Lubelski klub w sezonie 2010

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
GIGI
Trener

Re: Lubelski klub w sezonie 2010

#4626 Postautor: GIGI » 21 maja 2010, o 18:59

kibicLBN pisze:GIGI ja akurat bardziej wierzę że Puzon poprowadzi naszą drużynę niż Karol, ale to kwestia opinii. Chodzi mi po prostu o to że jednak z tym pesymizmem przesadziłeś. Ale rozumiem, ja też nie raz się wkurzę ;)

a na co mam sie wkurzac?? Wali mnie to w sumie. Staram sie tylko zrozumiec polityke klubu. Jak harry wspomnial, gdzie pozostali zawodnicy?? Smiem watpic ze te pieniadze sa rzeczywiscie konkretne od Bogdanki. Albo jest rzeczywiscie krucho albo ktos nie ma jaj. Wiadomo ze jak jest kasa sa i nowi zawodnicy. I nie mowie w tym momencie o Drymlu.

Awatar użytkownika
kmzlublinfan
Senior

#4627 Postautor: kmzlublinfan » 21 maja 2010, o 19:15

Zakontraktowanie zawodnika, to nie jest taka, łatwa sprawa. Ja myślę, że H. Gustafsson, byłby dobrym wzmocnieniem. Z Anglii to tylko Ben Barker. No oczywiście cały czas pojawia się nazwisko Drymla, może jeszcze Mark Lemon, Kauko Nieminen, Cameron Woodward. Trzeba się przyjżec rynkowi i wybrac najlepsze, za możliwie najmniejsze pieniądze.

Shack
Administrator

#4628 Postautor: Shack » 21 maja 2010, o 19:17

niestety "struktura" tego klubu nie da sobie rady nawet gdyby miała i 10 mln do dyspozycji. Kierownik drużyny i dyrektor potrzebny natychmiast.

Ge(L)o
Trener

#4629 Postautor: Ge(L)o » 21 maja 2010, o 19:19

Harry trzesiesz portkami jak dziecko, ktoremu zabrano zabawke.
Widac na kilometr, ze Cie boli, ze to nie Ty mozesz powydawac troche kasy od Bogdanki i ze nigdy takiego sponsora lubelskiemu zuzlowi nie zalatwiles. Wszystko Ci nie pasuje, wszystko krytykujesz i na kazde albo prawie kazde dzialanie klubu masz ironiczne uwagi.
Miales kiedys w sygnaturze takie ladne powiedzenie o krytyku i eunuchu. Od paru miesiecy pasuje do Ciebie jak ulal...

edit : i drugi Shack Ci wtoruje. Brakuje tylko Gawrzyka.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#4630 Postautor: $korzen$ » 21 maja 2010, o 19:21

Mnie to w sumie grzeje, bo po kontuzji Piszcza odrazu napisalem, ze czeka nas sezon ogorkowy i radzilem zeby zluzowac poslady.. ale trudno im (harry,shack) w pewnych kwestiach nie przyznac racji..

harry
Trener

#4631 Postautor: harry » 21 maja 2010, o 19:29

Ge(L)o pisze:Harry trzesiesz portkami jak dziecko, ktoremu zabrano zabawke.
Widac na kilometr, ze Cie boli, ze to nie Ty mozesz powydawac troche kasy od Bogdanki i ze nigdy takiego sponsora lubelskiemu zuzlowi nie zalatwiles. Wszystko Ci nie pasuje, wszystko krytykujesz i na kazde albo prawie kazde dzialanie klubu masz ironiczne uwagi.
Miales kiedys w sygnaturze takie ladne powiedzenie o krytyku i eunuchu. Od paru miesiecy pasuje do Ciebie jak ulal...

edit : i drugi Shack Ci wtoruje. Brakuje tylko Gawrzyka.

