Treningi
- niespokojny
- Trener
Re: Treningi
Moze Tomek z Marcinem sie razem przygotowywal
. Wladek zapier... az milo, widac ze jest w formie(b.dobre sparingi w Tarnowie). Puszak sie trzymal za prowadzacym? Moze nie chcial ryzykowac, wkoncu to trening... a jak przyjdzie walczyc o punkty i zalapanie sie do wyzszego przedzialu placowego to i motywacja wzrosnie....mam taka nadzieje 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Z grupy, która jeździła w 4-osobowym składzie, najbardziej (na niekorzyść) odstawał Zieliński. Darkin i Rempała bardzo pozytywnie, Puszakowski bez wyrazu, ale nie przyjeżdżał ostatni.
Dlaczego Piszcz jeździł tylko solo? Po zeszłym roku nie chcą się z nim bawić?
Szkółka szału nie zrobiła, ale tor był ponoć bardzo ciężki, więc chyba nie należało zbyt wiele wymagać. Z drugiej strony, trochę martwi, że chłopcy, po bałabuchowemu, cały swój ciężar wiozą na kierownicy, bez względu na to, czy są na starcie, wejściu w łuk, w jego szczycie, czy wyjściu. Ale może przygotowania do egzaminu na licencję muszą tak wyglądać.
Dlaczego Piszcz jeździł tylko solo? Po zeszłym roku nie chcą się z nim bawić?
Szkółka szału nie zrobiła, ale tor był ponoć bardzo ciężki, więc chyba nie należało zbyt wiele wymagać. Z drugiej strony, trochę martwi, że chłopcy, po bałabuchowemu, cały swój ciężar wiozą na kierownicy, bez względu na to, czy są na starcie, wejściu w łuk, w jego szczycie, czy wyjściu. Ale może przygotowania do egzaminu na licencję muszą tak wyglądać.
Chyba się nie doczekamy, ponoć jedzie z Rzeszowem na sparing do Rybnika. Na Śląsk bliżej...? Czy po prostu, w myśl porzekadła, że lepszy najgorszy sparing od najlepszego treningu?harry pisze:Czekamy więc na jutro i na Barana.
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
K.A.M.I.L. pisze:Jutro prawdopodobnie zostanie rozegrany ten półfinał krajowych eliminacji IMŚJ, więc Tadka pewnie nie będzie.
Tomek Rempała przypominał dzisiaj swojego młodszego brata Marcina "balansa", wyginał się momentami nie było go widać zza kierownicyWydaje się, że pewni miejsca w składzie są Darkin, Rempała, Puszakowski. Jutro okaże się jak Baran i Piszcz.
Mam pytanie do kiedy trener musi podać składy awizowane na poniedziałkowy mecz ?
Pozdrawiam
Skład awizowany musi być zgłoszony w dniu jutrzejszym - czyli 1 kwietnia. Pozdrawiam
arturek111 pisze:K.A.M.I.L. pisze:Jutro prawdopodobnie zostanie rozegrany ten półfinał krajowych eliminacji IMŚJ, więc Tadka pewnie nie będzie.
Tomek Rempała przypominał dzisiaj swojego młodszego brata Marcina "balansa", wyginał się momentami nie było go widać zza kierownicyWydaje się, że pewni miejsca w składzie są Darkin, Rempała, Puszakowski. Jutro okaże się jak Baran i Piszcz.
Mam pytanie do kiedy trener musi podać składy awizowane na poniedziałkowy mecz ?
Pozdrawiam
Skład awizowany musi być zgłoszony w dniu jutrzejszym - czyli 1 kwietnia. Pozdrawiam
Już jest ogłoszony, był gdzieś już link do składu awizowanego.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Teoretycznie 2 zmiany mogą być co do składu awizowanego, ale wątpliwe żeby Zieliński bądź Nigmatzianow wygryzł Barana ze składu. Chociaż chciałbym zobaczyć Lenara na tle innych naszych zawodników. Jutro chętnie zobaczyłbym takie zestawienie zawodników spod taśmy:
Darkin, Rempała, Puszakowski
Piszcz, Zieliński, Nigmatzianow
Pozdrawiam
Darkin, Rempała, Puszakowski
Piszcz, Zieliński, Nigmatzianow
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
tylko z tego co wyczytalem na dziennikwschodni.pl to barana jutro na treningu zabraknie. Będzie jezdzil goscinnie w marnych foliach w sparingu z ROWem Rybnik
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Dajcie spokoj z tymi wstawianiem Lenara czy innego wynalazka za kogos z piatki Piszcz, Puzon, Darkin, Baran, TR...a szczegolnie przed pierwszym meczem - to tylko wprowadziloby chora atmosfere na starcie sezonu. Na papierze ta 5-ka to nasz najmocniejszy sklad i oni powinni jezdzic, zwlaszcza, ze na treningach prezentuja sie przyzwoicie. Jakies powazniejsze propozycje co do roszad w skladzie, mysle, ze uczciwie byloby skladac najwczesniej po 2-3 kolejkach.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Dajcie spokoj z tymi wstawianiem Lenara czy innego wynalazka za kogos z piatki Piszcz, Puzon, Darkin, Baran, TR...a szczegolnie przed pierwszym meczem - to tylko wprowadziloby chora atmosfere na starcie sezonu. Na papierze ta 5-ka to nasz najmocniejszy sklad i oni powinni jezdzic, zwlaszcza, ze na treningach prezentuja sie przyzwoicie. Jakies powazniejsze propozycje co do roszad w skladzie, mysle, ze uczciwie byloby skladac najwczesniej po 2-3 kolejkach.
