Robert Dados na zawsze w naszych sercach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
łukasz

#76 Postautor: Å‚ukasz » 24 marca 2004, o 19:08

jesli piszesz ze zawodnik z twojej ukochanej druzyny jest walniety to chyba mozna sie zdenerwowac,nie sadzisz?
chlopak jesli to prawda walczy o zycie a ty piszesz ze jak ktos jest normalny to sie potrafi zabic za pierwszym razem!!!
zastanow sie troche za nim cos napiszesz

paczek

#77 Postautor: paczek » 24 marca 2004, o 19:27

Powiem Ci szczerze Piotek, ze zal mi jest, ze jestes kibicem Tz-u, bo to, co piszesz przynosi nam wszystkim hanbe.

Awatar użytkownika
toni

#78 Postautor: toni » 24 marca 2004, o 19:29

Kurcze.....,żeby ktos napisał jakies OFICJALNE INFO NA TEN TEMAT!!!!!!!!!
Ja ciągle mam nadzieję,że to nie jest prawda.........
Nie wierzÄ™ w jakieÅ› totalspeedwaye itd........

A gdyby okazało się to najgorsze.....to TRZEBA ROBERTOWI WSPÓŁCZUĆ!!!!!!!!!! i miec nadzieje,że bedzie KIEDYŚ W PEŁNI SIŁ I POKONA TĄ CHOROBĘ!!!!!!!!!!!!!

ROBERT TRZYMAJ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

łukasz

#79 Postautor: Å‚ukasz » 24 marca 2004, o 19:41

ta informacja jest na 1000% pewna robert dados probowal popelnic samobojstwo. z tego co sie dowiedzialem to nie stalo to sie dzisiaj tylko najprawdopodobniej przedwczoraj! w tej chwili robert przebywa w szpitalu,jest nie przytomny i jego stan jest bardzo ciezki! pozostaje sie tylko modlic o roberta!!! :cry: :cry: :cry:

garsija_montex

#80 Postautor: garsija_montex » 24 marca 2004, o 19:45

Witam wszystkich jestem kibicem żużla od bardzo dawna trochę dziwią mnie wypowiedzi niektórych z was jak to się wszystko czyta wydaje się , że jesteście super kibicami tylko coś was aż tylu nie widać na sektorze gdzie jest prowadzony doping czesto się składa że zawsze ja z kolegami musimy zacząc bo wszyscy siedzieli by cicho ale to tak na marginesie zobaczcie sobie co jest na montexie tam to jest dopiero doping . Druga sprawa Radio Lublin podało że Robert Dados znajduje się w szpitalu i jego stan się poprawił wiadomość była podana przez Jacka Ziółkowskiego . Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kuba
Szkółkowicz

#81 Postautor: kuba » 24 marca 2004, o 19:51

Wierzyc sie nie chce w to co wy piszecie , On walczy życie w szpitalu a wy ze jest szaleńcem i ze kasy bylo szkoda . Ciekaw jestem czy matka jednego i drugiego jak bys wyladowal w szpitalu powiedziala ze szkoda bylo inwestowac w twoja szkole w twoje ubrania bo jestes szaleńcem . Zastanowcie sie co piszecie !!
Ostatnio zmieniony 24 marca 2004, o 19:59 przez kuba, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#82 Postautor: _piotrusss » 24 marca 2004, o 19:51

Robert Dados odzyskał już przytomność! Jest to na pewno dobra wiadomość dla wszystkich kibiców w całej Polsce którzy wierzą bardzo mocno w Roberta.

Informacja z http://www.totalspeedway.com
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

michal

#83 Postautor: michal » 24 marca 2004, o 19:52

Szkoda chłopaka, najgorsze jest to, że nikt nie potrafi mu pomóc.
Oby wrócił do zdrowia, bo o jeździe na żużlu nie ma już co mówić. :cry:

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#84 Postautor: _piotrusss » 24 marca 2004, o 19:52

kuba pisze:Wierzyc sie nie chce w to co wy piszecie , On walczy życie w szpitalu a ry ze jest szaleńcem i ze kasy bylo szkoda . Ciekaw jestem czy matka jednego i drugiego jak bys wyladowal w szpitalu powiedziala ze szkoda bylo inwestowac w twoja szkole w twoje ubrania bo jestes szaleńcem . Zastanowcie sie co piszecie !!