No cóż, jaki koń jest każdy widzi. A jak nie widzi to znaczy że zaślepiony nienawiścią. Współczuję.
Napisz co Ci w tym klubie pasuje i co Ci się podoba. Wtedy podyskutujemy. Dla ułatwienia weź sobie załatw wczorajszy wywiad dyrektora w Radiu Centrum i będziesz miał na tacy podane pół godziny sukcesów.
A SPONSORA TO NIE ONI ZAŁATWILI TYLKO SAM PRZYSZEDŁ.

Edit:
Gdyby te moje teksty pisał ktoś inny to siedziałbyś cicho jak mysz pod miotła.
Co? pogoniłem Cię ze stadionu bo przez płot przełaziłeś?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, o 19:33 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#4632 Postautor: Hayden » 21 maja 2010, o 19:32

Sam przyszedl to moze sobie po tym sezonie nie pojdzie 8)
Motor mocny

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4633 Postautor: kibicLBN » 21 maja 2010, o 19:34

A ja waszą falę krytyki skwituję tak:"kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień" Wy niczego w życiu nie sknociliście? Nie daliście się zbytnio ludziom wykazać a już leci fala. A jeszcze niedawno wielu ludzi gratulowało zarządowi.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

harry
Trener

#4634 Postautor: harry » 21 maja 2010, o 19:38

Widzisz, lepiej teraz krytykować ( może się coś zmieni na lepsze) niż później żałować straconej wielkiej szansy.
A z gratulacjami to zawsze będzie czas...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#4635 Postautor: Torsen » 21 maja 2010, o 19:39

Łoptymista pisze:
Torsen pisze:"Sowy nie są tym, czym się wydają."

w usmiechnietym worku jest czlowiek

oraz najwazniejsze

bez chemikaliow on nie wskazuje
Cieszę się, że nie wszyscy forumowicze w czasie emisji obsrywali się w pieluchy, ale są i tacy, którzy robili to normalnie, jak ja, ze strachu ;)
Z tym, że bez chemikaliów on WSKAZUJE :)
Co do planów sponsora. Aneksy z opcją przedłużenia to p. kotka za pomocą młotka - każdą umowę można przedłużyć i nie trzeba tego przewidywać w żadnych aneksach, chyba że chodzi o automatyczne przedłużenie przy spełnieniu określonych kryteriów. A zatem, skoro taki aneks jest, to Bogdanka obiecała następny sezon pod jakimś warunkiem - ciekawe jakim ;) Oczywiście, nie oznacza to, że jeśli warunek nie zostanie spełniony, sponsor zniknie - ale będzie mógł to zrobić. Inaczej, jeśli warunek się spełni, wtedy będzie musiał zostać. Tak sądzę.
Z drugiej strony, wobec złożonych oświadczeń, trochę głupio by Bogdanka wyglądała, gdyby zakończyła imprezę po kilku miesiącach, bez względu na powód. A głupio wyglądać to raczej oni nie chcą. Więc mimo wszystko sądzę, że co najmniej na następny rok zostaną, ale ktoś będzie musiał podejść do sezonu 2011 bardzo poważnie.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#4636 Postautor: Torsen » 21 maja 2010, o 19:40

kibicLBN pisze:Nie daliście się zbytnio ludziom wykazać a już leci fala.
Wypraszam sobie - ja fali nie robię :lol: 8)

Ge(L)o
Trener

#4637 Postautor: Ge(L)o » 21 maja 2010, o 19:41

harry pisze:A SPONSORA TO NIE ONI ZAŁATWILI TYLKO SAM PRZYSZEDŁ.

:lol: no to szkoda, ze do Ciebie przez tyle lat nie przyszedl, a tak sie starales.
harry pisze:Gdyby te moje teksty pisał ktoś inny to siedziałbyś cicho jak mysz pod miotła.

Bo nikt inny oprocz Ciebie i Twoich bylych kolesi z TZ takich farmazonow nie wypisuje i jadem na KMZ nie pluje.
A z tym pogonieniem ze stadionu i plotem to nie wiem do czego pijesz :D

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#4638 Postautor: niespokojny » 21 maja 2010, o 19:44

Leci fala leci :lol:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#4639 Postautor: GIGI » 21 maja 2010, o 19:47

Ge(L)o pisze:
harry pisze:A SPONSORA TO NIE ONI ZAŁATWILI TYLKO SAM PRZYSZEDŁ.

