09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Re: 09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
Nastawiać się na wyrównany mecz w Łodzi obiektywnie patrząc "nie trzeba";) Mnie będą interesowały dwie sprawy.. Po pierwsze: jak zaprezentują się na tle czołowych zawodników Orła Baran,Puszakowski oraz Darkin (o ile będzie w stanie jechać) ; po drugie: czy reszta naszej ekipy punktów nie będzie robiła wyłącznie na trupach. Co do zapełnienia luki po Piszczu w tym meczu, to też wydaje mi się to bez znaczenia kto pojedzie. Ani nie ma co specjalnie liczyć na dobry wynik naszej trójcy (Zielu,Manu,Borodaj), ani nie za bardzo będzie można wystawiać im laurek za kiepski występ.
Trzyma kciuki za zdrowie Siergieja. Po okresie obcokrajowej mizerii w naszym klubie jest to gość na którego równe występy (jak i regularne przyjazdy na treningi i mecze) można liczyć, pozdr.
Trzyma kciuki za zdrowie Siergieja. Po okresie obcokrajowej mizerii w naszym klubie jest to gość na którego równe występy (jak i regularne przyjazdy na treningi i mecze) można liczyć, pozdr.
bartexs1 pisze:spokojnie spokojnie... w ubiegłym roku jak zrobiliśmy 36 punktów w Łodzi
My akurat zrobilismy 34, przy... aż 59 gospodarzy.
Witam z Łodzi
U nas sprawy wyglądają tak,że Jankowski to na razie padaczka całkowita. Stasiu burza słabiutko. Jedzie o dziwo Jaca, Dym i Jedrzejewski, choć ten ostatni też szału nie robi. Kowalczyk w miarę i Cukanov rewelacja. Prawdopodobnie w meczu z wami pojawi się jeden z naszych obco ale to wyjaśni się po treningach.
U nas sprawy wyglądają tak,że Jankowski to na razie padaczka całkowita. Stasiu burza słabiutko. Jedzie o dziwo Jaca, Dym i Jedrzejewski, choć ten ostatni też szału nie robi. Kowalczyk w miarę i Cukanov rewelacja. Prawdopodobnie w meczu z wami pojawi się jeden z naszych obco ale to wyjaśni się po treningach.
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
w miejsce S.Burzy? 
bartexs1 pisze:wiecie co powiedzieli kibice Orła Łódź zaraz po meczu jak już pod koneic meczu siedziałem na trybunach schodząc z murawy?
Co miałeś z polskiego?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
ravajas pisze:bartexs1 pisze:wiecie co powiedzieli kibice Orła Łódź zaraz po meczu jak już pod koneic meczu siedziałem na trybunach schodząc z murawy?
Co miałeś z polskiego?
to był cały bieg wydarzeń budujący niesamowite napięcie a Ty się czepiasz
ravajas pisze:bartexs1 pisze:wiecie co powiedzieli kibice Orła Łódź zaraz po meczu jak już pod koneic meczu siedziałem na trybunach schodząc z murawy?
Co miałeś z polskiego?
7+
A co do meczu z nami, to ciekawostka dosyć spora odnośnie tego co napisał kibic Orła...Zagraniczny zawodnik hm...Zostało im dosyć duże pole manewru, a zawiodł jedynie Morten Risager w Krakowie 0 (0,0,-,-,-). Więc pewnie będzie Eriksson albo Simota...
na 99 procent to bedzie Eriksson - chociaz to rzadziak jakich mało cieszy sie w Łodzi zaufaniem i zaskakujaco dobrze jezdzi (jak na niego) wlasnie na "swoim" torze
Gelo pisze: Eriksson - chociaz to rzadziak jakich mało
oj tam mało... no jest kilku: eriksson i połowa naszej ekipy
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
ravajas pisze:Gelo pisze: Eriksson - chociaz to rzadziak jakich mało
oj tam mało... no jest kilku: eriksson i połowa naszej ekipy
to zupełnie inna kwestia
bartexs1 pisze:w miejsce S.Burzy?
w miejsce Burzy lub Jankowskiego
Jutro to dzisiaj, tyle, że jutro.
kowal pisze:bartexs1 pisze:w miejsce S.Burzy?
w miejsce Burzy lub Jankowskiego
na 90% w miejsce Jankowskiego - łodzianie sami na forum piszą, że Jankes od poczatku sezonu jest bez formy. na moje oko pojadą czymś takim: Dym, Burza, Jędrzejewski, Eriksson, Rempała, Kowalczyk, Cukanov
Zobaczymy w niedzielę, ale Gelo tutaj dobrze prorokuje.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
W ostatnim pojada Gollob z Pedersenem i mamy 1:5 i po meczu !! szkoda bo szansa na wygrana byla 
GIGI pisze:W ostatnim pojada Gollob z Pedersenem i mamy 1:5 i po meczu !! szkoda bo szansa na wygrana byla
Nie ma to jak czarny humor ;pp
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
- kmzlublinfan
- Senior
Pomimo wszystko, musimy walczyc, bo chodzi o punkty bonusowe, które możemy miec wszystkie, a to będzie bardzo ważne przy końcu rundy zasadniczej. A więc chłopaki do walki.
