Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Wczoraj to byl taki przedziwny mecz ze mi sie nawet zaklaskac nie chcialo jak na to wszystko patrzylem. Z tego co widzialem to nie tylko ja mialem takie samopoczucie.
Pozostaje wierzyc ze z Wandą będzie juz fajne widowisko i znów kibicom zechce się chcieć :]
Pozostaje wierzyc ze z Wandą będzie juz fajne widowisko i znów kibicom zechce się chcieć :]
Z Wanda jak mecz bedzie na poczatku na styku to moze byc podobnie. W Lublinie panuje przeswiadczenie ze takich "leszczy" jak jakies Wandy i Rawicze to powinnismy odprawiac do 30 i kropka, niezaleznie od tego jaki sklad mamy my. I 2 punktow wyrwanych po niezlym stresie nikt nie docenia:) A wygrana w Krosnie jeszcze to spotegowala.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A mi się podobało, że sporo "pikników" się do Szkocji włączyło i wyszła kilka razy naprawdę niezła.
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Szkocja wyszła totalnie do dupy.
Chodzi w niej o dozowanie tempa a nie wyklaskanie bez ładu i składu w 5 sekund ;]
Idealne tempo to:
RAZ - 4 sek przerwy - RAZ - 3 sek przerwy - RAZ - 2 sek przerwy - RAZ - 1 sek przerwy - RAZ,RAZ,RAZ,raz,raz...
Trzeba by się rozmówić z prowadzącym Grzegorzem na dole
Chodzi w niej o dozowanie tempa a nie wyklaskanie bez ładu i składu w 5 sekund ;]
Idealne tempo to:
RAZ - 4 sek przerwy - RAZ - 3 sek przerwy - RAZ - 2 sek przerwy - RAZ - 1 sek przerwy - RAZ,RAZ,RAZ,raz,raz...
Trzeba by się rozmówić z prowadzącym Grzegorzem na dole
No ale przynajmniej sporo osób się włączyło. Wolę oglądać "szkocję zrobioną do dupy" przez kilkaset osób niż dobrze zrobioną przez kilkadziesiąt osób 
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
No nie, jak Mariusz zachęca przez mikrofon to wtedy jest duży potencjał i można uzyskać naprawdę doskonały efekt. W zeszłym roku pamiętam że przynajmniej raz wyszła dzięki temu super na całym stadionie. No ale wtedy było rytmicznie :]
Speedway pisze:No nie, jak Mariusz zachęca przez mikrofon to wtedy jest duży potencjał i można uzyskać naprawdę doskonały efekt. W zeszłym roku pamiętam że przynajmniej raz wyszła dzięki temu super na całym stadionie. No ale wtedy było rytmicznie :]
Niech Mariusz zapoda tempo
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Speedway pisze:Chodzi w niej o dozowanie tempa a nie wyklaskanie bez ładu i składu w 5 sekund ;]
Idealne tempo to:
Własnie mnie uprzedziłes bo miałem to napisać.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Speedway pisze:Trzeba by się rozmówić z prowadzącym Grzegorzem na dole
zeby nie bylo watpliwosci, tu nie chodzi o mnie :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
DJPEPE pisze:Nareszcie!http://www.espeedway.pl/news,redstar_km ... 36,12.html
A tak właściwie to o co chodzi z tym naborem? Jakieś dziewczyny przecież są, a może robią to z litości:)
Po niedzielnym meczu widać że warto chyba zmienić te dziewczyny, albo je podstawowych rzeczy nauczyć
a nie żółta obok białej stoi 
nabór na osoby podprowadzające w czasie meczów żużlowych w Lublinie! Klub poszukuje dziewczyn z Lublina i okolic
To jest jawna dyskryminacja ze względu na płeć oraz na miejsce zamieszkania. Nie wolno takich rzeczy robić w ogłoszeniach o pracę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Kibice pisze:DJPEPE pisze:Nareszcie!http://www.espeedway.pl/news,redstar_km ... 36,12.html
A tak właściwie to o co chodzi z tym naborem? Jakieś dziewczyny przecież są, a może robią to z litości:)
W zeszlym sezonie robily to za spore pieniadze. Moze to te same, a sponsor juz nie chce placic ( w poprzednim sezonie placila im jedna z lubelskich gazet), wiec szukamy "darmowych"
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
meesha pisze:To jest jawna dyskryminacja ze względu na płeć
No wlasnie, nie mozna by np. tak:
http://www.youtube.com/watch?v=Bx59Hn9n178
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
To też jakaś amatorka, bo żólty stoi koło białegoCooper pisze:meesha pisze:To jest jawna dyskryminacja ze względu na płeć
No wlasnie, nie mozna by np. tak:
http://www.youtube.com/watch?v=Bx59Hn9n178![]()
![]()
Na niedzielne zawody szykuję troszkę lżejszą nutkę - licząc na większą frekwencję [duży przedział wiekowy]...Proponuję, m.in. T.Rex, Blondie, A-HA, Dire Straits, The Shadows, The Hooters, Vaya Con Dios, UB 40, B. Springsteen, Led Zepplin, Queen "Bicykle",R.E.M.,G. Glitter, The Rubbets, Eurythmics, The Showaddywaddy, Steve Miller Band, Christie...