:lol: no to szkoda, ze do Ciebie przez tyle lat nie przyszedl, a tak sie starales.
harry pisze:Gdyby te moje teksty pisał ktoś inny to siedziałbyś cicho jak mysz pod miotła.

Bo nikt inny oprocz Ciebie i Twoich bylych kolesi z TZ takich farmazonow nie wypisuje i jadem na KMZ nie pluje.
A z tym pogonieniem ze stadionu i plotem to nie wiem do czego pijesz :D

A ty kiedykolwiek wlozyles cos wiecej do klubu poza biletem i programem?? Jesli nie to nie krytykuj ludzi ktorzy mieli jaja zeby to wszystko dzwigac.

harry
Trener

#4640 Postautor: harry » 21 maja 2010, o 19:54

Ge(L)o pisze:[

Ooooo ! To krytyka tak boli. W oczy kłuje? To podyskutuj i ustosunkuj się do tych farmazonów a nie wycieczki personalne sobie robisz. No chyba że nie masz nic do powiedzenia a tylko własnie plujesz jadem.

dobek
Senior

#4641 Postautor: dobek » 21 maja 2010, o 19:57

Harry ma 100% racji trener jest po prostu do du... Teraz budowanie składu drużyny powinno się zacząć od dobrego trenera(są możliwości-pieniądze) który ma jakieś osiągnięcia w tym sporcie aby żaden zawodnik nie wytykał mu a co on osiągnął tak jak jest teraz... Potrzebujemy ludzi z autorytetem,charyzmą którzy wiedzą z czym ten sport się "je" tacy z twardą ręką którzy potrafią walnąć pięscią w stół. Jeżeli nie będzie w klubie silnej ręki i osób którzy naprawdę znają się na żużlu to.... :(

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#4642 Postautor: niespokojny » 21 maja 2010, o 19:58

Harry ale musisz przyznac ze w tym sezonie nie przydarzyl sie brak zawodnika 8)

dobek pisze:Potrzebujemy ludzi z autorytetem,charyzmą którzy wiedzą z czym ten sport się "je" tacy z twardą ręką którzy potrafią walnąć pięscią w stół. Jeżeli nie będzie w klubie silnej ręki i osób którzy naprawdę znają się na żużlu to.... :(

Akurat Wilkowi nie mozna zarzucic ze nie ma autorytetu a z czym ten sport sie ''je'' wie duzo lepiej nawet od niektorych ekstraligowych trenerow. Wkoncu ''zjadl zeby'' na zuzlu, choc to moze akurat nieszczesliwe porownanie... W kazdym badz razie sam jezdzil i doskonale wie o co w tym wszystkim chodzi. A to ze nie ma zawodnikow to jego wina? Czy dyrektora?????????? Co chwila sie slyszalo ze Wilk kogos namawia do jazdy w Lublinie. Za czapke sliwek?. Po zeszlorocznych perturbacjach z wyplatami i ugodami ktore zostaly splacone bodajze w marcu to odziwo dalej mamy Barana i Tomka Rempale :shock: . I wydaje mi sie ze to zasluga w najwiekszej mierze wlasnie naszego trenera. Z gowna bata nie ukrecisz...
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, o 20:06 przez niespokojny, łącznie zmieniany 1 raz.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

harry
Trener

#4643 Postautor: harry » 21 maja 2010, o 20:05

ale w kontekście czego?

