25.04.10 Lublin - Rawicz
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
Re: 25.04.10 Lublin - Rawicz
Dzięki wielkie
Spojrzałem tylko na kmzlublin.pl (jeszcze w dodatku nie ten news co trzeba) , espeedway.pl , przegladzuzlowy.pl .

PPS. Na ostatnim meczu zostały rozdane ankiety... ktoś je zbierał? Ktoś będzie je zbierał?
Radziu, zyjesz???
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
istred pisze:Nieładnie.Nie usprawiedliwia to wszystko faktu oczywiście tego co dzieje się u nas...ale tor jest w stanie się robienia, na Kraków będzie zdecydowanie lepszy, strat maszyna - pech, zdarza się...brud na stadionie - to też wina KMŻ?
Szanowni napinacze może dość plucia we własne gniazdo i trochę wyrozumiałości...to są drugie zawody, przed nami cały sezon.
Każdemu tutaj dobro lubelskiego klubu leży na sercu. Dlatego tak bardzo denerwują niedociągnięcia. Szczególnie takie, których da się uniknąć.
Dokładnie!
Przy tej okazji przytoczę przysłowie mojego dziadka:"Mamo, chwalą nas-wy mnie, a ja was".
Chyba nie o to chodzi, prawda ?
Flint pisze:meesha pisze:Podejrzewam, że ten program był "biletem" jednocześnie.
No właśnie nie.^^
harry pisze:no zatkało mnie.
Ale był biletem na wieczorną prezentację drużyny.
meesha pisze:PPS. Na ostatnim meczu zostały rozdane ankiety... ktoś je zbierał? Ktoś będzie je zbierał?
Radziu, zyjesz???
już żyje - byłem trochę poza zasięgiem...
ankiety były rozdane i od razu zebrane
rozdane były na pierwszym łuku i na sektorze od Bystrzycy
Prawidłowo wypełnionych wróciło 173 ankiet
ankiety były przygotowane na potrzeby pracy dyplomowej
nie analizowałem ich jeszcze oprócz pytania o powrót do nazwy Motor.
Wyszło, że 91,91% osób stanowiących grupę badaną jest za tym aby powrócić do nazwy Motor
Dzięki osobom za pomoc przy ankietach
- Łoptymista
- Trener
Wyszło, że 91,91% osób stanowiących grupę badaną jest za tym aby powrócić do nazwy Motor
i to byl najwazniejszy pkt ankiety
nie ale jeszcze nie siadłem do analizy,a to było najłatwiej i najszybciej policzyć 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
widocznie na Polske jeszcze nie ozdrowiał. A to ze jeździ w Szwecji to nic nowego. Juz 16 jechał zawody. http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... nktow-gom/
Pozdrawiam
- Łoptymista
- Trener
ciekaw jestem czy gdybysmy przegrali w niedziele z rawiczem stosujacym ZZ, a alden pojechalby we wtorek to mielibysmy podstawy domagania sie zmiany wyniku? np przez odjecie punktow zdobytych przez zawodnikow zastepujacych aldena?
sa ku temu podstawy?
byly takie przypadki?
sa ku temu podstawy?
byly takie przypadki?
Nie , poniewaz miedzy 16 a 27 jest 12 dni a wystarczy tylko dziewięć, żeby mozna było zastosować ZZ.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski