Ale są numerowane wiec dwa razy na ten sam numer karnetu nie wejdziesz.Kibice pisze:A tak swoją drogą, to ma już ktoś karnety? Jak z ich estetyką? Słyszałem, że nie są imienne, w związku z tym może są elektroniczne? Bo jeśli nie to już widzę jak niektórzy podadzą sobie przez kraty.
Marketing mix w klubie żużlowym
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Marketing mix w klubie żużlowym
Kibice pisze:A tak swoją drogą, to ma już ktoś karnety? Jak z ich estetyką? Słyszałem, że nie są imienne, w związku z tym może są elektroniczne? Bo jeśli nie to już widzę jak niektórzy podadzą sobie przez kraty.
Odkąd pamiętam zawsze były numerowane, nigdy nie był imienne. Imie i Nazwisko to można było sobie samemu dopisać.
Naczelny obrońca Karola Barana.
gizmo pisze:Stowarzyszenie Klub Motorowo-Żużlowy Lublin (SKM-Ż Lublin) o ile się nie mylę taka jest pełna nazwa klubu.
Czyli jednak zagadka rozwiązana. Ale to też trochę nielogiczne, bo albo powinni podać pełną nazwę klubu, czyli SKM-Ż Lublin albo tą znaną kibicom (widnieje ona na biletach) Redstar KMŻ Lublin. To wszystko wprowadza niepotrzebny zamęt, chyba osoba, która tworzyła wiadomość chciała umieścić jak najwięcej znaków, a miała do dyspozycji 160
A o karnetach to nie wiedziałem, bo dopiero w tym sezonie będę je miał, wcześniej za każdym razem kupowałem bilet. Bileterzy zapisują nr karnetu, który już był użyty? Szkoda, że nie zrealizowano do końca planów i nie zrobiono elektronicznych bramek przy wejściach.
Dzięki Paweł.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Właśnie tak, lub też w drugą stronę, wykreślają numer karnetu na liście na który już ktoś wszedł.Kibice pisze:Bileterzy zapisują nr karnetu, który już był użyty?
Koper pisze:Właśnie tak, lub też w drugą stronę, wykreślają numer karnetu na liście na który już ktoś wszedł.Kibice pisze:Bileterzy zapisują nr karnetu, który już był użyty?
Czyli jednak jest to trochę niedokładne, bo zawsze można wejść inną bramą. A może karnety są tylko przy jednym wejściu?
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Są tylko przy jednym wejściu (tym pierwszym od strony parku maszyn).
Ej, bez jaj, co na karnecie robi zdjecie ks. Kielbasy? 
Czas na zmiany :]
W ogóle, opracowanie graficzne karnetu, delikatnie mówiąc, w tym roku się nie udało.
- niespokojny
- Trener
Ciekawe czy beda sprzedawali karnety przy okazji meczu. Przydaloby sie, bo nie kazdy ma mozliwosc kupna w tych ''dogodnych'' godzinach. A na meczu to inna sprawa 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
sting126 pisze:Ej, bez jaj, co na karnecie robi zdjecie ks. Kielbasy?
On chyba jest kapelanem sportu na Lubelszczyźnie, a poza tym zapaleńcem żużla. Nawet spoko gość, cukierki od niego dostałem
To wszystko prawda, ale to nie znaczy, ze jego wizerunek powinien znajdowac sie na karnetach, obok zawodnikow i trenera...
Czas na zmiany :]
Ciekawa sprawa... Choć znam osobiście księdza Kiełbasę i wiem, ze to dobrotliwy człowiek, ale idąc takim tokiem rozumowania, należałoby umieścić zdjęcia wszystkich, którzy dobrze życzą żużlowcom.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- Bryczkowski
- Kontakt:
Ale co wy macie za problemy kto jest na karnecie albo jak wyglądają? Karnet ma służyć wejściu na stadion i zaoszczędzeniu czasu na czekaniu w kolejce po bilety a wy lamentujecie jakby to był pokaz mody karnetów
- stefanzdzialek
- Senior
Bryczkowski, skoro to takie oczywiste to po cholere ktos sie meczyl (z marnym skutkiem) nad projektem? Wystarczylo napisac karnet na mecze zuzlowe KMZ w sezonie 2010 nr ..... a z tylu pieczatka klubu i podpis. chodzi o to dlaczego sympatyczny i oddany dla sportu ksiadz jest na karnecie, a nie ma spikera, toromistrza, czy chociażby prezesa klubu. Tyle.
