Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Juz wiem mniej wiecej co i jak, organizatorzy planuja akcje na "pod koniec kwietnia", wiec narazie bez cisnienia 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Cóż za żenada. FIM zabrania produkcji? Dobre sobie.
Ktoś chce lub musi przytulić w związku z tym nowym badziewiem poważną kasę, skoro ucieka się do takich metod. Federacja nie może nikomu zabraniać niczego produkować, ani sprzedawać, a skoro udaje, że może, trzymając za plecami pałę w postaci odebrania licencji, to znaczy, że ktoś już ma nóż na gardle. Moim zdaniem powinny się tym zainteresować organy ścigania, choć oczywiście nie nasze.
Ktoś chce lub musi przytulić w związku z tym nowym badziewiem poważną kasę, skoro ucieka się do takich metod. Federacja nie może nikomu zabraniać niczego produkować, ani sprzedawać, a skoro udaje, że może, trzymając za plecami pałę w postaci odebrania licencji, to znaczy, że ktoś już ma nóż na gardle. Moim zdaniem powinny się tym zainteresować organy ścigania, choć oczywiście nie nasze.
Puśćmy listę po stadionie przeciwko nowym tłumikom!!! Zróbmy ogólnopolską akcję podpisów na następnej kolejce.
Dla kogo jest żużel dla FIM czy kibiców??
Dla kogo jest żużel dla FIM czy kibiców??
- tezetomaniak
- Trener
W dzisiejszym TŻ jest relacja z Amsterdamu gdzie odbyło się spotkanie w tej sprawie,piszą że tylko Polacy narzekają, a Szwedzi i Anglicy nie wiedzą dlaczego
Przecież wszystko jest OK.
Według tych federacji Polska blokuje rozwój postepu technicznego
Duńczycy tez jak chorągiewki, zrobią tak jak ustalą Anglicy i Szwedzi...
Żenada
Według tych federacji Polska blokuje rozwój postepu technicznego
Duńczycy tez jak chorągiewki, zrobią tak jak ustalą Anglicy i Szwedzi...
Żenada
Widać że Szwedzi lubią wydawać 75% pensji na silniki!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... zdy-w-szw/
Gdyby kazdy tak zrobil to pomysl nowych tlumikow szybciej upadnie niz powstal..
Gdyby kazdy tak zrobil to pomysl nowych tlumikow szybciej upadnie niz powstal..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Były już takie akcje w połowie lat 90' z oponami, teraz są z tłumikami. Żeby nie było za nudno i kibice mogli się emocjonować czymś więcej niż tylko samymi zawodami.
tak jest, Diedenbergen 1996, zlalismy dupe tym Rosjanom i Dunom w rezerwowym skladzie 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie zapominajmy o Niemcach i Madziarach 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no taka pakieta byla, ze nawet PePe strzelil ponad dyche z tego co pamietam 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Kamraci na sparingu:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -sparingu/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -sparingu/
Lepszego tematu nie znalazłem więc zapytam się tutaj. Poszukuję pełnych wyników meczów Polska (lub Motor) - ZSRR rozegranych w Lublinie z następujących lat:
1966
25.10.67
18.10.68
22.10.72
20.10.73
1991 Lublin - Oktiabrskij
Jakby ktoś byłby w stanie mi pomóc to można napisać tutaj lub na PW. Z góry dzięki za każdą pomoc.
1966
25.10.67
18.10.68
22.10.72
20.10.73
1991 Lublin - Oktiabrskij
Jakby ktoś byłby w stanie mi pomóc to można napisać tutaj lub na PW. Z góry dzięki za każdą pomoc.
...Na tych ostatnich zawodach byłem osobiście i mam jeszcze gdzies program,jak zanajde to sprawdze co tam nabazgrałem 
Nie tylko II liga sie wyrownala
, wyniki w extralidze tez eleganckie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W Empiku jest dostępny nowy numer Super Speedway 
Nowy w sensie marzec-kwiecień? Ten już od kilku tygodni w kioskach był
Chyba, że jeszcze nowszy numer masz na myśli.
Jak już jesteśmy przy "SS" to z tą nowa ceną trochę ich "pociągło"
Obawiam się, że to początek końca tego tytułu na rynku...
Jak już jesteśmy przy "SS" to z tą nowa ceną trochę ich "pociągło"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Mam pytanie, czy Ben Barker ma gdzieś podpisany w Polsce kontrakt na ten sezon? W Anglii i Szwecji radzi sobie przyzwoicie, moze warto sie nim zainteresowac?
trening czyni mistrza.
Kontraktu nigdzie nie ma. Poza tym zdaje się, że już angielski kierunek przerabialiśmy w zeszłym roku, z dość mizernym skutkiem...
Ja bym chętnie obejrzał w Lublinie najmłodszego z braci Karlssonów. Gdyby była kasa można go wyhaczyć w okienku ;]
Ja bym chętnie obejrzał w Lublinie najmłodszego z braci Karlssonów. Gdyby była kasa można go wyhaczyć w okienku ;]
Skoro podobno Doolan mial telefon z Lublina, to dlaczego nie Barker?
Tonący brzytwy.. i tak dalej. Kierunek jest w tym przypadku bez znaczenia.
Tonący brzytwy.. i tak dalej. Kierunek jest w tym przypadku bez znaczenia.
trening czyni mistrza.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Nowy w sensie marzec-kwiecień? Ten już od kilku tygodni w kioskach byłChyba, że jeszcze nowszy numer masz na myśli.
A nawet nie pamietam jakie miesiące, ale chodzi o ten z Leigh Adasmem.
meesha pisze:Jak już jesteśmy przy "SS" to z tą nowa ceną trochę ich "pociągło"Obawiam się, że to początek końca tego tytułu na rynku...
To chyba jednak o ten sam chodzi...
- tezetomaniak
- Trener
jak sie podoba taki motocykl (i przy okazji Crump) ?
http://www.speedwayplus.co.uk/images/CrumpRedBull2.jpg
http://www.speedwayplus.co.uk/images/CrumpRedBull2.jpg
Strasznie pstrokaty, aż oczy bolą. No ale na pewno żaden kibic nie przeoczy któż to jest jego sponsorem :]