak juz napisalem, logo daje rade, ale brakuje mi tu nazwy miasta, powinna byc obok napisu kmz moim zdaniem.

meesha
Trener
Kontakt:

#4813 Postautor: meesha » 25 maja 2010, o 12:05

a gdzie nasze barwy ?

Na kibicach, na flagach itd. 8) W logo ich być nie musi przecie...

Tak jak juz napisalem, logo daje rade, ale brakuje mi tu nazwy miasta, powinna byc obok napisu kmz moim zdaniem.

Coś mi się obiło o uszy, że miasta nawet nie ma w oficjalnie zgłoszonej do PZM nazwie drużyny. Jest to Lubelski Węgiel KMŻ, a nie Lubelski Węgiel KMŻ Lublin :P
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Stereeo
Junior

#4814 Postautor: Stereeo » 25 maja 2010, o 12:10

a co wy sie miasta czepiliscie ? :D Jak pieniedzy na sport nie daja to bee a teraz w logo to byscie chcieli :D
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.

Koper
Trener
Kontakt:

#4815 Postautor: Koper » 25 maja 2010, o 12:12

meesha pisze:Coś mi się obiło o uszy, że miasta nawet nie ma w oficjalnie zgłoszonej do PZM nazwie drużyny. Jest to Lubelski Węgiel KMŻ, a nie Lubelski Węgiel KMŻ Lublin :P
Dokładnie tak. Dlatego na stronie klubowej w tabeli również nie ma nazwy miasta tylko Lubelski Węgiel KMŻ.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4816 Postautor: ravajas » 25 maja 2010, o 12:12

jakkolwiek cieszę się niezmiernie, że klubem interesuje się potężna firma, to jednak z zazdrością patrzę w kierunku leszczyńskiej Unii, której nazwy nikt nigdy nie sprzeda.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#4817 Postautor: Łoptymista » 25 maja 2010, o 12:14

napisalbym co mysle onowych znaczkach, ale znowu wyjdzie ze kogos obrazam 8)

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#4818 Postautor: luCas » 25 maja 2010, o 12:15

której nazwy nikt nigdy nie sprzeda.

Nigdy nie mow nigdy, Barcelona tez do konca swiata miala grac bez zadnego loga na koszulkach...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#4819 Postautor: grzesieck » 25 maja 2010, o 12:16

a teraz nie dosc, ze maja logo na koszulkach to jeszcze za to placa :|
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#4820 Postautor: ravajas » 25 maja 2010, o 12:17

ja nie pisałem o logo na koszulkach, tylko o nazwie drużyny. Unia Leszno jeździ w "koszulkach" z napisem DUDA, ale nie nazywa się DUDA Leszno.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Koper
Trener
Kontakt:

#4821 Postautor: Koper » 25 maja 2010, o 12:18

UNICEF to nie klasyczna reklama, sponsoring itp. ale wręcz odwrotnie. Oprócz umieszczenia logo na koszulkach FC Barcelona zgodziła się przekazywać UNICEF w ciągu następnych pięciu lat przynajmniej 1,5 mln Euro rocznie na wspieranie programów na rzecz dzieci na całym świecie.

Ravajas podał dobry przykład moim zdaniem.

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#4822 Postautor: luCas » 25 maja 2010, o 12:28

ravajas pisze:ja nie pisałem o logo na koszulkach, tylko o nazwie drużyny. Unia Leszno jeździ w "koszulkach" z napisem DUDA, ale nie nazywa się DUDA Leszno.

Zgadza sie, ale kategoryczne stwierdzenie "nigdy" jakos mnie nie przekonuje. Moim zdaniem predzej czy pozniej do tego dojdzie.

Koper
Trener
Kontakt:

#4823 Postautor: Koper » 25 maja 2010, o 12:36

Nazwa "Unia Leszno" to marka, która moim zdaniem jest w stanie generować dochody dla klubu i nie sądzę aby z niej w Lesznie zrezygnowano, pomijając już kwestie szacunku dla kilkudziesięcioletniej tradycji.

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#4824 Postautor: kmzlublinfan » 25 maja 2010, o 12:42

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/05/25/klingberg-nie-wytrzymal-i-wraca-do-zuzla/

To tak w kontekście wzmocnień jakich szukamy. Klingberg wraca do jazdy.

jerry78
Trener

#4825 Postautor: jerry78 » 25 maja 2010, o 12:51

kmzlublinfan pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/05/25/klingberg-nie-wytrzymal-i-wraca-do-zuzla/

To tak w kontekście wzmocnień jakich szukamy. Klingberg wraca do jazdy.

Zajrzyj do tematu "Żużlowe różności"