Co do wyjazdu na zewnętrzną, to pewnie w Grudziądzu nigdy jej nie odwiedził, bo nie było po co, a tu mu powiedzieli, że warto
5.04.2010 Krosno-Lublin
Re: 5.04.2010 Krosno-Lublin
http://www.youtube.com/watch?v=3MaZSrJWJWE Czołgał się jak pies 
Co do wyjazdu na zewnętrzną, to pewnie w Grudziądzu nigdy jej nie odwiedził, bo nie było po co, a tu mu powiedzieli, że warto
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
bartosch pisze:Awizowany skład:
1. Tomasz Piszcz
2. Tomasz Rempała
3. Sergiej Darkin
4. Mariusz Puszakowski
5. Karol Baran
6. Tadeusz Kostro
Krosno:
9. Josef Franc
10. Grzegorz Knapp
11. Paweł Staszek
12. Kenneth Hansen
13. Mads Korneliussen
14. Mateusz Szostek
- Łoptymista
- Trener
po lokturze skladów pojawily sie u mnie: napiecie i niepewnosc wyniku
sezon uwazam za rozpoczety
sezon uwazam za rozpoczety
Mój nos mi podpowiada, że po tym meczu będziemy bardzo radośni. Jest szansa wygrać jak nigdy dotąd. Lider w postaci Karola i wyrównana, mocna pozostała ekipa. Na pozycji juniorów za bardzo nie powinniśmy odstawać. Oj będzie się działo... Pozostaje trzymać kciuki.
Jak usłyszałem wczoraj ryk silników i zobaczyłem starty spod taśmy to też uznałem sezon za rozpoczęty 
Jestem jakoś bardzo optymistycznie nastawiony przed tym sezonem. Skład mamy naprawdę dobry, choć odstajemy trochę na pozycji juniora... Zdecydowanie lepszy niż w zeszłym sezonie - przede wszystkim pewniejszy, zamiast trzech liderów, mamy pięciu i zamiast szeregu mało dyspozycyjnych anglików trzech, chyba dyspozycyjnych, Zielińskiego, Nagmatzianowa i Gatiatowa.
Co do samego meczu, to też jest umiarkowanym optymistą.
A to z kilku powodów.
Mimo, że uważam, że po treningach i sparingach nie można wyciągać daleko idących wniosków, to kilka odpowiedzi jednak mamy. Wynik Karola w Rybniku, z rywalami jednak z wyższej półki niż II liga świadczy o tym, że zawodnik jest w formie. Rempała w sparingu w Opolu i na treningach też pokazał przynajmniej, że tragedii nie ma, a nawet są nadzieje że będzie lepiej niż w zeszłym sezonie. Wyniki Piszcza i pozostałych zawodników pokazują, że nie powinno być źle. Czyli ogólnie, drużyna wydaje się być w formie.
Po drugie, mamy w składzie zawodników, którzy potrafią dobrze pojechać w Krośnie. Baran pewnie pojedzie w okolicach kompletu, Piszcz też powinien dobrze sobie radzić. Nikt chyba jeszcze nie pisał, że w poprzednim sezonie Darkin w Krośnie pojechał bardzo dobrze (9+2, w tym został wykluczony z biegu, w których jechał na drugim miejscu). Tomek Rempała po ostatnim meczu mówił, że rozgryzł wreszcie krośnieński tor. Najbardziej boję się o Puszakowskiego...
Z drugiej strony, w Krośnie mają problem - tor strasznie dziurawy i Staszek nie jedzie (w sensie, że jeździ bardzo zachowawczo), poza tym część zawodników nie trenuje, dlatego atut własnego toru będzie mniejszy niż zwykle.
Mecz będzie na pewno bardzo ciężki, a wynik blisko remisu.
