A Piaszczynski gdzies podpisal? Albo warszawke chociaz? Nie ma co gadac ale najlepszy bylby z tego co zostalo... lepszy od kowala byl w tamtym roku.
Lubelski klub w sezonie 2010
- niespokojny
- Trener
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Ale kazdy jeden mimo to chetnie by widzial Piszcza w skladzie
. 5 wyrownanych zawodnikow na podobnym poziomie to jest to.
A Piaszczynski gdzies podpisal? Albo warszawke chociaz? Nie ma co gadac ale najlepszy bylby z tego co zostalo... lepszy od kowala byl w tamtym roku.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Sztyvny pisze:a takze zgraja zawodnikow ze wschodu i niktorzy z nich wcale nie musza byc chlopcami do bicia (np. Nigmatzianow czy Gatiatow).
Tak naprawde brak juniorki to jest glowna bolaczka.
heh, a najlepiej to na któryś trening przed sezonem ściągnąć wszystkich, łącznie z tą całą "zgrają" ze wschodu i rozegrać jakiś trening punktowany typu KMŻ wchód vs KMŻ zachód
Było by tak jak w tamtym roku . Strzał w dziesitke z juniorem z Częstochowy ,który nie złożył się w zakręt 
„Jeśli jedna osoba ma urojenia, mówimy o chorobie psychicznej. Gdy
wielu ludzi ma urojenia, nazywa się to Religią".
wielu ludzi ma urojenia, nazywa się to Religią".
- kmzlublinfan
- Senior
Ja mam nadzieję, że przed sezonem nie będą musieli jeździc do Węgier, żeby potrenowac. Tylko będą trenowac na własnym podwórku.
Na własnym podwórku to już jeden trenował. Gdzieś tu był filmik...
http://www.joemonster.org/filmy/22335/_Tak_czulem_
http://www.joemonster.org/filmy/22335/_Tak_czulem_
- kmzlublinfan
- Senior
Mi chodziło tylko o stadion i tor przy alejach Zygmuntowskich.
niespokojny jeśli chodzi o Piaszczyńskiego to może mieć kontrakt z Żakami Taczanów, ale pewności nie mam.
kmzlublinfan pisze:Ja mam nadzieję, że przed sezonem nie będą musieli jeździc do Węgier, żeby potrenowac. Tylko będą trenowac na własnym podwórku.
Podobno planowane sa wyjazdy na Slowację lub na Węgry. Wiadomo, że trzeba jak najwiecej jezdzic u siebie, ale na poczatku trzeba sie przyzwyczaic do jazdy w ogóle, wiec to bez róznicy gdzie, a wazne zeby zrobic to jak najpredzej.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Wiadomo cos moze w sprawie tych malolatow z Wroclawia?
Swoja droga ich nowa nazwa moze sie zle kojarzyc. Betard-retard
Swoja droga ich nowa nazwa moze sie zle kojarzyc. Betard-retard
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- MikeMistrz
- Senior
Cos cicho na forum od kilku dni
. Wie ktos moze, jak tam ida/poszly rozmowy z Piszczem ? 
MikeMistrz pisze:Cos cicho na forum od kilku dni. Wie ktos moze, jak tam ida/poszly rozmowy z Piszczem ?
Idą,ale nic nie niosą.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
Regdal pisze:MikeMistrz pisze:Cos cicho na forum od kilku dni. Wie ktos moze, jak tam ida/poszly rozmowy z Piszczem ?
Idą,ale nic nie niosą.
co przez to rozumiesz?
Ano prezes powiedział w studio sport odpytywany o sprawę Piszcza, ze trzeba cierpliwości i jeszcze trzeba poczekać.
Widocznie rozmowy zapowiadają się długie.
Widocznie rozmowy zapowiadają się długie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Rozmowy z Piszczem od kilku lat są długie i skomplikowane. Od lat jest to zawodnik, ktory jako jeden z ostatnich w Polsce trafia do jakiegoś klubu. Od lat "warszawki", wypożyczenia, Anglia i inne bzdety. Czy nie łatwiej i rozsądniej byłoby w końcu pojechać gdzieś od pierwszej kolejki jak Pan Bóg przykazał? Facet ma już swoje lata.
Osobiście myślę, że już i Piszczowi powinno zależeć. Ale tym razem to klub coś kombinuje chyba, że chce jak to ostatnio, wymóc jakieś oszczędności. A że pewnie Piszczowi to nie za bardzo się podoba to rozmowy mogą się przeciągać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A że Piszcz do zapartych raczej należy... to na dwoje babka wróżyła.
Tomku! Błagamy Cię. Podpisz!

pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ravajas pisze:Tomku! Błagamy Cię. Podpisz!
...będziemy Cię chwalić po wszystkich odpustach
Coś nic nie słychać o wypożyczeniu polskich juniorów z innych klubów.
Jakaś dziwna cisza nastała, czy mają zawyżone wymagania finansowe,czy już nie ma nikogo na rynku wolnego?
Jakaś dziwna cisza nastała, czy mają zawyżone wymagania finansowe,czy już nie ma nikogo na rynku wolnego?
- kmzlublinfan
- Senior
No coś cicho. Czas nagli, a tu ani widu ani słychu. Przecież nie tylko my szukamy polskich juniorów, Rawicz też szuka.
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Ale jak nagli? Przecież wypożyczyć można zawsze. Dopiero minął tydzień od zamknięcia transferów. Ja myślę, że lepiej się dobrze zastanowić, dogadać i wybrać, niż huzia juzia bierzemy kogokolwiek. Spokojnie. To że jest cisza nie znaczy, że ni się nie dzieje. Dla tych co bardziej wyczulonych, polecam krople waleriana.
huzia na Józia jak już 
Booooooosz... Zabronić tego w cholerę, bo już tego żebraczego mendzenia nie da się znieść! Poza tym, dotowanie z publicznych pieniędzy czyjejś prywatnej zabawy jest niemoralne. Czekam, kiedy wreszcie zostanie to zabronione raz na zawsze. Amen.