Zaratustra pisze:Nastawiać się na wyrównany mecz w Łodzi obiektywnie patrząc "nie trzeba";)
Najlepiej pojechać ze spuszczonymi głowami i patrzeć jak naszych mijają, bo tak musi być i już
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dokładnie
jak nie teraz pokonać Łódź na ich torze to kiedy?? Zakładając, że Darkin pojedzie na poziomie do którego nas do tej pory przyzwyczaił, Puzon przełamie się na wyjazdach, Karol i Tomek pojadą na swoim poziomie to nawet bieg juniorski możemy sobie odpuścić ;p Oczywiście moje rozważania są czysto teoretyczne ale nutka optymizmu nie zaszkodzi ;pp
No i jeszcze kwestia kluczowa, poruszana w tym temacie od samego początku ;p kto będzie robił za zapchajdziurę? Nie będe się wypowiadał w tej kwestii ponieważ decyzja zależy tylko i wyłącznie od trenera, a jak mieliśmy okazję się przekonać liczne spekulacje wprowadzają często toksyczną atmosferę na forum
Amen
No i jeszcze kwestia kluczowa, poruszana w tym temacie od samego początku ;p kto będzie robił za zapchajdziurę? Nie będe się wypowiadał w tej kwestii ponieważ decyzja zależy tylko i wyłącznie od trenera, a jak mieliśmy okazję się przekonać liczne spekulacje wprowadzają często toksyczną atmosferę na forum
Amen
Tadek Kostro ciśnie ostro!!
A moze 44-45
? Jak kiedys przegrali tak chyba z 5 razy w sezonie 
Pawello pisze:Dokładniejak nie teraz pokonać Łódź na ich torze to kiedy?? Zakładając, że Darkin pojedzie na poziomie do którego nas do tej pory przyzwyczaił, Puzon przełamie się na wyjazdach, Karol i Tomek pojadą na swoim poziomie to nawet bieg juniorski możemy sobie odpuścić ;p Oczywiście moje rozważania są czysto teoretyczne ale nutka optymizmu nie zaszkodzi ;pp
Ja nie zwieszam głowy - ale tak jak przed Opolem studziłem tak teraz też studzę. Kazdy punkt powyzej 35 bedzie sukcesem. Dlaczego? 1. nie mamy Piszcza, 2. Nie mamy sprawnego Darkina, 3. Darkinowi ten tor wyraznie nie leży (przynajmniej do tej pory) 4. Mamy za słabych juniorów na parę Kowalczyk - Cukanow. 5. Karol mimo ze punktuje - nie ma rewelacyjnych startów, co w Łodzi jest bardzo ważne, 6. Tomek R. ma takie sobie starty od początku sezonu. 7. Lodz ma lepszych zawodników od Kononowa, Pawliczka, Klinga. 8. Obawiam się Jędrzejewskiego i Rempały.
Ja przegraną 40:50 biorę w ciemno. Do odrobienia u nas
Ostatnio zmieniony 4 maja 2010, o 23:35 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:7. Lodz ma lepszych zawodników od Kononowa, Pawliczka, Klinga.
Nazwiska nie jada
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Gelo pisze:7. Lodz ma lepszych zawodników od Kononowa, Pawliczka, Klinga.
Nazwiska nie jada![]()
. Przekroczymy 35 to bedzie dobry prognostyk na przyszlosc. Po tym meczu bedziemy wiedzieli gdzie jestesmy, i jak mocni sa nasi liderzy.
Ja należę do 0,00001 % kibicow, ktorzy uwazają, że akurat w żużlu nazwiska jadą
Ale nie drugoligowe, a z Grand Prix. Chociaż we Wrocławiu i z tym by polemizowali (Crump).
Gelo pisze:3. Darkinowi ten tor wyraznie nie leży (przynajmniej do tej pory)
Do tej pory nie lezal mu tez tor w Opolu i Krosnie takze spokojnie
4. Mamy za słabych juniorów na parę Kowalczyk - Cukanow.
A tu sie nie zgodze. Kowalczyk od poczatku sezonu nie blyszczy i nie przypomina tego zeszlorocznego. Czy to Edberg czy Hadek sa w stanie w 2 wyscigu wyrwac mu chocby dwa oczka, a przy dobrym starcie nasi zagraniczni seniorzy moga sie pokusic i o walke z Cukanowem.
Czas na zmiany :]
Czego nie ma Zapisów na wyjazd do Łodzi???
:)