Dla tych, którzy nie wybierają się do Krosna:
http://www.ksmkrosno.pl/index.php?optio ... 7&Itemid=1
Jestem jakoś bardzo optymistycznie nastawiony przed tym sezonem. Skład mamy naprawdę dobry, choć odstajemy trochę na pozycji juniora... Zdecydowanie lepszy niż w zeszłym sezonie - przede wszystkim pewniejszy, zamiast trzech liderów, mamy pięciu i zamiast szeregu mało dyspozycyjnych anglików trzech, chyba dyspozycyjnych, Zielińskiego, Nagmatzianowa i Gatiatowa.
Co do samego meczu, to też jest umiarkowanym optymistą.
A to z kilku powodów.
Mimo, że uważam, że po treningach i sparingach nie można wyciągać daleko idących wniosków, to kilka odpowiedzi jednak mamy. Wynik Karola w Rybniku, z rywalami jednak z wyższej półki niż II liga świadczy o tym, że zawodnik jest w formie. Rempała w sparingu w Opolu i na treningach też pokazał przynajmniej, że tragedii nie ma, a nawet są nadzieje że będzie lepiej niż w zeszłym sezonie. Wyniki Piszcza i pozostałych zawodników pokazują, że nie powinno być źle. Czyli ogólnie, drużyna wydaje się być w formie.
Po drugie, mamy w składzie zawodników, którzy potrafią dobrze pojechać w Krośnie. Baran pewnie pojedzie w okolicach kompletu, Piszcz też powinien dobrze sobie radzić. Nikt chyba jeszcze nie pisał, że w poprzednim sezonie Darkin w Krośnie pojechał bardzo dobrze (9+2, w tym został wykluczony z biegu, w których jechał na drugim miejscu). Tomek Rempała po ostatnim meczu mówił, że rozgryzł wreszcie krośnieński tor. Najbardziej boję się o Puszakowskiego...
Z drugiej strony, w Krośnie mają problem - tor strasznie dziurawy i Staszek nie jedzie (w sensie, że jeździ bardzo zachowawczo), poza tym część zawodników nie trenuje, dlatego atut własnego toru będzie mniejszy niż zwykle.
Mecz będzie na pewno bardzo ciężki, a wynik blisko remisu.
Dla tych, którzy nie wybierają się do Krosna:
http://www.ksmkrosno.pl/index.php?optio ... 7&Itemid=1
Tylko ten junior
...Ale może coś Kostro nałapie nam punktów. Wybieram się do Krosna z dużymi nadziejami.
Jeśli chodzi o Tomka Rempałe, to jak sponsorzy pomogą i będzie przyzwoity sprzęt to 10 punktów w meczu będzie normą. 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Trening przyznam bardzo ciekawy, ale widać gołym okiem ze Piszcz i Darkin są na tą chwile lepsi od Puszakowskiego(cos mu brakuje, ale kto wie może mu tor nie odpowiada i na wyjazdach będzie robił dobry wynik) i Rempały(obawiam się że w Krośnie więcej niż 4 oczka nie zrobi - widać brak odpowiedniego sprzętu) ... Baran w tym roku jak widać po sparingach nie zapeszać będzie gwarantem na 10 oczek w meczu. Tak więc do poniedziałku ja osobiście stawiam na nasze zwycięstwo.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

jerry78 pisze: Jest szansa wygrać jak nigdy dotąd.
Czy mi sie wydaje, czy ja ta spiewke slysze przed kazdym wyjazdem do Krosna?:) A pozniej eleganckie 50:40 w plecy i zachodzenie w glowe, jak to mozliwe, ze jakies Chromiki sa tam nielapane:P
Choc, tak przy okazji, to w zeszlym sezonie najwikeszy "klasyk" napinki poszedl chyba przed meczemw Rawiczu;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ma ktos moze wolne miejsce w samochodzie/busie na mecz? 
