09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
- Łoptymista
- Trener
Re: 09.05.2010 Orzeł Łódź-Kmż Lublin
nie sadze
po co nam kolejna maszyna do zaglady ze wschodu?
z innej beki - zostal ktos sensowny do wypozyczenia?
po co nam kolejna maszyna do zaglady ze wschodu?
z innej beki - zostal ktos sensowny do wypozyczenia?
Ja bym wystawił taki sklad
Darkin
Edberg / Hauzinger
Puszakowski
Rempala
Baran
Kostro
Hadek
Z Borodajem to szkoda sobie glowy zawracać.
Darkin
Edberg / Hauzinger
Puszakowski
Rempala
Baran
Kostro
Hadek
Z Borodajem to szkoda sobie glowy zawracać.
Trojan odpadł. Suchecki ma dostać szansę za Ruuda w następnym meczu. Więc raczej nie. Wyjście z Alexem jest całkiem ciekawe.
Ostatnio zmieniony 3 maja 2010, o 11:06 przez KeslleY, łącznie zmieniany 1 raz.
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
KeslleY pisze:A potem będzie szloch, że mogliśmy dać Borodaja.
Ja płakać nie bede - Borodaj nie zawsze błyszczy nawet w lidze ukrainskiej. Czy to on czy Zielinski czy inne Oneszki - w Lodzi zadnego punktu chyba ze na trupie. Manu przynajmniej daje jakąś iskierkę nadziei - w zeszlym roku dal sie kilka razy we znaki naszym liderom.
Gelu w play-offach w Lublinie już tak nie szalał 
Dlatego pisze ze daje iskierke nadziei - a nie ze zrobi jakies punkty w Lodzi. Z drugiej strony jak patrze na jego dokonania i przede wszystkim Siergieja na tamtym torze to dostaje gesiej skorki na mysl o wyniku.
Najlepszym wyjsciem byłby Gatiatov, który zna tor. Tylko skąd klub miałby mu wziąć sprzęt 
Keslley, jak długo interesujesz się żużlem?
Borodaj, to jest żużlowa 5 liga i naprawdę nie potrzeba każdego zawodnika oglądać w meczu żeby stwierdzić, że jest słaby.
Borodaj, to jest żużlowa 5 liga i naprawdę nie potrzeba każdego zawodnika oglądać w meczu żeby stwierdzić, że jest słaby.
Od czasów LKŻu Lublin, ale co to ma wspólnego z tematem to nie wiem.
-
speedway20
Trzeba brać kto jeździł na tym torze i go zna 
Przede wszystkim jechać z nastawieniem że powalczymy o punkty i mecz wygramy
Przede wszystkim jechać z nastawieniem że powalczymy o punkty i mecz wygramy
KeslleY pisze:Od czasów LKŻu Lublin, ale co to ma wspólnego z tematem to nie wiem.
Ma tyle wspólnego, że śledząc rozgrywki żużlowe w Polsce i na świecie może stwierdzić, że Borodajowi do poziomu choćby II ligowego dużo brakuje.
Szczerze nie przypuszczałem, że kiedykolwiek na tym forum padną propozycje żeby wystawić do składu Borodaja albo Oleszkę.
Przecież niżej upaść się już nie da
Kiril dostal szanse mimo, że też mu brakowało. Nie chcę się kłócić.
- tezetomaniak
- Trener
istred pisze:Przecież niżej upaść się już nie da
jak nie: Michaluk
KeslleY pisze:Kiril dostal szanse mimo, że też mu brakowało. Nie chcę się kłócić.
I jej nie wykorzystał. Punktów dla druzyny jak na lekarstwo, za to masa oddana za darmo przez upadki
Co prawda to prawda.
tezetomaniak pisze:jak nie: Michaluk
Czy ja wiem, czy Michaluk jest gorszy?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2008/ ... h-ukrainy/
Tutaj pokonał Oneszkę na Ukrainie. Swoją drogą kilku pozostałych naszych jeźdźców także.
Gelo pisze:KeslleY pisze:A kto się przyda? Zieliński robiący zero? Gatiatov bez sprzętu? Pozostaję Manuel z Aleksandrem.
skoro Borodaj nie ma startów i stwarza zagrozenie dla reszty - sam sobie odpowiedziales kto sie przyda
a co ma jechać za nimi gęsiego i czekać aż ktoś sam odpuści?walczy chłopak na treningach i próbuje wyprzedzać gdzie ma miejsce a
że najlepiej ciągnęło przy kredzie to tam się pchał
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W Łodzi będzie bardzo ciężko o wygraną, ale to jest sport i różnie może być. Jeżeli Baran, Puszakowski i Darkin pojadą na takim poziomie jak we wcześniejszych meczach może być ciekawie. Co do łatania dziury po Tomku dużego pola manewru nie ma. Zieliński bardzo słaby pod względem sprzętu i przygotowania, Borodaj gorsze starty niż Zieliński, z Lenarem w klubie dali już sobie spokój. Hauzinger obrażony, miał przyjechać na trening olał sprawę, ale to właśnie Manu wydaje się najlepszym rozwiązaniem. Mam nadzieję, że klub jakoś dogada się z nim i jego ujrzymy w Łodzi.
