Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
A moze ktorys z szanownych malkontentow zauwazy, ze dzieki temu castingowi o klubie jest znowu glosno. Biznes nie lubi ciszy:) Ten caly casting bardziej ma za zadanie narobic szumu wokol klubu niz wylonic superekstrazajebiste podprowadzajace...
A z drugiej strony jesli dziewczyny dostaja za to kase (a nie watpie w to,ze tak jest) to nie ma sie co dziwic,ze chca wybrac takie,ktore beda prezentowac jakis poziom.
Czas na zmiany :]
W NBA np. robia takie castingi nawet na tego kto sie przebierze za maskotke klubowa i chetnych nie brakuje. To jest taki efekt typu "jestesmy tacy fajni, ze nawet o sprzatanie kibli sie u nas ludzie bija".
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ciekawe zajecie, mozna chodzic na mecze, nie robic prawie nic i jeszcze dostac za to kase. Dla mnei bomba 
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- niespokojny
- Trener
kibicLBN pisze:wątpię. może i będą tańczyć, ale kto na to zwróci uwagę, a kilka etapow to już chyba zachłyśnięcie się profesjonalizmem
A ja popatrze chetnie w tv albo na gp. I mysle ze kazdy normalny nawet nierozgarniety facet chetnie rzuci okiem na krecace sie posladki w przerwie miedzy biegami
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
rzuci okiem na krecace sie posladki w przerwie miedzy biegami
Z jednej strony fajnie, ale z drugiej to w zasadzie dupe w dzisiejszych czasach mozesz zobaczyc wszedzie: w co drugiej reklamie, na opakowaniu mleka w lodowce, nie wspominajac juz o stacjach muzycznych i gazetach. Wiadomo, dupa, golizna i podteksty seksualne najlepiej sie sprzedaja.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- niespokojny
- Trener
Nie sadzilem ze o dupie bede tu kiedys dyskutowal no ale... jedno chcialem powiedziec. Nijak ma sie porownanie golych posladkow z plakatow do prawdziwych i to w ruchu
. Dalej nie bede sie lepiej wglebial co za tym idzie
.
Zreszta nie bardzo wiem gdzie macie problem. Jest duzo chetnych to moga i robic 10 etapow. Etapy sa chyba po to zeby przeprowadzic lepsza ''selekcje''. Janek nieladnie zazdroscic innym
Zreszta nie bardzo wiem gdzie macie problem. Jest duzo chetnych to moga i robic 10 etapow. Etapy sa chyba po to zeby przeprowadzic lepsza ''selekcje''. Janek nieladnie zazdroscic innym
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
nie wiem jak ty ale ja za wiele tych posladków z sektora od strony bystrzycy nie jestem w stanie dostrzec mimo ze wzrok mam całkiem całkiem dlatego zgodze się z poprzednikami ze to bardziej o promocje i nagłośnienie chodzilo, bo nawet jak by chcieli zrobic casting to by zrobili, wybrali i malo kto by o tym wiedzial. Chodz osobiscie preferuje ładne dziewczyny jako podprowadzające, co by nie bylo watpliwosci 
Pozdrawiam
Naczelny obrońca Karola Barana.
Dziwi mnie, ze polscy kibice, kibice najpopularniejszej ligi na swiecie nie zmobilizowali sie do jakiegos powszechnego buntu. Jak moze ktos narzucac cos co psuje ten sport. Czemu w F1 nie ma takich nakazow?
kibice kibicami, ale najskuteczniejsze bedzie zwykłe obywatelskie nieposłuszeństwo. niech zawodnicy po prostu zgodnie wyjadą na starych tłumikach jak gdyby nigdy nic.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
i tak pewnie zrobią 
- tezetomaniak
- Trener
rusek juz stwierdzil ze jest spoko http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... -tlumikow/
Ciekawy artykul o "Skorze".
Po lekturze jednoznacznie nasuwa sie refleksja, ze chyba nie ma sie co dziwic, ze w Polsce zuzlowe talenty rozmieniaja sie na drobne...
Po lekturze jednoznacznie nasuwa sie refleksja, ze chyba nie ma sie co dziwic, ze w Polsce zuzlowe talenty rozmieniaja sie na drobne...
Czas na zmiany :]
ta refleksja dotyczy wszystkich sportowców popularnych dyscyplin zespołowych na całym świecie równomiernie, nie tylko Polsce, tak mówią statystyki.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Wejsciowka VIP na mecze w Lodzi jedyne 1000 zl 
Ciekawe za co taka cena... Moze krotkie wczasy dorzucaja?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Rok temu programy byly u nich po 18 zlotych, wiec nic mnie nie zdziwi 
ale co by nie mowic w zeszlym sezonie Skrzydlewski ladnie sie zachowal kiedy my przyjechalismy na mecz : )
w Rawiczu , mimo wczesniejszych zapewnien, ze wejdziemy za darmo, kazali nam w koncu kupic bilety
w Rawiczu , mimo wczesniejszych zapewnien, ze wejdziemy za darmo, kazali nam w koncu kupic bilety
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wam przynajmniej ulgowe ja musiałem normalny zapłacić i nie było że z Lublina ...
a co do Vip w Łodzi to watpie zeby ktos sie pojawil ...
a co do Vip w Łodzi to watpie zeby ktos sie pojawil ...
zamiast 500 + program Beryl +
a ja mysle ze mogą sie pojawić chetni, w duzych miastach sa ludzie którzy nie mają co z pieniędzmi robić a lubią sie dowartosciowywac nimi kupujac rozne drogie rzeczy po to tylko zeby traktowano ich jak nie wiadomo kogo. Sam nie wierzyłem ze Lublinie sa tacy ludzie ale jak szefowa powiedziała mi dwa tygodnie temu ze robimy grupe do sankt petersburga 30 znajomych gdzie impreza wyjdzie 4 tysiące (tydzien) od osoby najmniej to pomyslalem kto za to zaplaci ale podobno sprawa zaklepana do piątku maja byc pieniadze.