Zgadzam siÄ™ w 100%...
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#85 Postautor: Łoptymista » 24 marca 2004, o 19:58

_piotrusss pisze:Robert Dados odzyskał już przytomność! Jest to na pewno dobra wiadomość dla wszystkich kibiców w całej Polsce którzy wierzą bardzo mocno w Roberta.

Informacja z http://www.totalspeedway.com

Super. Wreszcie jakaś dobra wiadomośc w ten koszmarny dzień.
Oby się z tego jak najszybciej wykaraskał.
Może stanie się cud i RD nauczy się inaczej radzić ze swoimi problemami...

KrzyÅ›
Junior

#86 Postautor: KrzyÅ› » 24 marca 2004, o 19:59

Choroba oszukała Roberta i nas samych. Robert walcz i nie poddawaj się!!! Może to świństwo niebawem opuści Twój umysł i będziesz w pełni zdrów!!! Życzę Ci tego z całego serca!!! Trzymaj się chłopie!!! W końcu jesteś twardzielem bo uprawiasz czarny sport!!!

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#87 Postautor: bkapusta » 24 marca 2004, o 20:00

garsija_montex pisze:Witam wszystkich jestem kibicem żużla od bardzo dawna trochę dziwią mnie wypowiedzi niektórych z was jak to się wszystko czyta wydaje się , że jesteście super kibicami tylko coś was aż tylu nie widać na sektorze gdzie jest prowadzony doping czesto się składa że zawsze ja z kolegami musimy zacząc bo wszyscy siedzieli by cicho ale to tak na marginesie zobaczcie sobie co jest na montexie tam to jest dopiero doping .

Jedna sprawa ze kibicowanie nie wszystkim sie kojarzy z darciem geby;-)

Druga ze niektorzy z nas swoje juz w tym temacie zrobili i na stadion zagladaja z rodzinami itp Siedzimy spokojnie gdzies z boku ;-)

Trzecia ze w Lublinie i tak nie jest zle ja sie tam czesto podrywam do fali krzykow itp... :P
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#88 Postautor: Łoptymista » 24 marca 2004, o 20:05

" Żużlowiec Robert Dados żyje. Informacje o rzekomej śmierci sportowca pojawiły się dziś na kilku oficjalnych stronach internetowych poświęconych żużlowi. Wiadomości te zdemetował kierownik pierwszoligowego klubu TŻ Sipma Lublin - Jacek Ziółkowski.
Robert Dados żyje, ale przebywa w szpitalu, Ziółkowski nie chciał mówić o szczegółach i powodach, dla których sportowiec został poddany hospitalizacji. Nie chciał też mówić o obecnym stanie zdrowia Roberta Dadosa.
Informacji takich nie udzielają również lekarze ze szpitala, w którym przebywa lubelski żużlowiec. Polskiemu Radiu Lublin udało się jednak ustalić, że stan zdrowia Dadosa dzisiaj poprawił się, choć nadal jest ciężki.
Wczoraj Robert Dados miał uczestniczyć w meczu sparingowym z Unią Tarnów. Ostatecznie jednak w Tarnowie nie wystąpił, oficjalnie z powodu kłopotów ze sprzętem
."

za http://www.radio.lublin.pl
Ktos już zdołał uśmiercić Dadiego?

Speedway Fan
Senior

#89 Postautor: Speedway Fan » 24 marca 2004, o 20:06

Poczekajmy aż klub powie coś na ten temat!!a podobno w czwartek czyli jutro ma być trening wie może ktoś o ktorej???

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#90 Postautor: DonKamizi » 24 marca 2004, o 20:08

Panowie skończcie.Życzę Robertowi powrotu do zdrowia ale wg mnie dla niego ten sport już się skończył.Postawilibyście się obok niego na torze nie wiedząc co za chwilę będzie w stanie zrobić ???
Potrzebne jest szybko zastępstwo, takie jest życie....może Franków, bliżej ma do Lublina niż do Rzeszowa.
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#91 Postautor: mikas » 24 marca 2004, o 20:10

Przed chwilą Radio Lublin podało, że stan zdrowia Roberta poprawia się.
Pan Jacek Ziółkowski powiedział, że nic oprócz tego że Robert żyje nie wie.Szpital nie udziela informacji nikomu, tylko rodzinie.Wiec nawet chyba w klubie nie wiedza do końca wszystkiego, dlatego nie ma i chyba w najbliższym czasie oficjalnego info z klubu nie będzie.