Zainteresowanie Lenarem zapewne jest z tego powodu, że potrafił już na krośnieńskim torze wywalczyć ponad 10 pkt przy dobrym sprzęcie. Osobiście też nie wierzę aby wygryzł kogoś z naszej podstawowej 5-ki ze składu.
Może być na rezerwie pod 7, czy musi być junior?
O Karola nie dygajcie. W Rzeszowie typ robi Kuciapę i Lamparta jak chce. 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Speedway pisze:Może być na rezerwie pod 7, czy musi być junior?
A już mi się fajnie czytało ^^
Sorki, faktycznie pod 7 musi być junior a rezerwowego nie ma chyba w tym sezonie. Troche się zagalopowałem
Zajrzę chyba jutro na trening chyba. Ciekaw jestem tego Lenara. Jakoś mało o nim słyszałem, ale jeśli czasem wykręca ponad 10 pkt. to na bogato
. Szkoda że nie ma już 8. zawodnika
Byłby dobry w tej roli. Żałuję że Tadka też zabraknie....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Szkoda że nie ma już 8. zawodnikaByłby dobry w tej roli.
No na grzanie lawy nadaje sie idealnie. Roznica taka, ze teraz nie trzeba w tym celu na mecze przyjezdzac:P
Cooper pisze:kibicLBN pisze:Szkoda że nie ma już 8. zawodnikaByłby dobry w tej roli.
No na grzanie lawy nadaje sie idealnie. Roznica taka, ze teraz nie trzeba w tym celu na mecze przyjezdzac:P
Darkin w meczu z nami w play offach też jeździł na 8. i pocisnął elegancko
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
"Pocisnal", bo w podstawowym skladzie byli slabsi zawodnicy od niego, co raczej Lenarowi nie grozi;]
może Karol chce żeby go Marta zapamiętała
też czytałem na forum, Rzeszowa, że Karolek wygrywał na treningu, oby tak było w meczu. Co do treningu to bylem dość krótko ale co do naszych adeptów to cienko i sprzęt chyba też słaby... no ale co zrobić.
Ps. frekwencja jak na trening nie głupia
Ps. frekwencja jak na trening nie głupia
Pozdrawiam
kibicLBN pisze:No Tomek w zeszłym sezonie miał spore problemy z maszynami. Pod koniec sezonu to już była tragedia. Teraz ponoć wcześniej zaczął kompletować motocykle i zrobił to lepiej i podlizywał
się sponsorom że mu pomogli więc może coś z tego będzie
. A za nieuwagę przepraszam, faktycznie gapa jestem
Prawda jest taka że po rozmowie wczoraj z Tomkiem dowiedziałem się że jeździ na sprzęcie z zeszłego roku - żalił się bardzo że sponsorzy zawiedli dla których o ironio tylko został w Lublinie.

-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Witam wszystkich
filmiki z wczorajszego treningu - są jakie są napewno nie rewelacja ale zawsze.
http://www.youtube.com/watch?v=gmxVgLkDuaYiki
http://www.youtube.com/watch?v=_VVk4YdAXyU
http://www.youtube.com/watch?v=3MaZSrJWJWE
http://www.youtube.com/watch?v=PZFZkIC04z8
http://www.youtube.com/watch?v=76FEVVX2vyE
filmiki z wczorajszego treningu - są jakie są napewno nie rewelacja ale zawsze.
http://www.youtube.com/watch?v=gmxVgLkDuaYiki
http://www.youtube.com/watch?v=_VVk4YdAXyU
http://www.youtube.com/watch?v=3MaZSrJWJWE
http://www.youtube.com/watch?v=PZFZkIC04z8
http://www.youtube.com/watch?v=76FEVVX2vyE
Ostatnio zmieniony 1 kwietnia 2010, o 07:46 przez arturek111, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak to właśnie jest, jak coś się załatwia na gębę.
