Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
- niespokojny
- Trener
Re: Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
Tosen i tak by Darkin w 14 musial jechac... Za Darkina Rempala jedynie moze jechac w 13. Chociaz ja bym sie nie podejmowal oceny ktory powinien teraz jechac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Davv pisze:Co by to dało? Zieliński czy inny Borodaj nie byliby lepsi.
Gdyby Edberg byl pod 7 wtedy w juniorskim mogloby byc na 3-3, a moze 4-2 dla nas (w biegu 8 Edberg walnal Szymke), potem by jechal jako rezerwa za Zielinskiego albo Kostre
Ostatnio zmieniony 23 maja 2010, o 16:26 przez Monter_77, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

Tak, to mi wygląda na fatalny błąd, bo już teraz jest chyba tylko szansa na remis. No ale może, który się przebudzi.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Torsen pisze:No i do dupy, nie ma kogo wstawić w 13 za Darkina. Kurde, przecież to są dziecinne błędy.
A sam chciales robic podwojna taktyczna:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gdyby w 11 jechał Baran, a nie Puzon, to w 13 mogliby pojechać razem. Tak w 13 za Darkina może pojechać tylko Rempała, który może zrobić każdy wynik. Jest nadzieja.
W takiej sytuacji da się coś pokombinować w biegu 14. Oczywiście z założeniem, że zrobi się zmianę za Rempałę, w co ciężko jest uwierzyć.
Wtedy w 14 mógłby być taki sam skład jak w 13 (Świst najpierw wyprzedził Rempałę, a na linii mety minął Darkina.) więc może Darkin coś pojedzie... Tylko, że Baran pojedzie 3 biegi pod rząd, w tym dwa z parą Świst Stead.
Jakkolwiek, błąd, błąd, błąd.
Wtedy w 14 mógłby być taki sam skład jak w 13 (Świst najpierw wyprzedził Rempałę, a na linii mety minął Darkina.) więc może Darkin coś pojedzie... Tylko, że Baran pojedzie 3 biegi pod rząd, w tym dwa z parą Świst Stead.
Jakkolwiek, błąd, błąd, błąd.
Cooper pisze: w 13 chyba pojedzie Baran z Baranem
nie może
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- kmzlublinfan
- Senior
Kostro jeszcze upadł. 4:2 dla Piły 41:31 w meczu ciężko będzie wygrac, chyba, że wszystko będzie teraz 5:1 dla nas.
- niespokojny
- Trener
Btw. trzeba bylo probowac wypozyczyc Cyrana. Jednak z tymi juniorami u nas to tragedia ja zwykle..
W naszym klubie brakuje kierownika i dobrego trenera chociaz lubie Wilka ale rozgrywanie przez niego meczu jest tragiczne zero strategii.
- niespokojny
- Trener
Pozamiatane....
Wygrać? No ponosi was już. I tak jest zajebiście.
Dajcie spokój. Ja się pytam na ch.. bo inaczej tego nie można nazwać są Hauzingery zielińskie i inne wynalazki jak oni mają nasz klub głęboko w d... i nie jadą w Pile ?? Kary dowalić aż się zesrają to zaczną szanować klub i nas KIBICÓW !!!
- kmzlublinfan
- Senior
niespokojny pisze:Btw. trzeba bylo probowac wypozyczyc Cyrana. Jednak z tymi juniorami u nas to tragedia ja zwykle..
Rozwieje temat Cyrana. Dzis właśnie zdobył 2 pkt w meczu ligowym dla Gorzowa. Taśma Barana załatwiła w tym momencie wszystko.
- niespokojny
- Trener
kmzlublinfan pisze:Rozwieje temat Cyrana. Dzis właśnie zdobył 2 pkt w meczu ligowym dla Gorzowa.
Tak ogladam i dlategonapisalem ''trzeba bylo''
A potem piszecie na forum, że juniorów mamy super. "Żal" jak mówią teraz młodziaki.
zuzel.info na trenera...
chyba czas pozegnac sie z Wilkiem
chyba czas pozegnac sie z Wilkiem
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nasz skład to Baran i Puszak a reszta to bieda. i lepiej nie komentować. Nawet Darkin sie dostosował.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- kmzlublinfan
- Senior
Szkoda. Trzeba naprawdę się wzmocnic bo nic z tego dobrego nie będzie. Niech Darkin i Rempała poczują się niepewnie to może zmobilizują się do walki o skład. Ale do tego trzeba 3 seniorów lepszych od nich.
Puzon nawet jak miał gorączkę to coś pokazywał i w porównaniu do Darkina był nieporównywalny

Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jakoś tak średnio to wszystko się kończy.
W 9 biegach jechali nasi juniorzy i przywieźli 3 pkt - wynik doskonały. Wolałem Klimka przynajmniej chłopak z Lublina. Tak jak pisałem wcześniej niech się objeżdżają w innych klubach (Argentyna, Kongo).
Po takim poparciu może jeszcze wróci.
Steada nie dał do nominowanych
Chyba szukają oszczędności.
Steada nie dał do nominowanych
To pomyłka. Charczenko nie może jechać w 15
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Jak widać motywacja nowego sponsora tylko na Barana i Puszakowskiego podziałała a reszta dalej tańczy w obłokach.