Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
Re: Speedway Polonia Piła - Lubelski Węgiel KMŻ Lublin
Dajcie spokój i przestańcie marzyć.DADZĄ D..Y!!!! Jeżeli coś im się udało to przez przypadek. A wiecie, kto w zeszłym roku robił "zmiany" na meczu w Pile???????????? Jeden gościu, co po 10-u piwach się rozluźnił. Mam nawet jego zdjęcie
Nie mówcie i nie podejrzewajcie trenera, że jest "szachistą" 
Ja bym chciał w Lublinie jeździć... O wiele nie proszę...
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
Tylko o kurę znoszącą złote jajka i krowę z Milki.
oj wybacz InDorka kolejna pomyłka
no i tak jak mówiłem wzmocnienia będą ale na mecz w Lublinie.Jak myślicie będzie pogoda w niedziele w Pile i czy dużo ludzi sie wybiera na mecz?
Pod numerem drugim w składzie KMŻ awizowany jest junior Aleksander Edberg, natomiast nie wiadomo, czy w Pile wystartuje inny młodzieżowiec Michael Hadek. Podczas zawodów w Czechach miał upadek, co skończyło się kontuzją nogi i lubelski klub czeka na informację o jego zdrowiu.
Mamy jakby co kogoś kto mógłby go zastąpić w meczu?
Link do całego artykułu w Kurierze
http://www.kurierlubelski.pl/sport/2590 ... ,id,t.html
Jest ten Ruski o nazwisku, ktorego napisania nie bede ryzkowal, bo moze wyjsc cos dziwnego
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Tak jak uda im się ściągnąć Biezczastnego albo Mistygacza.. jeżeli nie to w biegu numer dwa pojedzie tylko Kostro bo Edberg nie może.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze: (..) w biegu numer dwa pojedzie tylko Kostro bo Edberg nie może.
no cóż, dobre i 3:3
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- kmzlublinfan
- Senior
Jak Hadek jest kontuzjowany, to jest problem. Bo jest dobrze dysponowany w tym sezonie. No cóż poczekajmy do jutra do 15 i zobaczymy kto konkretnie pojedzie.
Zwolniło mi się jedno miejsce w samochodzie na mecz do Piły. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

Chłopaki pomyślą o premiach i będzie dobrze
.
Gdyby ktoś miał miejsce w samochodzie na jutrzejszy mecz to proszę o kontakt 600 851 455.
Osobiście to nie chodzi o to ze nie znoszę Boga, to mnie jego fanklub wkurwia.
Czy my jeździmy dzisiaj jakiś mecz?
Czy omineło mnie jakieś info o odwołaniu?
Pytam serio bo trzy dni mnie niebyło,a tu wątek zamrł...
Pytam serio bo trzy dni mnie niebyło,a tu wątek zamrł...
jedziemy - tyle, że ze wszystkich chyba uszło powietrze jak sie okazało ze nie ma zadnych wzmocnien.
No bo Ci co najwięcej piszą jada teraz do Piły a reszta odsypia wczorajszą victorię Gollobowską
.
Edit: Do Gela.
No tak. Ja to liczę tylko na to że nie będzie Steada - zaległości i ze Pilanom mogą już zacząć silniki defektować jak do tej pory wypłat nie było. A to znaczy, ze nie mieli za co remontować a już czas najwyższy.
A z drugiej strony jak Świst do zarzadu wszedł to może sypnie groszem

Edit: Do Gela.
No tak. Ja to liczę tylko na to że nie będzie Steada - zaległości i ze Pilanom mogą już zacząć silniki defektować jak do tej pory wypłat nie było. A to znaczy, ze nie mieli za co remontować a już czas najwyższy.
A z drugiej strony jak Świst do zarzadu wszedł to może sypnie groszem
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Hadka nie ma i nie bedzie w Pile, pewne info 100% KMO od osoby, ktora juz jest w parku maszyn
brawo dla trenera za wpisanie Edberga pod 2 :F
brawo dla trenera za wpisanie Edberga pod 2 :F
METHANOL ADVENTURE TEAM
Do 15 jeszcze 3 godzinki ;D niebawem się przekonamy co i jak
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
2009 - Hall, Howe, Filinov
2010 - Hauzinger , Borodaj, Lenar
Wilk to tylko klocic sie potrafi. Co to za trener. Pogonic go bo juz w 6 meczu sezonu nie ma kim jechac. Wstyd.
2010 - Hauzinger , Borodaj, Lenar
Wilk to tylko klocic sie potrafi. Co to za trener. Pogonic go bo juz w 6 meczu sezonu nie ma kim jechac. Wstyd.
