Treningi
Re: Treningi
Dla mnie to jedno wielkie nieporozumienie ten pomysł. Zawody juniorów trwają minimum 2,5 godziny a biorąc pod uwage ciężki tor po opadach deszczu to moga się bez problemu przeciągnąć do 3 godzin. Czyli na zrobienie toru po 20 albo i więcej biegach zostaje pół godziny. Nie wiem co za geniusz to wymyślił.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Zawody planowane na wczoraj, moze w zwiazku z przelozeniem ich na dzis sparing jest najnormalniej w swiecie odwolany?
Edit: juz widze na stronie Rybnika,ze jednak beda probowali robic tor... Ciekawe faktycznie.
Edit: juz widze na stronie Rybnika,ze jednak beda probowali robic tor... Ciekawe faktycznie.
Czas na zmiany :]
Remus pisze:kibicLBN pisze:No Tomek w zeszłym sezonie miał spore problemy z maszynami. Pod koniec sezonu to już była tragedia. Teraz ponoć wcześniej zaczął kompletować motocykle i zrobił to lepiej i podlizywał
się sponsorom że mu pomogli więc może coś z tego będzie
. A za nieuwagę przepraszam, faktycznie gapa jestem
Prawda jest taka że po rozmowie wczoraj z Tomkiem dowiedziałem się że jeździ na sprzęcie z zeszłego roku - żalił się bardzo że sponsorzy zawiedli dla których o ironio tylko został w Lublinie.
To żeś mnie chłopie pocieszył.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
No niestety. Takie wczoraj "optymistyczne" wieści usłyszałem od Tomka R. Jak widać nie ma co liczyć na sponsorów ,trzeba liczyć na siebie.

A lubelskie galerianki ponoć nie narzekają na brak sponsorów
. Może zadbajmy o reklamę klubu w galeriach?
Pogoda dzisiaj też taka anty-prima aprilis 
kibicLBN pisze:To żeś mnie chłopie pocieszył.I ile Tomek na tych "trupach" zamierza jeździć? One już ledwo dyszały w sierpniu.
No to ladnie. Dodajac do tego fakt, ze nasz drugi Tomek tez ponoc standardowo na "kokosy" nie narzeka.. to sprzetowa elita raczej nie bedziemy..
Będzie dzisiaj trening ???
Sledzio pisze:Będzie dzisiaj trening ???
Tak o 16.
Sledzio pisze:Będzie dzisiaj trening ???
Na odpowiedź czekałeś 6 minut. Szybkie przelecenie dwóch poprzednich stron w poszukiwaniu odpowiedzi zajmuje około 1,5 minuty. Zakładając, że godzina była wałkowana kilka razy, to na znalezienie odpowiedzi poświęciłbyś jeszcze mniej czasu. Czy naprawde przejrzenie kilku postów jest takim problemem? Po co tracisz czas? Lenistwo?
Z tych wypowiedzi naszych riderów na SyFach widać, że każdy chce być liderem
Ja myślę że w tym sezonie najmocniejsi będą u nas Karol i Darkin, a reszta powinna regularnie dobierać punkty w przedziale 7-12. Ale to tylko przeczucie
Nie ma przynajmniej dziadków którzy puchną na ostatnim kółku. Jak pewien pan Jacek 
kibicLBN pisze:) Nie ma przynajmniej dziadków którzy puchną na ostatnim kółku. Jak pewien pan Jacek
Klimek dziadkiem nie jest, a tez nie wytrzymywal kondycyjnie 4 okrazen :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ojcem nawet jeszcze nie jest, a co mówić dziadkiem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
A moim zdaniem gdyby bieg zuzlowy wynosil 2,5 okrazenia to Klimek bylby dobrym napieraczem, a w II lidze Kozakiem

