Czy ja dobrze mysle, ze FK chorowal na brak makroelementow niezbednych do prawidlowego rozwoju organizmu klubowego ? Nadzieja podania carbo medicinalis postawila FK na nogi ( ile jest teraz nog?)
Siak czy tak ciesze sie bardzo
Byc moze jest to pytanie o wladze, zasady przynaleznosci, wysokosc skladek, obowiazki...
meesha pisze:Byc moze jest to pytanie o wladze, zasady przynaleznosci, wysokosc skladek, obowiazki...
...(ino skarbnik sie ostał) ...
pav pisze:Biletem na mecz był program w cenie 18 PLN
meesha pisze:Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Myślę, że podobne zdanie ma kilkadziesiąt osób, które zostały bardzo miło ugoszczone w Łodzi rok temu. Ogólnie fajnie by było gdyby była taka "tradycja" obowiązująca pomiędzy wszystkimi klubami w lidze...
Speedway pisze:Dał znać ale tym razem nie wyszło.
meesha pisze:Nie wiem czy nasi szanowni działacze czytają forum, jeśli nie to prośba do Koperka o forwarda![]()
A moim zdaniem absurdalne jest patrzenie na wszystko przez pryzmat pieniądza...Moim zdaniem, pomysl jest absurdalny.
Czyli co, mamy się nienawidzić?nie zapominajcie że Łódź jest największym wrogiem w walce o awans!!.
Torsen pisze:Moim zdaniem, pomysl jest absurdalny. Jesli ktos chce obejrzec mecz, to powinien kupic bilet, chyba ze jest uprawniony do wejscia na innej podstawie. Watpie tez, by sie to spotkalo ze zrozumieniem na lubelskich trybunach.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]