- MikeMistrz
- Senior
Howe odwalał amatorkę więc nie dziwota, że Wilk z nim skończył współpracę. Filinov miał problem z wizą chyba. Nigmatzjanow sam się odstawił od składu tym co zrobił z Rawiczem. Co do Hauzingera to chyba nikt nie wie do końca o co chodzi. A z Hallem i Borodajem fakt, że dał ciała
.
Co do meczu, to co to za taktyka, żeby wstawiać Edberga pod 2 ? Trochę myślenia :/
Co do meczu, to co to za taktyka, żeby wstawiać Edberga pod 2 ? Trochę myślenia :/
A kto lepszy Zielinski czy Borodaj pod 2??.Nie mamy konkretnego 5 zawodnika i trener próbuje jak tylko może ze składem.
ALe tu nie chodzi o zawodnika, tylko o skład awizowany... Wilk wystawiając Edberga pod nr 2 w awizowanym zabrał sobie możliwość wystawienia go w meczu pod 7, gdyby coś się stało Hadkowi. Mógł pod 2 wstawić Zielaka, Borodaja, Oneszke albo innego Izotowa.
Naczelny obrońca Karola Barana.
mysle, ze Gawrzyk sie nie obrazi jak zacytuje jego slowa:
jeszcze naszla mnie refkleksja po ogloszeniu naszego awizowanego skladu. nauczka z zeszlego roku poszla w las? Moze pare osob uzna ze sie czepiam, ale takie rzeczy to moze nie bledy, ale dosc duze ryzyko. W elidze takie cos by nie przeszlo. Po co awizowac w podstawowym skladzie Edberga? Widocznie jest to z zalozenia ze zastapi go nasz nowy zawodnik. Ale co bedzie jesli np. Hadek sie rozpieprzy przed niedziela albo nie bedzie chcial przyjechac, albo inna nieprzewidziala akcja sie trafi? W ten sposob Rafal ogranicza sobie mozliwosci zmian. W zeszlym roku dwa razy trzeba bylo przez takie numery kombinowac jak kon pod gore. Przeciez mozna wpisac w sklad Onyszke, Nigmatzjanowa, czy innego Masakrakowa i miec spokojna glowe...
METHANOL ADVENTURE TEAM
W Rawiczu dwa pierwsze starty wygrana(5 i 8 bieg), trzeci start (bieg 14!) wykluczenie.Howe odwalał amatorkę więc nie dziwota, że Wilk z nim skończył współpracę.
W Opolu, pierwszy wyścig - przed Iwanowem, drugi - defekt, trzeci znów bieg 14 - 2 pkt, a w 13 zostaje zastąpiony przez Halla.
Faktycznie amatorka jak cholera. Nic dziwnego, że olał klub, w którym się tak traktuje zawodników.
Problem nie do przeskoczenia. Te wizy właśnie mają to do siebie, że raz się ja ma a raz nie ma - taka loteria troche...Filinov miał problem z wizą chyba.
No faktycznie się odstawił - w pierwszym biegu lepiej niż T. Rempała, w drugim jechał na 5:1. Więcej się na torze nie pojawił.Nigmatzjanow sam się odstawił od składu tym co zrobił z Rawiczem.
No jak to nie wiadomo? Przecież samochód mu się popsułCo do Hauzingera to chyba nikt nie wie do końca o co chodzi.
Nie za dużo tego wszystkiego?
A, żeby było na temat:
Pewnie za Hadka pojedzie Biesczastnov.
Jakkolwiek Wilk dał ciała, bo powinien Ruskiego dać pod 2, a za niego puszczać Edberga, który mimo wszystko daje większe nadzieje, że dowiezie jakieś punkty, przynajmniej w juniorskim.
Niestety nie można zamienić zawodnika awizowanego numerem. Tzn. Edberg, jeżeli jest awizowany pod numerem 2, to albo jedzie pod tym numerem, albo wcale 
istred pisze:Pewnie za Hadka pojedzie Biesczastnov.
predzej Mistygacz choc i to wcale nie jest pewne, nie zdziwi mnie brak zawodnika i bieg juniorski w 3-osobowej obsadzie
moze trenejro w koncu sie nauczy...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Amatorka !! Amatorka !! Kasa jest ale działacze odpier... ładne numery.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Dlatego też na pisałem, że trener dał ciała.Marun pisze:Niestety nie można zamienić zawodnika awizowanego numerem. Tzn. Edberg, jeżeli jest awizowany pod numerem 2, to albo jedzie pod tym numerem, albo wcale