Wczoraj tor był Baaardzo przyczepny, Lenarowi to aż dym ze sprzęgła szedł na starcie. Na taki tor trzeba mieć odpowiednio ustawione silniki. Mam nadzieję że za jakiś miesiąc tor ubije się i nie będzie tak mocno przyczepny.
A jeśli Karol Baran trenuje z Rzeszowem, to jednak widać co mu chodzi po głowie ...
Mnie zastanawia fakt że trener zapowiadał sprawdzenie wszystkich zawodników przed sezonem, a gdzie Hauzinger,Halabrin,Hadek,Edberg oraz szumnie zapowiadany "pierwszy zawodnik" Borodaj?
Wczoraj tor był Baaardzo przyczepny, Lenarowi to aż dym ze sprzęgła szedł na starcie. Na taki tor trzeba mieć odpowiednio ustawione silniki. Mam nadzieję że za jakiś miesiąc tor ubije się i nie będzie tak mocno przyczepny.
A jeśli Karol Baran trenuje z Rzeszowem, to jednak widać co mu chodzi po głowie ...
Mnie zastanawia fakt że trener zapowiadał sprawdzenie wszystkich zawodników przed sezonem, a gdzie Hauzinger,Halabrin,Hadek,Edberg oraz szumnie zapowiadany "pierwszy zawodnik" Borodaj?
vadik pisze:Boobi pisze:Jendrej ok? ten chłopak dzisiaj nie przejechał więcej niż pół okrążenia na gazie( nie mówię że pełnym). Jak dla mnie to nie jest jeszcze gotowy na licencje, może jakoś w lecie
blizej końca lata bym powiedział...
Nie przesadzalbym. Mimo ze i na mnie wrazenia oszalamiajacego raczej nie zrobili to trzeba pamietac, ze byly to ich pierwsze jazdy po zimie (a nawet gdzies od wrzesnia bo wtedy chyba polamal sie Lawniczak i sprzet skonczyl sie Jendrejowi) na bardzo trudnym torze. Pare treningow i cztery kolka przejada plynnie, a to na licencje powinno wystarczyc.
Czas na zmiany :]
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Witam
Generalnie to bym nie oceniał możliwości Naszych zawodników, po pierwszym treningu na Naszym torze, jaki po pozostałych treningach lub też sparingach. Wiadomo że nikt w takich sytuacjach nie jedzie na 110%. Delikanie mówiąc zawodnicy oszczędząją jak i Swój sprzęt, jaki Swoje kości na takich "imprezkach" Także trudno ocenić wartość zawodnikówm, pod względem sprzętowym
Silniki po remontach
kondycyjnego bo można przecenić i zaliczyć konkretnego dzwona (i pół sezonu diabli wzieli)
Pokarzą to pierwsze mecze kto co i jak i dlaczego tak śmiga a nie inaczej. A to już w zasadzie za 4 dni.
Pozdrawiam
Generalnie to bym nie oceniał możliwości Naszych zawodników, po pierwszym treningu na Naszym torze, jaki po pozostałych treningach lub też sparingach. Wiadomo że nikt w takich sytuacjach nie jedzie na 110%. Delikanie mówiąc zawodnicy oszczędząją jak i Swój sprzęt, jaki Swoje kości na takich "imprezkach" Także trudno ocenić wartość zawodnikówm, pod względem sprzętowym
Silniki po remontach
kondycyjnego bo można przecenić i zaliczyć konkretnego dzwona (i pół sezonu diabli wzieli)
Pokarzą to pierwsze mecze kto co i jak i dlaczego tak śmiga a nie inaczej. A to już w zasadzie za 4 dni.
Pozdrawiam
- Egon
- Zawodowiec
Kogo pokarza i za co? Mam nadzieje ze pierwsze mecze nas jednak niczym nie pokarzaarturek111 pisze:Pokarzą to pierwsze mecze kto co i jak i dlaczego tak śmiga a nie inaczej. A to już w zasadzie za 4 dni.
Pozdrawiam
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Torsen pisze:Chyba się nie doczekamy, ponoć jedzie z Rzeszowem na sparing do Rybnika. Na Śląsk bliżej...? Czy po prostu, w myśl porzekadła, że lepszy najgorszy sparing od najlepszego treningu?harry pisze:Czekamy więc na jutro i na Barana.
Dziś o 16 będą w Rybniku el. do IMŚJ, więc wątpie, żeby odbył się sparing Rybnik - Rzeszów o 18. Dobrze by było, żeby Karol i Edberg przyjechali dziś na trening.
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Eliminacje do IMŚJ zaplanowane są na 14:30 więc sparing Rybnik-Rzeszów o 18 pewnie się odbędzie. Co do Edberga dobrze by było, żeby przyjechał i potrenował, może 11.04 to właśnie on wystąpi w meczu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN