Ciekawe jak do tego meczu podejdzie Pila - czy bedzie powtorka skladu jakim pojechali do Ostrowa?
U nas z dyskusjami nt. skladu trzeba sie wstrzymac do ogloszenia (lub nie) transferow. Najbardziej komfortowa sytuacja byloby zakontraktowanie dwoch w miare kumatych seniorow, tak by wypelnic luke po Piszczu i dac czas na przemyslenia Darkinowi. A jak wroci Piszcz to akurat bedziemy mieli nadmiar jednego seniora jako rezerwowego-mobilizatora.
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Re: 30.05 Lublin-Piła
Na szczęście Puzon z Baranem nałapali punktów trochę, więc szansa na bonus jest. Żeby objechać pilan 16 punktami lub więcej trzeba ich mocno zaskoczyć. Warto się skupić na tym żeby ich druga linia mało przywoziła, bo Stead ze Świstem to praktycznie gwarancja tych 22/23 punktów w meczu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zaskoczyć ich można tylko mocnym składem. Nie ma na co czekać, bo spadamy w tabeli na łeb na szyję. Bardzo szkoda meczu w Pile, bo przy takiej formie naszej dwójki można tam było po prostu wygrać. Sprawa została pokpiona w całej rozciągłości. Ale jeszcze nie wszystko stracone. Ważne żeby spiąć poślady i zakontraktować kilku zawodników już na niedzielę
Mimo tego, ze Darkin mial super poczatek sezonu, to jednak teraz "wychodzi szydlo z worka". W kazdym klubie w jakim jezdzil pozostawal po nim smrod (poza Miskolcem) i podobnie chyba niestety jest w naszym przypadku patrzac na dwa jego ostatnie wyczyny. Takze poza zastepstwem dla Piszcza wg mnie na niedziele potrzebne jest tez zastepstwo za Darkina... I wtedy mozemy jechac po 3 pkt 
Czas na zmiany :]
sting126 pisze:Mimo tego, ze Darkin mial super poczatek sezonu, to jednak teraz "wychodzi szydlo z worka". W kazdym klubie w jakim jezdzil pozostawal po nim smrod (poza Miskolcem) i podobnie chyba niestety jest w naszym przypadku patrzac na dwa jego ostatnie wyczyny. Takze poza zastepstwem dla Piszcza wg mnie na niedziele potrzebne jest tez zastepstwo za Darkina... I wtedy mozemy jechac po 3 pkt
To prawda niestety. Może należałoby z nim pogadać - nie moze byc tak, że tak doswiadczony zawodnik z dnia na dzien zapomina jak się jezdzi
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10
Jedziemy do was w najsliniejszym zestawieniu.Nie wiem co bedzie ale boje sie o tego bonusa.Chociaz z drugiej strony przy stracie 6 pkt bedzie mial kto jechac.Paradoksalnie taki Rembas lepiej jezdzi na wyjazdach.W zeszlym roku zdobylismy 36 pkt w tym roku jestesmy lepsi ale i wy duzo mocniejsi
Sercem typuje 45:45
rozumem 38:52 dla was
Sercem typuje 45:45
rozumem 38:52 dla was
- kmzlublinfan
- Senior
Re: Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - Speedway Polonia Piła, 30/05/10
Ciekawe jaki będzie tor. Ja mam nadzieję, że będzie przyczepnie i wtedy spokojnie sięgniemy po punkt bonusowy.
- Łoptymista
- Trener