Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
http://www.sport.pl/zuzel/1,64951,76647 ... trajk.html
Czy kluby II-ligowe planuja jakos dogadac sie w tej kwestii (ze wspolnie bojkotuja?)
Czy kluby II-ligowe planuja jakos dogadac sie w tej kwestii (ze wspolnie bojkotuja?)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie rozumiem, jak mozna wprowadzic nowe tlumiki, nie testujac i sprawdzajac ich wczesniej.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
Jak widać Screen nie zapomniał jak się jeździ mimo że już jakoś 40 mu puka.
grzesieck pisze:
mocno bez rewelacji ten bieg wg mnie :]
Może i bez rewelacji ale warto by go było mieć w kadrze;]
Przepraszam, ze zasmiecam tutaj, ale dzial "Inne" nie wszyscy czytaja a sprawa dosyc pilna, bo impreza jutro, moze ktos akurat bedzie reflektowal 
Mam do odsprzedania bilet na jutrzejszy mecz gwiazd. Miejsce numerowane w 16 sektorze, w 3 rzedzie. Cena jak w kasie 30zł.
Mam do odsprzedania bilet na jutrzejszy mecz gwiazd. Miejsce numerowane w 16 sektorze, w 3 rzedzie. Cena jak w kasie 30zł.
Posta usunąć, autora zbanować!!! 
mikas pisze:Przepraszam, ze zasmiecam tutaj, ale dzial "Inne" nie wszyscy czytaja a sprawa dosyc pilna, bo impreza jutro, moze ktos akurat bedzie reflektowal
Jak jeszcze nie sprzedales to w komentarzach pod artykulami o meczu w portalu Dziennika i Gazety ludzie poszukuja biletow, podaja numery gg, takze moze uderz tam.
Czas na zmiany :]
SyFy w relacji z KA pisze:Protasiewicz groźnie przeleciał przez kierownicę.
PePe wykręcił bączka, sezon 2010 uwazam za otwarty
Swoją drogą nieźle Zengi ciśnie. Pierwsze seniorskie zawody i pachnie podium
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
http://www.youtube.com/watch?v=jLAUPr1r ... re=channel
A mówiłem, żebyście zrobili wszystko, żeby ściągnąć Władka. Z balansem w składzie za rok śmigalibyście w lidze z Hadykówką, a tak to dupa.;f
A mówiłem, żebyście zrobili wszystko, żeby ściągnąć Władka. Z balansem w składzie za rok śmigalibyście w lidze z Hadykówką, a tak to dupa.;f
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Flint pisze:http://www.youtube.com/watch?v=jLAUPr1r03U&feature=channel
A co on takiego w tym biegu pokazał oprócz tego że dał się objechać na swoim torze
Biję się w pierś. Powinienem był zrobić więcej.
Jako pokutę wyznaczam sobie 10 batów na gołe plecy. Pozostałym forumowiczem polecam taką samą drogę do odkupienia winy.
crocop pisze:A co on takiego w tym biegu pokazał oprócz tego że dał się objechać na swoim torze?
Ty wiesz który to Rempała na tym filmiku?
istred pisze:Jako pokutę wyznaczam sobie 10 batów na gołe plecy.
Bat to Ci w tyłek, synek.
yo!
Wybacz. Nie mogłem się powstrzymać.^^
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
tak w czerwonym kasku i jego ataki po dużej nie przyniosły zadnego efektu.
Władek jedzie w białym kasku... 
to niewiem czemu w białym u siebie jechał ,ale nieważne co nie zmienia faktu że nic szczególnego nie pokazał.
Crocop pisze:to niewiem czemu w białym u siebie jechał ,ale nieważne co nie zmienia faktu że nic szczególnego nie pokazał.
bo startowal goscinnie w barwach Stali Rzeszow?
METHANOL ADVENTURE TEAM
bartosch w innym temacie pisze:jako, ze wlasnie wrocilem z wojazy po rzeszowsko-tarnowskich terenach to tak na szybko... Alex nie tylko wzrostem nie przypomina "zuzlaka" ale tez mentalnie, bo moim zdaniem jest "zbyt grzeczny"jednak mimo tych "wad" klub powinien miec z niego pocieche, bo dysponuje bardzo dobrym sprzetem i ma szanse byc podstawowym lubelskim juniorem.
Bartosz, a jak Skidmore? Zalapie sie do skladu? Kwestia sprzetu?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Bartosz, a jak Skidmore? Zalapie sie do skladu? Kwestia sprzetu?
narazie nie za bardzo chce sie wypowiadac. "specjalisci", ktorzy ze mna rozmawiali sa pod duzym wrazeniem. ja nie za bardzo mam sie czym podniecac. na dzien dobry zostal zwolniony mechanik. sporo czasu spedzilem dzisiaj w klubie i optymistycznie patrze do przodu. Skip jak najbardziej rwie sie do jazdy nawet do tego stopnia, ze w Tarnowie chcial wyjechac na peknietej ramie... najwazniejsze, ze trzyma gaz i sie nie boi, tory tez mu sie bardzo podobaja aczkolwiek byly ciut za latwe... twarde i rowne jak stol. misja: Miszkolc.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2010, o 23:53 przez bartosch, łącznie zmieniany 1 raz.
carpe diem!
Crocop pisze:to niewiem czemu w białym u siebie jechał ,ale nieważne co nie zmienia faktu że nic szczególnego nie pokazał.
to moze mial zdjac jeszcze majtki i pokazac dupe? bo akcja na ostatnim luku byla "pierwyj sort".
carpe diem!
14. Przemysław Pawlicki (Unia Leszno) - (2,0,2,0,0) 4
Juz mistrzem świata w tym roku nie bedzie
Tak to jest jak się szuka po Polsce kasy zamiast trenować
no i prosze Marcin wywalczył sobie miejsce w składzie ekstraligowej unii. Brawo
http://espeedway.pl/news,bogdan_gurgul_ ... 70,12.html
http://espeedway.pl/news,bogdan_gurgul_ ... 70,12.html
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
Speedway pisze:14. Przemysław Pawlicki (Unia Leszno) - (2,0,2,0,0) 4
9. Maciej Janowski (Betard WTS Wrocław) - (d,2)
zobaczymy co bedzie dalej
METHANOL ADVENTURE TEAM