Ge(L)o
Trener

#4644 Postautor: Ge(L)o » 21 maja 2010, o 20:06

Harry, nie ma to jak odbic pileczke :) plujesz jadem. Nie, to Ty plujesz... :D
Zrobilem personalna wycieczke, bo porzygac sie mozna od Twoich pozal sie Boze madrosci. Widocznie w tym momencie nie udalo sie zalatwic wzmocnienia, nie ma odpowiednich zawodnikow albo odpowiednio duzych srodkow (np dla Drymla), zeby wyslac mocniejszy sklad juz do Pily. Pojedziemy tym co jest.
Zachowujesz sie jakbys zjadl wszystkie zuzlowe rozumy i wiedzial najlepiej co nalezy robic i jak. Byles, miales okazje sie wykazac, koniec koncow polegles. A co chwile przebija z Twoich wypowiedzi, ze wszystko zrobilbys lepiej, ze to trzeba zrobic tak, a nie inaczej, ze w ogole wszystko co robi klub KMZ jest be.

harry
Trener

#4645 Postautor: harry » 21 maja 2010, o 20:10

Zrób sobie opcje nie czytaj postów i już będziesz uleczony i rzyganie się skończy.
Mi buzi nie zamkniesz. Przykro mi.

dobek
Senior

#4646 Postautor: dobek » 21 maja 2010, o 20:13

niespokojny pisze:Harry ale musisz przyznac ze w tym sezonie nie przydarzyl sie brak zawodnika 8)

dobek pisze:Potrzebujemy ludzi z autorytetem,charyzmą którzy wiedzą z czym ten sport się "je" tacy z twardą ręką którzy potrafią walnąć pięscią w stół. Jeżeli nie będzie w klubie silnej ręki i osób którzy naprawdę znają się na żużlu to.... :(

Akurat Wilkowi nie mozna zarzucic ze nie ma autorytetu a z czym ten sport sie ''je'' wie duzo lepiej nawet od niektorych ekstraligowych trenerow. Wkoncu ''zjadl zeby'' na zuzlu, choc to moze akurat nieszczesliwe porownanie... W kazdym badz razie sam jezdzil i doskonale wie o co w tym wszystkim chodzi. A to ze nie ma zawodnikow to jego wina? Czy dyrektora?????????? Co chwila sie slyszalo ze Wilk kogos namawia do jazdy w Lublinie. Za czapke sliwek?. Po zeszlorocznych perturbacjach z wyplatami i ugodami ktore zostaly splacone bodajze w marcu to odziwo dalej mamy Barana i Tomka Rempale :shock: . I wydaje mi sie ze to zasluga w najwiekszej mierze wlasnie naszego trenera. Z gowna bata nie ukrecisz...

To nie jest tylko moja sugestia.Parokrotnie widzieliśmy zaangażowanie Wilka na meczach i było praktycznie zerowe a co do tego że namówił chłopaków do jazdy u nas nalezy mu się wielkie dzięki.

Koper
Trener
Kontakt:

#4647 Postautor: Koper » 21 maja 2010, o 20:13

Ge(L)o pisze:klub KMZ
A pierwsza litera w skrócie nie oznacza właśnie Klub ? :)

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#4648 Postautor: kibicLBN » 21 maja 2010, o 20:14

dobek pisze: Potrzebujemy ludzi z autorytetem,charyzmą którzy wiedzą z czym ten sport się "je" tacy z twardą ręką którzy potrafią walnąć pięscią w stół. Jeżeli nie będzie w klubie silnej ręki i osób którzy naprawdę znają się na żużlu to.... :(

Zgoda. Jak bym był trenerem i zawodnik nie wiedziałby że drużyna po tyłku dostaje, to by się zawodnik bał na trening nie przyjechać...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

miedziany
Senior

#4649 Postautor: miedziany » 21 maja 2010, o 20:16

dobek pisze:Harry ma 100% racji trener jest po prostu do du...

Idz i to powiedz Wilkowi prosto w oczy, troche szacunku chyba jednak mu sie nalezy. Mozna kogos skrytykowac na forum, ale nie w taki sposob. Powinienes dostac ostrzezenie...
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, o 20:20 przez miedziany, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#4650 Postautor: Torsen » 21 maja 2010, o 20:19

Każdy ma prawo do krytyki, dopóki jest merytoryczna. Harrego taka jest, Twoja natomiast nie bardzo.
Edit
To @Ge(L)o
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, o 20:21 przez Torsen, łącznie zmieniany 1 raz.