nom dokładnie...
moim zdaniem to najpierw na karnecie powinna być władza klubu(prezes Wojciechowski, dyr. Sprawka) potem trenerzy (Wilk i Studziński) i na końcu osoby "społeczne" jak właśnie m.in ks. Jan Kiełbasa...
moim zdaniem to najpierw na karnecie powinna być władza klubu(prezes Wojciechowski, dyr. Sprawka) potem trenerzy (Wilk i Studziński) i na końcu osoby "społeczne" jak właśnie m.in ks. Jan Kiełbasa...
a moim zdaniem to nikogo z nich nie powinno byc na karnecie oprocz ewentualnia Rafała Wilka
METHANOL ADVENTURE TEAM
ten wyzej dobrze gada dac mu wodki
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
gizmo pisze:Szkoda ze Polska to jeszcze zacofany kraj pod względem marketingu i nie probuje sie speedway'a reklamowac w telewizji chociazby tak jak NBA w USA. Kolejna fajna reklamówka powstała całkiem niedawno.
http://www.youtube.com/watch?v=hbv12hKARjU
1 second left Tryin to get the last shot
I was measuring it the whole time i knew i had to knock it down
When i shoot it the only thing in my mind is the ball going in
I knew i had to knock it down
Givin me the opportunity by puttin the ball in my hand
Tryin get the last shot
we're down two - Kick it - last minute of the game Shoot it
I knew i had to knock it down
Big shots crunch time (Bryant for the win BANG!) They're the moments that i live for
1 Second left - I knew i had to knock it down!
No , jak nie, jak tak...
http://www.youtube.com/watch?v=FB5e7Adxo9M
Zainteresowanych ofertą prosimy o przesyłanie CV na adres: motor-zuzel@wp.pl
http://zuzel.lublin.pl/index.php?option ... &Itemid=54
Juz nie ma trenujzmistrzem?
Motor mocny
Były zjebki, więc żeby nie było: pomysł bardzo fajny i krok w dobrym kierunku. 
szkoda ze nie jest napisane czy wymagają od kandydatów jakiegoś konkretnego wykształcenia, doświadczenia zawodowego itp...
BTW co do meila to mnie osobiscie zastanawiało czemu nie ma meila w domenie którą klub wykupił czy to lublin.pl czy kmzlublin.pl. Sam mam stronę w domenie kupionej na lubmanie (lublin.eu) i na hostingu (nie lubmanowskim) mam 2 giga na poczte i pliki strony a hosting kosztuje jedynie 40zł rocznie. No ale mimo wszystko krok w dobrą stronę
oby tak dalej.
BTW co do meila to mnie osobiscie zastanawiało czemu nie ma meila w domenie którą klub wykupił czy to lublin.pl czy kmzlublin.pl. Sam mam stronę w domenie kupionej na lubmanie (lublin.eu) i na hostingu (nie lubmanowskim) mam 2 giga na poczte i pliki strony a hosting kosztuje jedynie 40zł rocznie. No ale mimo wszystko krok w dobrą stronę
Pozdrawiam
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Bartosch, blisko ale nie dokładnie
moj mail na wp.pl to konradkoperwas@wp.pl.
Aby wszystkich uspokoic to już są podjęte kroki aby były maile z odpowiednią domeną, a wtedy pewnie i w tych newsach o poszukaniu managerów, konkursach na stronie, adresie redakcyjnym strony itp. też się zmienią na takie z odpowiednimi domenami co bedzie wygladało zdecydowanie bardziej profesjonalnie. Co do maila info@trenujzmistrzem.pl to pozostał bez zmian i należy do dyrektora Dariusza Sprawki.
Aby wszystkich uspokoic to już są podjęte kroki aby były maile z odpowiednią domeną, a wtedy pewnie i w tych newsach o poszukaniu managerów, konkursach na stronie, adresie redakcyjnym strony itp. też się zmienią na takie z odpowiednimi domenami co bedzie wygladało zdecydowanie bardziej profesjonalnie. Co do maila info@trenujzmistrzem.pl to pozostał bez zmian i należy do dyrektora Dariusza Sprawki.
Trenujzmistrzem to haslo marketingowe KMŻ? Kto jest w klubie mistrzem i z kim można potrenować?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!