Najsensowniejsze wypożyczenia pouciekały i chyba nikt dobry już nie został na rynku: Trojanowski, M. Jabłoński, zaliczyli już mecz ligowy w ostatnią niedzielę, Suchecki ma zastąpić Ruuda.
Jeżeli nie uda się dogadać z Hauzingerem to wg mnie powinniśmy pojechać do Łodzi składem, który jakiś czas temu proponował Cooper:
1. Darkin
2. Hadek/Edberg
3. Puszakowski
4. Rempała
5. Baran
6. Kostro
7. Hadek/Edberg
Jedyne co zmieniłbym w zestawieniu par to Puszakowskiego z Baranem.
Pozdrawiam
Najsensowniejsze wypożyczenia pouciekały i chyba nikt dobry już nie został na rynku: Trojanowski, M. Jabłoński, zaliczyli już mecz ligowy w ostatnią niedzielę, Suchecki ma zastąpić Ruuda.
Jeżeli nie uda się dogadać z Hauzingerem to wg mnie powinniśmy pojechać do Łodzi składem, który jakiś czas temu proponował Cooper:
1. Darkin
2. Hadek/Edberg
3. Puszakowski
4. Rempała
5. Baran
6. Kostro
7. Hadek/Edberg
Jedyne co zmieniłbym w zestawieniu par to Puszakowskiego z Baranem.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Kto by nie pojechał, jak wyjdziemy z 30 to bedzie sukces.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

- niespokojny
- Trener
Jak by nie ustawic tego wszystkiego i tak bonusa nie wyrwiemy. Nasi liderzy tez beda mieli problemy wygrywac z zawodnikami Orla na ICH torze. Ta dziura w skladzie jest znamienna. Szkoda ze sie nie udalo przed sezonem wyrwac Proctora albo Klechy. Do wypozyczenia zostal Jason Doyle z Gniezna. Australijczyk moze by cos powalczyl. A jak nie to juz teraz klub powinien nagrywac mocnego zawodnika najlepiej ze Szwecji, Australii albo Rosji ktory dolaczy do klubu w okienku. Ale znajac zycie to beda pewnie problemy z liga angielska. Jak nie urok.. BTW ja bym to ustawil tak
1.Darkin
2.Rempala
3.Puszakowski
4.Baran
5.Edberg
6.Kostro
7.Hadek
1.Darkin
2.Rempala
3.Puszakowski
4.Baran
5.Edberg
6.Kostro
7.Hadek
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny, juniora z juniorem ? przciez para Hadek-Edberg/Kostro w lodzi to raczej duzo nie ujedzie... Kazdy ich bieg 5:1 w plecy. Gdzie sens?
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
sorry ale wg mnie juniorem musi jechac ktos mocny bo para edberg kostro to w zasadzie pewne 5-1 dla łodzi w 3 startach które mieli by odjechać razem. Nie bez powodu to baran we wszystkich 4 meczach jechał z Tadkiem. A pary IMO powinny być takie jak wczoraj.
Pozdrawiam
Za Zielinskiego Edberg musowo. Niech sie mlody objezdza. Pozostale pary zostawilbym takie jak wczoraj.
Jezeli dobrniemy to 40 pt, to powinnismy miec bonusa. Orzel jak widac wcale taki straszny nie jest. Mieli spore klopoty w Krakowie, w Pile ich pogonili, takze mysle, ze mozna powalczyc z nimi, a juz na pewno dojechac do 40-tki.
Jezeli dobrniemy to 40 pt, to powinnismy miec bonusa. Orzel jak widac wcale taki straszny nie jest. Mieli spore klopoty w Krakowie, w Pile ich pogonili, takze mysle, ze mozna powalczyc z nimi, a juz na pewno dojechac do 40-tki.
oni kłopoty mieli w Krakowie i w Pile, a z nami jadą u siebie.
wracając do "Puzona": mecz w łodzi będzie dla niego prawdziwym sprawdzianem. W Opolu dał ciała, bo coś-tam, u nas w dwóch meczach pojechał rewelacyjnie, ale trzeba pamiętać, że to były mecze u nas i z dość słabymi rywa(no)lami.
Mecz w Krośnie - występ bardzo dobry, jednak również na tle drużyny niepoukładanej jeszcze.
Ja za niego trzymam kciuki, ale to mecz w łodzi i później z ostrowem będą probierzem realnej siły całej naszej drużyny w II lidze.
r
wracając do "Puzona": mecz w łodzi będzie dla niego prawdziwym sprawdzianem. W Opolu dał ciała, bo coś-tam, u nas w dwóch meczach pojechał rewelacyjnie, ale trzeba pamiętać, że to były mecze u nas i z dość słabymi rywa(no)lami.
Mecz w Krośnie - występ bardzo dobry, jednak również na tle drużyny niepoukładanej jeszcze.
Ja za niego trzymam kciuki, ale to mecz w łodzi i później z ostrowem będą probierzem realnej siły całej naszej drużyny w II lidze.
r
Ostatnio zmieniony 3 maja 2010, o 13:22 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Najlepszym wyjściem byłoby ściągnięcie Hauzingera.Ale jeśli nie on to z tych co zostali to tylko Borodaj.