Zaczynamy - godz.15.
Jest pewien dylemat z "marszem" - Most na rzece Kwai - to...podobno "hymn" zespołu z Krakowa. A co tam, grać? I tak wygramy?!
Co do naszej piosenki - wyemituję 2 razy, raz przed meczem i drugi raz w trakcie - troszeczkę głośniej, bo było trochę zaskoczenia i zdziwienia na twarzach kibiców, że "coś" takiego ...powstało. Serio...i bardzo poważnie!
Zaczynamy - godz.15.
Jest pewien dylemat z "marszem" - Most na rzece Kwai - to...podobno "hymn" zespołu z Krakowa. A co tam, grać? I tak wygramy?!
Co do naszej piosenki - wyemituję 2 razy, raz przed meczem i drugi raz w trakcie - troszeczkę głośniej, bo było trochę zaskoczenia i zdziwienia na twarzach kibiców, że "coś" takiego ...powstało. Serio...i bardzo poważnie!
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2010, o 20:22 przez DJPEPE, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokladnie, "hymn" Wandy Kraków jest spiewany z melodią "Most na rzece Kwai".
Tutaj tekst, i info o tym: http://forum.speedwaywanda.pl/viewtopic.php?f=8&t=73
Tutaj tekst, i info o tym: http://forum.speedwaywanda.pl/viewtopic.php?f=8&t=73
Naczelny obrońca Karola Barana.
To może "Chodź, pomaluj mój świat" na początek ??
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
O to to, tylko może zamiast w wykonaniu tej pani, to można by rozdać tekst przed meczem i pod sam podkład śpiewać? 
Naczelny obrońca Karola Barana.
KosaRKS pisze:O to to, tylko może zamiast w wykonaniu tej pani, to można by rozdać tekst przed meczem i pod sam podkład śpiewać?
Ja osobiście wolałbym na stadionie posłuchać "tej pani" niż usiłującej śpiewać bez ładu grupki kibiców :]
Może w przyszłosci jak się ludziom osłucha to coś z tego będzie...
Może w przyszłosci jak się ludziom osłucha to coś z tego będzie...
ależ śpiew "tej pani" ( BTW ma na imię Gosia i jest miła
) wcale ma się nie wykluczać ze śpiewem kibiców, a wręcz przeciwnie. tak przynajmniej mi się zamarzyło 
Teraz trochę było puszczone za cicho i pewnie część nie zajarzyła, a część ta co była na żylecie śpiewała o tyle głośniej, że nie było słychać podkładu i wraz było nie równo. No ale może jak DJ PEPE puści ciut głośnie to wyjdzie lepiej.
Teraz trochę było puszczone za cicho i pewnie część nie zajarzyła, a część ta co była na żylecie śpiewała o tyle głośniej, że nie było słychać podkładu i wraz było nie równo. No ale może jak DJ PEPE puści ciut głośnie to wyjdzie lepiej.
Ja mam nadzieję że doping się rozkręci bo ostatnio było co by nie mówić drętwo
ale trudno się dziwić bo to pierwszy mecz
. Przed rokiem też na meczu z Łodzią nieciekawie było.