Treningi
Re: Treningi
w Lublinie w chwili obecnej są: Lenar Nigmatzjanow, Sergey Darkin i junior z Gdańska Alexander Maksakov (Rosja). a trening jest jutro o godz. 16.00. wstęp bezpłatny
. co do band to po godz 20.00 nastąpił koniec montażu band na 1 luku. jutro od 7.00 rano będą się zbierać pracownicy MOSIR i do godz. 12.00 planują zakończyć całkowity montaż band. Trening będzie na 100%, bowiem przyjezdzają także krajowi zawodnicy. Jedynie pogoda może popsuć zaplanowany trening...
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pogoda powinna być tak jak dzisiaj czyli pochmurno z przejaśnieniami. http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=lublin
Już nie mogę się doczekać jutrzejszego treningu. Zapowiada się bardzo ciekawie. Z tego co ktoś pisał to ma być cała krajówka plus Lenar, Sergiej, ten młody, Hauzinger ?
Ciekawe czy jutro coś pośmigają spod taśmy, czy tylko pokręcą kółka.
Wiadomo czy będzie sparing w czwartek w Krakowie z Wandą ?
Pozdrawiam
Już nie mogę się doczekać jutrzejszego treningu. Zapowiada się bardzo ciekawie. Z tego co ktoś pisał to ma być cała krajówka plus Lenar, Sergiej, ten młody, Hauzinger ?
Ciekawe czy jutro coś pośmigają spod taśmy, czy tylko pokręcą kółka.
Wiadomo czy będzie sparing w czwartek w Krakowie z Wandą ?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
nie ma żadnego sparingu w Krakowie. Wanda odwołała sparing. Środa-czwartek treningi w Lublinie.
Gdybym nie miał swojego treningu, to poszedłbym na trening naszych riderów
Faktycznie zapowiada się ciekawie. Można byłoby uszczknąć autograf. Jak byłem podczas okienka w poniedziałek na stadionie, to były wielkie doły
i niemal "hopki"
także jest duuużo pracy jeśli chodzi o równanie toru
A na stronce z tego co widziałem "Puzon" pojechał w tym sparingu przyzwoicie. 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
co do pracy równania toru to już jest to zrobione. Wczoraj była dosypana mączka bazaltowa ponad 20 ton. Dziś po godz. 7.00 rano była równiarka i na tę chwilę jest bardzoooooo elegancko.
Uspokoiłeś mnie, bo to co widziałem w pon. to była "apokalipsa"
Teraz mam pytanie do tych co płakali że z torem się nie wyrobimy: Po co było płakać w lutym, że będzie mokro w kwietniu??? Już się zdązyło wysuszyć na "wiór" 
Jeszcze zobaczymy jak będzie tor wyglądał...
Wystarczy przypomnieć sobie rok 2006, wtedy też dosypano nawierzchni przed sezonem... i nie dało się po nim jeździć, bo tworzyły się koleiny w które wchodziło pół koła.
Oby w tym sezonie nie było takich problemów.
Wystarczy przypomnieć sobie rok 2006, wtedy też dosypano nawierzchni przed sezonem... i nie dało się po nim jeździć, bo tworzyły się koleiny w które wchodziło pół koła.
Oby w tym sezonie nie było takich problemów.
Obawiam się że treningu dzisiaj nie będzie
Pogoda nie zapowiada się zbyt dobrze w godzinach popołudniowych
No ale pożyjemy zobaczymy.

- _piotrusss
- Kadrowicz
Przestańcie bawić się we wróżki..
Onet: http://pogoda.onet.pl/1,858,38,miasto.html -deszcz dopiero po 20:00,
AccuWeather: http://www.accuweather.com/world-foreca ... c=1&fday=1 - deszcz,
ICM: http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... ame=Lublin - poważniejszy deszcz również dopiero po 20,
WP: http://pogoda.wp.pl/miasto,lublin,mid,1 ... i.html#psz - opady cały dzień, największe wieczorem.
Ale jeden z drugim i tak wie na pewno jak to dzisiaj będzie... ba, jak będzie w Krośnie 5.04!
Onet: http://pogoda.onet.pl/1,858,38,miasto.html -deszcz dopiero po 20:00,
AccuWeather: http://www.accuweather.com/world-foreca ... c=1&fday=1 - deszcz,
ICM: http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... ame=Lublin - poważniejszy deszcz również dopiero po 20,
WP: http://pogoda.wp.pl/miasto,lublin,mid,1 ... i.html#psz - opady cały dzień, największe wieczorem.
Ale jeden z drugim i tak wie na pewno jak to dzisiaj będzie... ba, jak będzie w Krośnie 5.04!
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
A mi sie zawsze smiac chce z tych co pisza kilka godzin wczesniej, ze treningu nie bedzie, albo ze meczu nie bedzie. Jak nie bedzie, to nie bedzie - trudno. Okaze sie o 16, ale po co o tym pisac w tej chwili ? Kiedys przed meczem z Gwardia Wa-wa dwie burze byly, a mecz sie odbyl. Takze nie ma co dygac na zapas.
jakoś na razie nie zapowiada się żeby mieli odwołać ten trening.
ten trening musi sie odbyc, nie mozemy pojechac do Krosna w ciemno...
no i pewnie sie odbedzie
no i pewnie sie odbedzie
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... da-na-tor/
Z tej wiadomości wynika, że na treningu mają być: Baran, Puszakowski, Rempała, Nigmatzianow, Darkin, Edberg, Maksakow. Szkoda, że nie pojawi się Tomek Piszcz, Kamil Zieliński, Mistygacz (przynajmniej by sobie pojeździł), Hauzinger.