ROBERT JESTEÅšMY Z TOBÄ„
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#92 Postautor: _piotrusss » 24 marca 2004, o 20:11

TVP w serwisie sportowym poinformowała, o tym, że "Zawodnik TŻ-tu Lublin, Robert Dados probował po raz 3 popełnić, samobojstwo, lecz na szczęście udało Go się uratować" Czyli jest to chyba pierwsza informacja w TV...
Andrzej Waligórski

Piotrbaz

#93 Postautor: Piotrbaz » 24 marca 2004, o 20:21

wiem ze moze to glupie co napisze ale..

dlaczego wszycy piszą ze on juz nei bedzie jeździc na zuzlu?
on nie ma 40 lat i jezeli ktos mu naprawde pomoże to moze będzie funkcjonował na 99%?

ślad w psychice zawsze zostaje tego nie da sie usunąc jak pliku z komputera..

głęboko wierze ze Robert jeszcze kiedys będzie jeźził z powodzeniem na żużlu .. ( wiem ze to marzenia które narazie są tak odległe jak dlanas powód dlaczego robert tak postępuje)

Narazie musi dojsc do siebie i powaznie sie nad soba zastanowic gadac codziennie kilka razy z psychologiem i nie mozna stworzyc sytuacji gdzie robert został by sam ... Moze jeszcze nie wszystko stracone..........

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#94 Postautor: _piotrusss » 24 marca 2004, o 20:23

Ty Mu Piotrek zyczysz powodzenia??? A co jeszcze niedawno wypisywaleś na niego??? Cóż za szybka zmiana...
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#95 Postautor: zdzisio » 24 marca 2004, o 20:52

z waszych opowiesci ktorych wyczytalem na poczatku tego tematu to najlepiej bylo by wynajac rutkowskiego albo innego detektywa zeby Roberta pilnowal 24h

Robert wierzymy w ciebie i szybkiego powrotu do zdrowia

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#96 Postautor: Scream » 24 marca 2004, o 20:52

Bylem przekonany ze powrot do Lublina bedzie dla Dadosa doskonala okazja do odbudowania sie. Niestety okazalo sie ze jego problemy sa zbyt duze. Trzeba sobie jasno powiedziec ze nie ma juz Dadosa jako zawodnika. Powrot blizej rodziny, do klubu gdzie zaczynal swoja przygode zuzlowa, do kibicow ktorzy calkowicie za nim, do kolegow z druzyny ktorzy sami go namawiali do jazdy.... lepszych warunkow nie moglby miec nigdzie. Okazalo sie ze to jednak nie ejst wystarczajace ani troche.
Teraz Robert powinien juz zapomniec o sciganiu. Musi poddac sie leczeniu i to nie chwilowemu. On musi sie spotykac z lekarzem systematycznie, ktory bedzie kontrolowal jego emocje... do konca zycia, ale przynajmniej miejmy nadzieje ze dlugiego zycia.

ps. Niestety to moze nie byc ostatnia dzisiaj tragiczna wiadomosc (tym razem nei zwiazana juz z lubeslkim zuzlem) ale na razie dostalem to info od jednej osoby - ale powaznej - wiec nie bede pisal liczac ze to plotka

:evil:

Geest
Senior

#97 Postautor: Geest » 24 marca 2004, o 21:01

jest mi zal Roberta, ale z drugiej strony jestem rozczarowany. zycze mu jak najlepiej, ale jezeli on sam ma dosc tego swiata to chocby nas bylo i milion to nic nie zdzialamy

Awatar użytkownika
istred
Trener

#98 Postautor: istred » 24 marca 2004, o 21:08

kolejne serwisy potwierdzają tą wiadomość

http://zuzel.interia.pl/news?inf=485071

Awatar użytkownika
maestro76
Zawodowiec

#100 Postautor: maestro76 » 24 marca 2004, o 21:35

witam
wedlug mnie mecz w rzeszowie dla nas kibicow jak i zawodnikow naszego tz bedzie mial szczegolne znaczenie...
badzmy tam dla roberta...
pozdrawiam