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dzis cos ciekawego sie dzialo? Jak tor?
W sumie to po co ta nawierzchnia byla dosypywana?;]
W sumie to po co ta nawierzchnia byla dosypywana?;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Tak samo jak wczoraj. Raz ten wygral, raz tamten, raz siamtem
Puszakowski odstawial Lenara i Zielinskiego, potem poscigal sie z Rempala i Darkinem itd. Piszcz tez cos tam wygral wczesniej z Darkinem i Rempala.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pierwsza część.
Piszcz, Rempała, Darkin
Piszcz, Rempała, Darkin
Darkin, Rempała
Puszakowski, Nigmatzianow, Zieliński
Puszakowski, Zieliński, Nigmatzianow
Druga część to dobra jazda całej trójki czyli Rempała, Darkin, Puszakowski. Tomek Piszcz pojechał tylko 2 razy spod taśmy, w pierwszym starcie cała trójka równo na wejściu i wyjściu z 1 łuku, wejście w 2 łuk przy samej bandzie Tomka P. i pewna wygrana. W drugim od startu do mety z dużą przewagą nad Darkinem i Rempałą. Puszakowski jest niby bezbarwny, ale trzyma się blisko stawki i przyjeżdża często 2. Jeszcze wracając do Piszcza, wydaje się bardzo szybki, ale poniedziałkowy mecz wszystko zweryfikuje
Oprócz wyżej wymienionych zawodników był jeszcze Jeleniewski, Mistygacz, Jendrej i ten młody Maksakow.
Od początku mam przeczucie, że ten sezon będzie lepszy niż poprzedni. Mam nadzieję, że nasi potwierdzą to już w poniedziałek.
Jeżdżą na przyczepnej nawierzchni a takiej też należy się spodziewać w Krośnie.
Tymczasem Karol Baran zaczął od (2, wygrał z Jamrożym i Konskiem, przegrał z Klindtem.
Pozdrawiam
Piszcz, Rempała, Darkin
Piszcz, Rempała, Darkin
Darkin, Rempała
Puszakowski, Zieliński, Nigmatzianow
Druga część to dobra jazda całej trójki czyli Rempała, Darkin, Puszakowski. Tomek Piszcz pojechał tylko 2 razy spod taśmy, w pierwszym starcie cała trójka równo na wejściu i wyjściu z 1 łuku, wejście w 2 łuk przy samej bandzie Tomka P. i pewna wygrana. W drugim od startu do mety z dużą przewagą nad Darkinem i Rempałą. Puszakowski jest niby bezbarwny, ale trzyma się blisko stawki i przyjeżdża często 2. Jeszcze wracając do Piszcza, wydaje się bardzo szybki, ale poniedziałkowy mecz wszystko zweryfikuje
Oprócz wyżej wymienionych zawodników był jeszcze Jeleniewski, Mistygacz, Jendrej i ten młody Maksakow.
Od początku mam przeczucie, że ten sezon będzie lepszy niż poprzedni. Mam nadzieję, że nasi potwierdzą to już w poniedziałek.
Jeżdżą na przyczepnej nawierzchni a takiej też należy się spodziewać w Krośnie.
Tymczasem Karol Baran zaczął od (2, wygrał z Jamrożym i Konskiem, przegrał z Klindtem.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
a więc byłem 16.30 i nie wiem czy wszystko widziałem, ale...
Puszakowski dzisiaj już znacznie lepsze wrażenie. Przede wszystkim dobre starty. W biegach gdy jechał z Zielińskim i Lenarem, daleko z przodu. W jednym biegu z Darkinem ucieka ze startu, a potem Darkin próbuje go po zewnętrznej a ten na łokcie wypycha i wciska się.
Piszczo jak byłem to wygrał wszystko.
Tomek Rempała na początku ładnie. W jednym biegu mija Darkina. Potem w biegach z Puszakowskim już gorzej, ale wyglądało jakby coś ze sprzętem.
Darkin odwrotnie - na początku gorzej, potem już wygrywał.
Zieliński słabo. Niby chciał, ale udało mu się tylko raz wygrać z Lenarem.
No ale zobaczcie jak Baran szaleje w Rybniku.
Oj będzie się działo w Krośnie
Puszakowski dzisiaj już znacznie lepsze wrażenie. Przede wszystkim dobre starty. W biegach gdy jechał z Zielińskim i Lenarem, daleko z przodu. W jednym biegu z Darkinem ucieka ze startu, a potem Darkin próbuje go po zewnętrznej a ten na łokcie wypycha i wciska się.
Piszczo jak byłem to wygrał wszystko.
Tomek Rempała na początku ładnie. W jednym biegu mija Darkina. Potem w biegach z Puszakowskim już gorzej, ale wyglądało jakby coś ze sprzętem.
Darkin odwrotnie - na początku gorzej, potem już wygrywał.
Zieliński słabo. Niby chciał, ale udało mu się tylko raz wygrać z Lenarem.
No ale zobaczcie jak Baran szaleje w Rybniku.
Oj będzie się działo w Krośnie
Tomek R. uwalił swój najlepszy i jedyny z dobrych silników. Mówi że to tylko krzywka poszła i na mecz w Krośnie będzie ok. Dlatego Jego ostatnie starty były fatalne bo na "składaku" jechał.

ja tak czułem ze coś z tym sprzętem Tomka nie tak bo sie kilka razy patrzył na silnik :/ Niech on może nie katuje tego silnika bo jak padnie to nie będzie miał na czym jechać a wtedy nie bardzo jest kogo wcisnąć bo ani Zieliński ani lenar nie zachwycają. Z drugiej strony cieszę się ze będzie okazja obejrzeć meczyk live bo nasi naprawdę fajnie i solidnie się prezentują.
Pozdrawiam
Tyle że Tomek zdaje sobie sprawę z tego że trwa walka o miejsce w składzie co nawet dzisiaj na treningu pokazał. Dlatego tak katował ten silnik.

Przydałaby mu się mu pomoc sponsorów. Jest ważnym ogniwem drużyny, a ma takie problemy ze sprzętem. Klub mógłby się tym zainteresować.
Mnie też się podobało, jak jechali nasi, dopóki na tor nie wyjechał Jeleń. Może to autosugestia, ale moim zdaniem różnicę dwóch lig widać jak na dłoni.
Czy będzie nam jeszcze dane oglądać w tym mieście ekstraligowy żużel? I czy wychowa ono jeszcze jakichś solidnych zawodników z najwyższej półki?
Czy będzie nam jeszcze dane oglądać w tym mieście ekstraligowy żużel? I czy wychowa ono jeszcze jakichś solidnych zawodników z najwyższej półki?