Najbardziej szkoda, że Piszcz nie potrenuje. Ile razy w tym roku trenował na torze ? raz w Rzeszowie ?
Pozdrawiam
Z tej wiadomości wynika, że na treningu mają być: Baran, Puszakowski, Rempała, Nigmatzianow, Darkin, Edberg, Maksakow. Szkoda, że nie pojawi się Tomek Piszcz, Kamil Zieliński, Mistygacz (przynajmniej by sobie pojeździł), Hauzinger.
Najbardziej szkoda, że Piszcz nie potrenuje. Ile razy w tym roku trenował na torze ? raz w Rzeszowie ?
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Napisane jest tam,ze w treningu wezma udzial m.in.
takze mysle,ze Piszcz tez bedzie.
Czas na zmiany :]
K.A.M.I.L. pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/03/31/lublinianie-wyjada-na-tor/
Pozdrawiam
Co ty chcesz żeby ktoś przed rozpoczęciem sezonu wypadł nam ze składu i w kilka godzin po rozłożeniu bandy zepsuł??
moze juz starczy pisania o tym, ze Mistygacz nie jest w stanie przejechac jednego okrazenia i kazdy jego wyjazd na tor = kontuzja jego, rywala, kolegi z druzyny lub zepsuta banda?
mam wrazenie, ze czytam po raz setny cos takiego w ciagu paru tygodni
METHANOL ADVENTURE TEAM
taaa... a przy najblizszym dzwonie cały stadion krzyknie Ale urwał! 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
grzesieck pisze:moze juz starczy pisania o tym, ze Mistygacz nie jest w stanie przejechac jednego okrazenia i kazdy jego wyjazd na tor = kontuzja jego, rywala, kolegi z druzyny lub zepsuta banda?
dokładnie mam takie samo niesmaczne wrażenie. Rozumiem - krytykować kogoś umiejętności... Ale wróżyć w co drugim poscie ( a czasem mam wrażenie że i życzyć ) chłopakowi połamania się to już lekka przesada. Co on Wam zrobił, poza tym że ma ochotę jeździć w naszym klubie?
truskawa pisze:taaa... a przy najblizszym dzwonie cały stadion krzyknie Ale urwał!
Ja nie krzyknę. A to już spisuje na straty prawdziwość Twojej jakże błyskotliwej wypowiedzi.
Umiejętności Kamila może nie powalają na kolana, ale żeby na każdym kroku szydzić z kogoś i śmiać się, to szkoda słów. Mam nadzieję, że nie czyta tego forum, bo odechciało pewnie by mu się jeździć, a skoro ma zapał, chęci i pasję, to niech jeździ, życzę mu jak najlepiej.
Zle odczytałeś, co napisałem. Mnie również żenuje powtarzanie przez różnych wannnabes mistygaczowego żartu, który ktoś napisał w zeszłym sezonie, tak samo jak internetowy studencki humor katowany do znudzenia.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pierwszy trening. Obecni Tomek Rempała, Tomek Piszcz, Mariusz Puszakowski, Kamil Zieliński, Kamil Mistygacz, Sergiej Darkin, Lenar Nigmatzianow, Maksakow, Jendrej, Ławniczak.
Piszcz i Nigmatzianow jeździli pojedynczo. Rempała, Puszakowski, Darkin, Zieliński spod taśmy. W pierwszej części Darkin nie do ugryzienia. W drugiej części Rempała. Puszakowski raz wygrał jak startowali we 3 z Zielińskim i Rempałą. Ogólnie widać było, że Sergiej, Mariusz i Tomek R. są rozjeżdżeni.
Jutro będzie zdecydowanie ciekawiej. Pewnie wszyscy już będą startować spod taśmy. Zapowiada się ciekawa walka o skład.
Baran, Piszcz, Rempała, Darkin, Puszakowski, Nigmatzianow, Zielińśki co daje 7 zawodników, miejsc w składzie na mecz 5. Oby jutro wszyscy cało odjechali trening.
Pozdrawiam
Piszcz i Nigmatzianow jeździli pojedynczo. Rempała, Puszakowski, Darkin, Zieliński spod taśmy. W pierwszej części Darkin nie do ugryzienia. W drugiej części Rempała. Puszakowski raz wygrał jak startowali we 3 z Zielińskim i Rempałą. Ogólnie widać było, że Sergiej, Mariusz i Tomek R. są rozjeżdżeni.
Jutro będzie zdecydowanie ciekawiej. Pewnie wszyscy już będą startować spod taśmy. Zapowiada się ciekawa walka o skład.
Baran, Piszcz, Rempała, Darkin, Puszakowski, Nigmatzianow, Zielińśki co daje 7 zawodników, miejsc w składzie na mecz 5. Oby jutro wszyscy cało odjechali trening.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- niespokojny
- Trener
A jak mega talent Zielinski jezdzil? Bedzie komplet w Krosnie?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Slabo, nie bedzie kompletu.
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Raczej z tylu, jeden start wygral to dojechal pierwszy aczkolwiek jeszcze kolko i Puzon by go lyknal. Widac, ze mniej objezdzony od reszty.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
W imieniu wszystkich niemogących być dzisiaj na treningu DZIĘKI za info.
Nieśmiało proszę jeszcze o jakieś ciekawostki, może jakieś fotki...
Jutro prosto z Okęcia kieruję się na stadion, aby móc wreszcie delektować się żużlową perfumą.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Nieśmiało proszę jeszcze o jakieś ciekawostki, może jakieś fotki...
Jutro prosto z Okęcia kieruję się na stadion, aby móc wreszcie delektować się żużlową perfumą.
Pozdrowienia dla wszystkich.
od 1988 tylko SPEEDWAY