25.04.10 Lublin - Rawicz
Re: 25.04.10 Lublin - Rawicz
Ktoś się orientuje od której jutro będą kasy otwarte? Tak jak zwykle, czy ktoś pomyślał o "przedsprzedaży" chociaż w kiosku?

W przeciwieństwie do Ciebie wieże w moją drużynę. A na meczu niestety nie będę (mimo tego że mam zakupiony karnet) ponieważ mieszkam od pięciu lat 600 km od Lublina. Ale w dalszym ciągu identyfikuję się z moim miastem i moja drużyna.
Cos mi tu pachnie "ala pierwszy mecz z Łodzią 2009." nasz zawodnik pod 9 to chyba jakiś żart.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Dobrze że zasiana panika nie przynosi plonów jak zboże, bo byśmy ludzi tyle na żniwa nie zebrali
A tak na serio to ja bym się o wynik tak nie martwił. Karol z Siergiejem powinni zdobyć łącznie ok. 25 pkt. a pozostałe 21 nie powinno być problemem. Taką mam koncepcję
Ludzie Puzon ani Tomek się nie oduczyli jeździć. Jak się Tomek zaweźmie to może i coś koło kompletu przywiezie. Troche wiary
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
o wynik raczej spokojny jest kazdy ale wkur.. jest ta dziura w składzie, noi ci juniorzy co roku padaka.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

gumpZG pisze:W przeciwieństwie do Ciebie wieże w moją drużynę.
Babel, czy w Pizie?
Myślę ze powinnismy pyknąć Rawicz
Maja 3 mocne punkty Andersson,Alden,Gołubowskij ale oni całego wyniku nie zrobią.
Na Wynik sie składa cała drużyna a nie 3 zawodnikow
Mój Typ:50:40 dla nas
Maja 3 mocne punkty Andersson,Alden,Gołubowskij ale oni całego wyniku nie zrobią.
Mój Typ:50:40 dla nas
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"
- kmzlublinfan
- Senior
Ja obstawiam nawet więcej 60:30. Bardzo realne do osiągnięcia. Tylko wszyscy muszą pojechac równo.
Spokojnie ludziki. Przecież nie będziemy wygrywać każdy mecz bo kasy zabraknie na wypłaty zawodnikom. Będzie runda finałowa i wtedy nie ma przeproś jedziemy na pełnej k...
A Rawicz pykniemy 20 pkt. Oby tylko jakieś mijanki były i będzie git.
A Rawicz pykniemy 20 pkt. Oby tylko jakieś mijanki były i będzie git.
Majo pisze:Myślę ze powinnismy pyknąć Rawicz![]()
Ja jestem pewien tylko, że Alden przywiezie koło 12 pkt. a reszta gości? Bóg jeden raczy wiedzieć. Myślę że Andersson i Gołubowskij są na tyle pewni na wyjazdach, w tej chwili co T.Rempała i Puzon u nas
Widzieliście wczoraj tor?! Beton. Nasi zawodnicy nie trenowali w Lublinie na takiej nawierzchni. Będą się czuć jak na wyjeździe.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
To może zamiast glinki oni tam 20 ton cementu wysypali
Spokojnie powinno byc dobrze a co do toru to jaki z niego beton wyjdzie w meczu. Ja obstawiam, że i tak się będzie rozpadał. BTW Szkoda z jednej strony, ze rawicz przyjeżdża w najmocniejszym składzie bo będziemy mieli troszkę ciężej a pozostałe drużyny pod koniec rundy będą przyjmować ich drużynę juz raczej z oszczędnościowym składem... Dobre w tym wszystkim może być to, że pewnie Kolejarz i tak nie wejdzie do pierwszej czwórki wiec dzisiejszy wynik nie jest az tak ważny.
Pozdrawiam
Od ktorej bedzie mozna kupic bilety ?
Od 14.
kmzlublinfan pisze:Ja obstawiam nawet więcej 60:30. Bardzo realne do osiągnięcia. Tylko wszyscy muszą pojechac równo.
Uważam tak samo.jeśli obawiacie się u siebie Rawicza,to jestem ciekawy co będziecie pisać przed meczami z Łodzią czy Ostrowem(u nas!!!).O wyjeżdzie nie wspomnę.
A Rawicz będzie się czuł jak u siebie?Widzieliście wczoraj tor?! Beton. Nasi zawodnicy nie trenowali w Lublinie na takiej nawierzchni. Będą się czuć jak na wyjeździe.
Mamy lepszych zawodników i nawet na jakimś ekstremalnie trudnym torze nie powinniśmy się bać Rawicza.
- Łoptymista
- Trener
Zbetonienie toru to chyba jedyna sluszna koncepcja, biorac pod uwage to jak zachowywal sie on ostatnio.
A co do czucia sie rywali w Lublinie... Po to sie jest gospodarzem, zeby optymalnie spasowac sie z torem i juz na poczatku odskoczyc. Tyle jesli chodzi o teorie
PS slysze ze ktos zaczal pyrac po torze.
A co do czucia sie rywali w Lublinie... Po to sie jest gospodarzem, zeby optymalnie spasowac sie z torem i juz na poczatku odskoczyc. Tyle jesli chodzi o teorie
PS slysze ze ktos zaczal pyrac po torze.
- tezetomaniak
- Trener
no wlasnie, to teoria. A w praktyce teraz jest tor zrobiony nie pod nas, a pod to zeby nie dostac walkowera za dziury.
- Łoptymista
- Trener
puzon, rempala na betonie powinni jechac lepiej niz tak dziurawej kopie. wiec nie jest to az takie glupie
o barana i darkina po tym co widzialem w opolu jestem spokojny.
oby teraz wszyscy sie dobrze spasowali i o 16 tor byl taki sam jak teraz.
o barana i darkina po tym co widzialem w opolu jestem spokojny.
oby teraz wszyscy sie dobrze spasowali i o 16 tor byl taki sam jak teraz.
to nie o torze ale na forum Kolejarza powątpiewają w przyjazd Aldena.
- Łoptymista
- Trener
to raczej dobra wiadomosc
Jeszcze niedawno dygalismy o zbyt wysoki wynik oraz nudne zawody i mielismy nadzieje, ze Alden przyjedzie, a teraz ...
Ktos wie, kto pod siodemka ? Pudel, Rosen ?
Ktos wie, kto pod siodemka ? Pudel, Rosen ?
Niby faktycznie na forum Rawicza napisali
"Tak jak już wcześniej sugerował Jumbik, Sebastian nie jedzie... Stosowane będzie za niego zastępstwo zawodnika..."
ale równie dobrze może to być ściema... więc trzeba się przygotować do ciężkiej walki, aby wygrać wystarczająco dużo, żeby nie martwić się potem o bonusa.
"Tak jak już wcześniej sugerował Jumbik, Sebastian nie jedzie... Stosowane będzie za niego zastępstwo zawodnika..."
ale równie dobrze może to być ściema... więc trzeba się przygotować do ciężkiej walki, aby wygrać wystarczająco dużo, żeby nie martwić się potem o bonusa.
Może to mylenie przeciwnika

Nasi trenuja wiec powinno byc dobrze 
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"