Żużel w TV
Re: Żużel w TV
To chyba z Gdańskiem był mecz.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Tak to był mecz z 2004 roku w play off. Wygrany przed biegami nominowanymi 41:37 ponieważ sędzia przerwał mecz z powodu zapadających ciemności.
Wygrzebałem stary program i to był 10 bieg w którym jechali:
Kościecha, Pecyna, Mordel, Knapp
Pecyna po tym upadku był niezdolny do kontynuowania zawodów.
Pozdrawiam
Wygrzebałem stary program i to był 10 bieg w którym jechali:
Kościecha, Pecyna, Mordel, Knapp
Pecyna po tym upadku był niezdolny do kontynuowania zawodów.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Mordel jechał tak daleko że się nie załapał, a przecież też wjechał w bandę, tylko bez niczyjej pomocy 
wie ktoś czy można obejrzeć gdzieś Kryterium Asów?
Bydgoszcz, ul. Sportowa 2 
Jesli jakas telewizja pokazuje to ewentualnie regionalna TVP...
Jesli jakas telewizja pokazuje to ewentualnie regionalna TVP...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport <-- tu trzeba poszukać:P
Dobra może bedziecie się ze mnie śmiać ale zadam to pytanie.Czy ten link co jest do Kryterium Asów to jest do oglądania czy do słuchania.Bo ja kompletnie się na tym nie znam.
A dziala wam ten link wogole? Chodzi mi o itv24
tylko że:
16:10 Kryterium Asów - Bydgoszcz (Żużel) iTV24 - Retransmisja zawodów w Poniedziałek
czyli chyba nie zaznamy jednak telewizyjnej transmisji na żywo
16:10 Kryterium Asów - Bydgoszcz (Żużel) iTV24 - Retransmisja zawodów w Poniedziałek
czyli chyba nie zaznamy jednak telewizyjnej transmisji na żywo
to ja mam jeszcze jedno niemadre pytanie: zeby cos obejrzec z tej stronki potrzebuje jakiegos programu czy cos ? 
Motor mocny
zdaza sie ze potrzebujesz zalezy w ktorej kolumnie jest link PLAY. jak jest w kolumnie sopcast musisz uzyc programu sopcast, jak jest w kolumnie tvants to tvants, jak link play jest na scalonym wierszy to transmisje zwykle są poprzez www i wystarczy przegladarka internetowa
Pozdrawiam
niestety - to u mnie nie dziala - jak macie jakiś patent na otworzenie - dajcie znac
poniżej drobne objaśnienie co poszczególne rzeczy znaczą. Jak coś zle opisałem to sorry i proszę mnie poprawić 

Gelu niestety zdarza się, że linki nie działają, transmisji nie ma albo kanał jest zapchany i cieżko się dostać...

Gelu niestety zdarza się, że linki nie działają, transmisji nie ma albo kanał jest zapchany i cieżko się dostać...
Pozdrawiam
U mnie dziala link, ale ja tam nie widze zadnej relacji:) AS jak wybralem zakladke "live" to leci retransmisja z rozdania Oscarow;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jak by kogoś interesowała rozmowa z Panem Wojciechowskim w magazynie sportowym z dnia 28III2010 to jest on do obejrzenia tutaj: http://ww6.tvp.pl/16000,20100328966644.strona
Pozdrawiam
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
http://www.itv24.com.pl/film/863/kryterium_asow_2010/
Już można obejrzeć wczorajsze Kryterium Asów.
Pozdrawiam
Już można obejrzeć wczorajsze Kryterium Asów.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Mozna gdzies w necie obejrzec Elite League z Polsatu? Na soccer live i punters nie znalazlem 
Czas na zmiany :]
Odwolali mecze.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
MOTOR LUBLIN
Czym to najlepiej odtworzyć ???
Otwieraczem do konserw 
Śledziu, klikasz w mały napis wideo (z ikonką) i jeśli masz wtyczkę WM Playera do przeglądarki to Ci się normalnie otworzy w przeglądarce.
Śledziu, klikasz w mały napis wideo (z ikonką) i jeśli masz wtyczkę WM Playera do przeglądarki to Ci się normalnie otworzy w przeglądarce.