Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
A myslalem, ze filozofem XXI wieku jest Tymbark... a tu sie Istred wychylil

Cooper pisze:A powiedzial mu ktos, ze nasi jada do Rzeszowa?:P
Tak, Darkin wie, że KMŻ jedzie trenowac do Rzeszowa. Poinformowany został telefonicznie o tym. Będzie tam przez tydzień czasu, aż do sparingu.
ps. Dzięki za uwagi
ps. Trzeba się pomału szykować do Miskolca.
jakies karnety to są ??? będą ??
szukać w empiku ?? na e-ticket.pl ??
szukać w empiku ?? na e-ticket.pl ??
W Media Markt na stoisku muzycznym 
Manitou pisze:W Media Markt na stoisku muzycznym
bylem. zeszly...
carpe diem!
Jak byłem po 19 to dodrukowywali na nowych Lexmarkach
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W dniu 24 marca (środa) lubelski klub rozpoczyna sprzedaż karnetów. Można będzie je nabyć codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach 10-17, w kiosku przy bramie głównej stadionu przy Al. Zygmuntowskich 5. Klub prowadzi także sprzedaż karnetów dla firm (minimum 10 sztuk) i wystawia fv. Zamówienia można składać pod numerem telefonu 601 655 999.
- Łoptymista
- Trener
a gdzies na miescie beda dostepne?
godziny sprzedazy i lokalizacja - jak dla mnie takie sobie:(
godziny sprzedazy i lokalizacja - jak dla mnie takie sobie:(
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Z takimi pytaniami i uwagami to raczej nie na forum tylko pod adres info@trenujzmistrzem.pl 
W jakiej cenie są karnety ulgowe? Czy na nie można wejśc na wszystkie mecze do końca roku? Czy do karnetów program będzie gratis?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Napoj "Lyk metanolu" bedzie gratis