Jak napisano na sportowych faktach taki rodzaj wejsciowki ma swoje przywileje i zaznaczono ze Ci którzy je zakupią wspierają zuzel w łodzi. IMO dobra inicjatywa marketingowa, nie musi byc tych miejsc wydzielonych 200 ale powiedzmy 20-50 dla tych co zakupia plus dla VIPów (wladz miasta, sponsorów, kontrachetnów skrzydlewskich itp). Inna sprawa ze brak biletów ulgowych i dosc drogie normalne to straszna lipa. Ja chyba specjalnie bym poszukał przed kazdym meczem kogos zeby sie podpiac na rodzinny
Zreszta niech tych biletów sie sprzeda 5 to bedzie to 5000zł do klubowej kasy dla porownania, trzeba sprzedac 200 jednorazowych wejsciowek zeby otrzymac tą samą kwotę. Powtórze jeszcze raz IMO fajna inicjatywa, jak sie sprawdzi to super a jak nie to nic nie stracą.
Jak napisano na sportowych faktach taki rodzaj wejsciowki ma swoje przywileje i zaznaczono ze Ci którzy je zakupią wspierają zuzel w łodzi. IMO dobra inicjatywa marketingowa, nie musi byc tych miejsc wydzielonych 200 ale powiedzmy 20-50 dla tych co zakupia plus dla VIPów (wladz miasta, sponsorów, kontrachetnów skrzydlewskich itp). Inna sprawa ze brak biletów ulgowych i dosc drogie normalne to straszna lipa. Ja chyba specjalnie bym poszukał przed kazdym meczem kogos zeby sie podpiac na rodzinny
Zreszta niech tych biletów sie sprzeda 5 to bedzie to 5000zł do klubowej kasy dla porownania, trzeba sprzedac 200 jednorazowych wejsciowek zeby otrzymac tą samą kwotę. Powtórze jeszcze raz IMO fajna inicjatywa, jak sie sprawdzi to super a jak nie to nic nie stracą.
Pozdrawiam
maja bilety rodzinne
Ceny biletów w Łodzi:
- bilet rodzinny: 30 zł (kobieta, mężczyzna
i dzieci do lat 16)
- bilet normalny: 25 złotych
- bilet VIP: 1000 złotych
Ceny biletów w Łodzi:
i dzieci do lat 16)
- bilet VIP: 1000 złotych
poli pisze:maja bilety rodzinne![]()
Ceny biletów w Łodzi:
i dzieci do lat 16)
Jak dla mnie sensowniej i taniej niż u nas
No i Lodz pokazala, ze jesli chodzi o zachecanie kibicow do uczeszczania na stadion jest lige wyzej niz inne kluby.
Bilet VIP za 1000zl to bardzo dobra sprawa. Byle Kowalski nie przyjdzie na VIP, bez znaczenia czy bedzie to kosztowalo 150zl czy 1000zl. Podobnie w druga strone - czlowiek ktory chce byc "VIPem" zaplaci 1000, bo go na to stac. Tym bardziej, ze w takim przypadku slowko VIP ma jakies znaczenie a sa ludzie, ktorzy wlasnie tego oczekuja.
Prawdziwy strzal w dziesiatke to jednak bilety rodzinne. W wiekszosci przypadkow jesli ktos bedzie mial isc na stadion sam i plcic 25zl, to bedzie wolal namowic kolezanke i dolozyc 5zl. A do tego moze wziac jakiegos gowniarza. Nie dosc, ze finansowy plus dla klubu, to jeszcze jaka promocja zuzla i budowanie wizerunku sportu rodzinnego. No i wychowywanie mlodych kibicow - to zaprocentuje w przyszlosci.
Co by u nas szkodzilo wprowadzic takie rozwiazanie? Stadion i tak jest mocno pustawy, wiec ten dodatkowy 1000 czy 2000 nie sprawilby, ze zabraknie dla kogos miejsca. A wystarczy spojrzec jak to potem wyglada w gazecie - frekwencja np. 6500 zamiast 4000. To juz sa realne argumenty dla sponsorow, miejskich urzedasow, itd.
Bilet VIP za 1000zl to bardzo dobra sprawa. Byle Kowalski nie przyjdzie na VIP, bez znaczenia czy bedzie to kosztowalo 150zl czy 1000zl. Podobnie w druga strone - czlowiek ktory chce byc "VIPem" zaplaci 1000, bo go na to stac. Tym bardziej, ze w takim przypadku slowko VIP ma jakies znaczenie a sa ludzie, ktorzy wlasnie tego oczekuja.
Prawdziwy strzal w dziesiatke to jednak bilety rodzinne. W wiekszosci przypadkow jesli ktos bedzie mial isc na stadion sam i plcic 25zl, to bedzie wolal namowic kolezanke i dolozyc 5zl. A do tego moze wziac jakiegos gowniarza. Nie dosc, ze finansowy plus dla klubu, to jeszcze jaka promocja zuzla i budowanie wizerunku sportu rodzinnego. No i wychowywanie mlodych kibicow - to zaprocentuje w przyszlosci.
Co by u nas szkodzilo wprowadzic takie rozwiazanie? Stadion i tak jest mocno pustawy, wiec ten dodatkowy 1000 czy 2000 nie sprawilby, ze zabraknie dla kogos miejsca. A wystarczy spojrzec jak to potem wyglada w gazecie - frekwencja np. 6500 zamiast 4000. To juz sa realne argumenty dla sponsorow, miejskich urzedasow, itd.