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Kuper pisze:Czy mi sie wydaje, czy ja ta spiewke slysze przed kazdym wyjazdem do Krosna?:) A pozniej eleganckie 50:40 w plecy i zachodzenie w glowe, jak to mozliwe, ze jakies Chromiki sa tam nielapane:P
Choc, tak przy okazji, to w zeszlym sezonie najwikeszy "klasyk" napinki poszedl chyba przed meczemw Rawiczu;]
No byłem jednym z nielicznych, który przewidział w typerze że "Nowczyki i Dziatkowskie" wygrają z naszymi gwiazdami ;d
Większa napinka była jednak przed Opolem, nawet na tamtejszym forum cytowali Harry'ego i Grzesiecka jako głównych prowodyrów i totalnych szowinistów ^^
taaa oburzyli sie, ze nazwalem ich zawodnikow amatorami :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Do tej pory nie moge zrozumieć jak z takimi leszczami nie zrobiliśmy bonusa. Wstyd i hańba dla naszych raiderów.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A u krośniaków zawitał niepokój.....
kibicLBN pisze:A u krośniaków zawitał niepokój.....
Mozesz rozwinac?
Jakis cytat... link?
Telepatia zapewne. Zaobserwowalem, ze u kolegi najwazniejsze to popelnic posta.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
na forum krosnienskim jeszcze 7-10 dni temu byli pewni, ze nie wyjdziemy z 35, a teraz coraz wiecej osob pisze, ze bedzie bardzo ciezko, wynik kolo remisu, lublin moze wygrac itd
http://www.ksmkrosno.pl/forum/viewtopic ... 3de87416fc
http://www.ksmkrosno.pl/forum/viewtopic ... 3de87416fc
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie mam konta na krośnieńskim forum. Kolega założył i czytał. Narzekają że zmieniła się geometria toru, obawiają się o dyspozycje riderów itp.
Najwazniejsze info to że trzeba siadać wyzej bo ponoć w tym roku fruwają większe kamyczki 
Poza tym wstyd bo oni mają 10 stron z tematem a my 3 ;p
P.S. A mnie najbardziej to zaciekawilo:
P.S. 2 I Staszka odstawili od składu, info pewne 100%
Poza tym wstyd bo oni mają 10 stron z tematem a my 3 ;p
P.S. A mnie najbardziej to zaciekawilo:
Poniedziałkowe prognozy są bardzo optymistyczne. Ma padać w całej Polsce a najwięcej na Podkarpaciu.
P.S. 2 I Staszka odstawili od składu, info pewne 100%
Najgorzej z tą pogodą. Warto byłoby pojechać ten mecz teraz czyli w momencie niepewności i zmieszania u przeciwnika.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Tym bardziej, że jak widać sami krośnianie nie chcą zbytnio jechać w poniedziałek, bo nie będzie atutu toru, gdyż się sami dobrze nie spasowali. No cóż, trzeba będzie czekać do poniedziałku i sprawdzać wszystko na bieżąco. Jutro oraz pojutrze ma nie być jakichkolwiek opadów w Krośnie, co więcej, temperatura ma dochodzić nawet do 18 stopni...
ale...
z prognozą pogody to jest tak, że można ją sobie wsadzić w du...
A w poniedziałek będzie tak, jak góra zadecyduje
ale...
z prognozą pogody to jest tak, że można ją sobie wsadzić w du...
A w poniedziałek będzie tak, jak góra zadecyduje
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -odwolany/
Może lepiej będzie jak nasi też o tym pomyślą wtedy kosztów nikt nie poniesie a pogoda bardzo lipna ma być.
Może lepiej będzie jak nasi też o tym pomyślą wtedy kosztów nikt nie poniesie a pogoda bardzo lipna ma być.
Narzekają że zmieniła się geometria toru,
Kolega wie co znaczy słowo "geometria"??? Mam wątpliwości...
To straszne, odwołajmy już ten mecz i najlepiej się wszyscy zastrzelmy bo będzie padać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Narzekają że zmieniła się geometria toru,
Kolega wie co znaczy słowo "geometria"??? Mam wątpliwości....
Meesha, a może przebudowali troszkę łuki, tylko nikomu nic nie mówili
A nasz forumowicz tajniakiem się dowiedział
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Cicho Kuba, bo jeszcze się Krośnianie dowiedzą, że zostali przejrzeni i zmienią coś jeszcze raz. 
Zrobią pierwszy łuk na wzór Eastbourne 
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."