Tomek Piszcz
Re: Tomek Piszcz
Byloby dobrze.
I tylko jedna uwaga. Do wszystkich piszacych.
Wiezadla, a nie wiazadla.
I tylko jedna uwaga. Do wszystkich piszacych.
Wiezadla, a nie wiazadla.
Trzymamy kciuki. Zdrowia, Tomek!
JAG pisze: Tomek Piszcz napewno nie pojedzie w czerwcu,nie ma takiej opcji;)
dziennikwschodni.pl napisał(a):
– Lekarz obejrzał moje kolano i wiele wskazuje na to, że wiązadła krzyżowe są całe – powiedział Tomasz Piszcz.
– Myślę, że leczenie potrwa do końca maja, a później będę mógł powrócić na tor. Gips już jest zdjęty i zaczynam zginać nogę. Czekam jeszcze na rezonans, który wszystko powinien wyjaśnić.
Ech jak ja nie lubie hasła " NA PEWNO". Nie lepiej napisać " wszystko na to wskazuje" ?
"Na pewno" i drugie bardzo podobne "nigdy" powinno używać się tylko do czasu przeszłego, żeby nie zrobić sobie kłopotów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
ale nadal nie bylo robionego rezonansu
cholera wie co jest z ta noga...
cholera wie co jest z ta noga...
- niespokojny
- Trener
Jesli Tomek wykuruje sie do czerwca to troche potrwa zanim wroci do formy chociazby tej tuz z przed kontuzji. Wszyscy juz sie rozjezdzili a Tomasz bedzie musial nadrabiac
. BTW jak nie wiezadla to co? Oby szybko doszedl do siebie!
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Po wypadku podano informację, że Piszcz w ogóle w tym sezonie nie wróci, więc chyba trochę nie na miejscu jest wybrzydzać, że jeśli wróci w czerwcu, to będzie nierozjeżdżony.
Oby wrócił, a będzie najlepszym możliwym dla nas wzmocnieniem.
Oby wrócił, a będzie najlepszym możliwym dla nas wzmocnieniem.
Więzadła. Tylko pewnie nie zerwane tylko naderwane, a jeśli zerwane to reszta kolana prawdopodobnie cała.
Tak jak pisałem wcześniej, 20 kwietnia:
"Nie wiem, która to jest noga i na ile kolano podczas jazdy pracuje, ale znając zacięcie żużlowców mam nadzieję, że Tomka zobaczymy w tym sezonie na torze za jakieś dwa, trzy miesiące."
...i oby się sprawdziło.
Tak jak pisałem wcześniej, 20 kwietnia:
"Nie wiem, która to jest noga i na ile kolano podczas jazdy pracuje, ale znając zacięcie żużlowców mam nadzieję, że Tomka zobaczymy w tym sezonie na torze za jakieś dwa, trzy miesiące."
...i oby się sprawdziło.
- niespokojny
- Trener
A kto tu wybrzydza? Po prostu stwierdzam fakt.
Ty wybrzydzasz i nie stwierdzasz faktu, tylko wróżysz z fusów.
Fakty na razie są takie, że się rozwalił i pierwsze diagnozy wskazywały na to, że sezon jest skończony. A co może będzie w czerwcu to nie są żadne fakty.
Fakty na razie są takie, że się rozwalił i pierwsze diagnozy wskazywały na to, że sezon jest skończony. A co może będzie w czerwcu to nie są żadne fakty.
- niespokojny
- Trener
A Ty szukasz dziury w calym. Nie trzeba byc wielkim demagogiem zeby wiedziec ze po miesiecznym unieruchomieniu organizm trzeba bedzie na nowo ''rozruszac'' i przyzwyczaic do wysilku. Nie wspomne juz o tak zwanym ''objezdzeniu''. Do tej pory zawodnicy ktorzy startuja w kilku ligach! narzekaja na zbyt mala ilosc jazd do osiagniecia optymalnej formy. Ciesze sie bardzo ze Tomek wraca(bynajmniej bylem jednym z najbardziej rozaczajacych z powodu jego kontuzji) ale trzeba byc realista i zdawac sobie sprawe ze latwo nie bedzie. Na poczatku nie bedzie tak kolorowo jak wszyscy liczylismy przed sezonem. Wiec chillout!
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Zdrowia Tomek. Nawet nierozjezdzony Piszcz gwarantuje duzo wiecej anizeli Zielinskie, Lenary czy inne Hauzingery.
Kolega wyżej bardzo dobrze napisał więc tylko 3majmy kciuki za zdrówko naszego Piszczyka
.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Z tego co wiem to Tomek ma zerwane więzadła i do końca sezonu już go nie zobaczymy.

Trener też tak mówił.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Wiec z niecierpliwoscia czekamy na rychle wzmocnienia (jesli takowe sa jeszcze mozliwe).
jesli chodzi o Tomka to szanse wynosza 50/50 ze wroci calkiem niedlugo;) albo wogole w tym sezonie...
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Panowie już chyba wystarczy tych wszystkich informacji że może Tomek wróci a może już nie, jak wróci to wróci On bardzo by chciał być zdrowy nie mniej niż my tu wszyscy razem wzięci.
Sipma Lublin

Victoria!!! Dzisiaj Dyrektor Sprawka ogłosił miastu i światu w swoim wywiadzie rzece w Radiu Centrum, ze Tomasz Piszcz wraca za trzy tygodnie na tor
To po co te wszystkie zakupy i ta sraczka???
To po co te wszystkie zakupy i ta sraczka???
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- rAdEk23
- Junior
- Kontakt:
Świetna wiadomość że Tomek wraca. A zakupy się przydadzą będzie jakaś motywacja na ,,Święte krowy,, jak to powiedziałeś Harry, ale tez nie mamy gwarancji że po powrocie Tomka na treningu następny nie walnie dzwona(oczywiście nikomu tego nie życzę) i co znów zaciągi ukraińsko-rosyjsko-austriackich.
Sipma Lublin

harry pisze:Victoria!!! Dzisiaj Dyrektor Sprawka ogłosił miastu i światu w swoim wywiadzie rzece w Radiu Centrum, ze Tomasz Piszcz wraca za trzy tygodnie na tor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ciekawe czy Tomek o tym wie ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
ta wiadomosc dyro akurat wział od Tomka...
sprawa nie jest jeszcze przesadzona.jedno co mozna powiedziec to ze Tomek bardzo chce za 3 tyg wrocic i niewykluczone ze wroci...
sprawa nie jest jeszcze przesadzona.jedno co mozna powiedziec to ze Tomek bardzo chce za 3 tyg wrocic i niewykluczone ze wroci...
- Łoptymista
- Trener
a co na to lekarze???