- niespokojny
- Trener
I zdjecie macka michaluka dorzuca 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Egon
- Zawodowiec
Witaj Hela na forumHela pisze:W jakiej cenie są karnety ulgowe? Czy na nie można wejśc na wszystkie mecze do końca roku? Czy do karnetów program będzie gratis?
Karnety ulgowe są w cenie 80zł. Jak mozna przeczytać na stronie:
Karnety obejmują mecze sezonu zasadniczego oraz trzy imprezy organizowane na lubelskim torze: półfinał eliminacji krajowych do Indywidualnych Mistrzostw Świata (14 kwietnia), ćwierćfinał Indywidualnych Mistrzostw Polski (27 maja), eliminacje Młodzieżowych Indywidualnych Mistrzostw Polski (29 lipca).
Karnety nie obowiązują na meczach w fazie finałowej.
O programie nic mi nie wiadomo i zapewne nie bedzie go gratis. Chociaz jakby byl, to na pewno wiecej osob by karnet kupilo. A tak to mase niesprzedanych programow po kazdym meczu idzie na makulature
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Dziękuję. Mam jeszcze jedno pytanie. Na stronie Mojego Miasta jest napisane, że karnety dla firm są sprzedawane od 10 sztuk. Jednak nie została podana cena dla firm. Czy ktoś wie ile karnety dla firm będą kosztować?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
10 razy cena jednego karnetu? 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
Czy to jest jakas prowokacja?
Dokładnie.
Obserwując działania kierownictwa naszego klubu, naprawdę nie zdziwiłbym się gdyby kosztowały dokładnie tyle samo. Tylko, że przy zakupie 10 biletów klub łaskawie godzi się na wystawienie faktury VAT
Obserwując działania kierownictwa naszego klubu, naprawdę nie zdziwiłbym się gdyby kosztowały dokładnie tyle samo. Tylko, że przy zakupie 10 biletów klub łaskawie godzi się na wystawienie faktury VAT
istred pisze:Dokładnie.
Jak płacisz kartą w sklepie to też tylko powyżej pewnej kwoty
- niespokojny
- Trener
A moze by tak ktos zadzwonil pod numer wskazany w artykule na stronie glownej i sie dowiedzial zanim wyleje jakies pomyje?
niespokojny pisze:A moze by tak ktos zadzwonil pod numer wskazany w artykule na stronie glownej i sie dowiedzial zanim wyleje jakies pomyje?
Jeszcze poki co nikt tu pomyj nie wylal na klubowych ekonomistow, ale jak masz cos na ich obrone w temacie nieslusznych oskarzen co do cen karnetow, to moze bys opowiedzial zamiast wysylac do artykulow?
To po ile te karnety na fakture w pakietach po 10?
- niespokojny
- Trener
go! pisze:niespokojny pisze:A moze by tak ktos zadzwonil pod numer wskazany w artykule na stronie glownej i sie dowiedzial zanim wyleje jakies pomyje?
Jeszcze poki co nikt tu pomyj nie wylal na klubowych ekonomistow, ale jak masz cos na ich obrone w temacie nieslusznych oskarzen co do cen karnetow, to moze bys opowiedzial zamiast wysylac do artykulow?
To po ile te karnety na fakture w pakietach po 10?
Cos Ci sie pomylilo
Tak na marginesie do ''tego'' z czym mi tu wyjechales to przypuszczajac ze jak powiem ze jestes niedorozwiniety umyslowo to to jest prawda dopoki mi nie przedstawisz wynikow badan lekarskich ???? Troche skrajny przyklad ale tutaj zapomniales gogo! ze istnieje domniemanie niewinnosci i to oskarzyciel musi przedstawic dowody winy a nie odwrotnie! Wiec moje odeslanie do artylulu bylo jak najbardziej na miejscu w tej sytuacji
Przecież ceny biletów są podane.
Skoro nigdzie nie jest napisane, że jest jakaś zniżka to chyba dla każdego jasne jest, że obowiązuje cena podana wcześniej...
Skoro nigdzie nie jest napisane, że jest jakaś zniżka to chyba dla każdego jasne jest, że obowiązuje cena podana wcześniej...
- niespokojny
- Trener
istred pisze:Przecież ceny biletów są podane.
Hela pisze:Mam jeszcze jedno pytanie. Na stronie Mojego Miasta jest napisane, że karnety dla firm są sprzedawane od 10 sztuk. Jednak nie została podana cena dla firm. Czy ktoś wie ile karnety dla firm będą kosztować?
Jak widzisz nie dla kazdego jest jasne.
A druga sprawa skoro ustalaja jakis limit od 10 karnetow dla firm to jakas gratyfikacja powinna byc.. choc by ta symboliczna zlotowka
Kolego sympatyczny acz niespokojny
To jest forum dyskusyjne dla kibiców. Forum dyskusyjne ma to do siebie, że pojawia się na nim czasem szczypta cynizmu, złośliwości, zwij sobie to jak chcesz.
Oficjalnych informacji szukaj na oficjalnej stronie klubu a nie tutaj. Jeśli mam coś napisać śmiertelnie poważnie to prawdopodobnie wielkość rabatu jest uzależniona od liczby zakupionych karnetów i podlega indywidualnej negocjacji. Teraz jesteś kontent

Oficjalnych informacji szukaj na oficjalnej stronie klubu a nie tutaj. Jeśli mam coś napisać śmiertelnie poważnie to prawdopodobnie wielkość rabatu jest uzależniona od liczby zakupionych karnetów i podlega indywidualnej negocjacji. Teraz jesteś kontent
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- niespokojny
- Trener
meesha pisze:Forum dyskusyjne ma to do siebie, że pojawia się na nim czasem szczypta cynizmu, złośliwości, zwij sobie to jak chcesz.
Aleeez ja to zauwazylem, to lubie
niespokojny pisze:A moze by tak ktos zadzwonil pod numer wskazany w artykule na stronie glownej (...)?
niespokojny pisze:Czy to jest jakas prowokacja?
Ja nie mam nic przeciwko dyskutowaniu, polemice itd. Ale pokazywanie ''polskiej mentalnosci'' i jechanie po wszystkim, i wszystkich a juz szczegolnie w tym przypadku po zarzadzie klubu, na kazdym kroku, nie majac zadnego poparcia w argumentach jest jakby to krotko powiedziec... niefajne