Robert Dados na zawsze w naszych sercach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Piotrbaz

#51 Postautor: Piotrbaz » 24 marca 2004, o 17:58

boze po cholore on podpisywał kontrakt??

Widac jest roche walniety bo jak chce sie zabic to sie człek zabija a nie 3 razy nei udaje mu sie

kurwa nici z ekstraligi qfa mac **************

jak go kiedys spotkam to mu kopa zasadze

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#52 Postautor: Ar2rB » 24 marca 2004, o 17:59

Daj se może jakiegoś czopka na wstrzymanie, bo to co piszesz jest karygodne.

Kilok

#53 Postautor: Kilok » 24 marca 2004, o 18:01

Narazie to tylko w sumie Gazeta o tym napisala dalej sie łudze ze to sa plotki.Ale jakby co to 3mam kciuki za Roberta.

tz fan pisze:jeszcze dzisiaj pisalem ze Robert jest super, ale zmieniam zdanie, co on do cholery robi !! po co marnowac klubowa kase na tego zawodnika, juz lepiej trzeba bylo zakupic KuciapÄ™ lub Dyma !!

Ja pierd... wstyd mi za takich ludzi naprawde, jak sam mowisz najpierw krzyczysz ze Robert jest super a pozniej przyrownujesz pieniadze do zdrowia ludzkiego wez puknij sie pozadnie w glowe.Zmien najlepiej sobie jeszcze nick bo zupelnie niepasuje do takich wypocin!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#54 Postautor: mikas » 24 marca 2004, o 18:02

Prosze o skasowanie postu Piotrka,jak Ci gnoju kiedys spotkam to lepiej zebys sie nie przedstawiał, że to Ty.
Ten moj post też prosze skasowac.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
nem

#55 Postautor: nem » 24 marca 2004, o 18:02

Witam,

Kolejny prawdizyw kibic.
Nici z ekstrligi... nawet jesli no to co z tego... na ekstralidze swiat sie nie konczy.
Przypomnijcie sobie jak jeszcze wczoraj wiekszosc z Nas piala z zachwytu, ze jest Dados w druzynie... a dzisiaj... jakbym byl na innym forum. Nie powiem, ze to mnie troche przeraza... nawet troche wiecej niz troche, to ejst straszne, jak czlowiek potrafi sie zmienic, jak wizja ekstrligi przeslania mu oczy i obiektynwe spojrzenie na rzeczywistosc...
Teraz, bez watpienia, nasz doping w Rzeszowie bedzie mial jeszcze wikesza wartosc.

Pozdrawiam,
Nem

Kilok

#56 Postautor: Kilok » 24 marca 2004, o 18:03

Piotrek pisze:boze po cholore on podpisywał kontrakt??

Widac jest roche walniety bo jak chce sie zabic to sie człek zabija a nie 3 razy nei udaje mu sie

No świetnie następna mądra głowa :x Napewno masz z 13 lat nie wiecej . Co ty wogole wypisujesz!!

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#57 Postautor: Apocalips » 24 marca 2004, o 18:05

Nie wiem co powiedzieć.... Nie wierzę w to. Nie mogę w to uwierzyć !!!!
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#59 Postautor: Gelo » 24 marca 2004, o 18:18

Nie będę się wymądrzał po fakcie, bo to wszystko jest smutne, ale miałem obawy co do odpowiedzialności Dadosa. No i stało się. Kupe kasy zainwestowało się w gościa i wszystko na marne. Chce sie wieszać - ok, ale na własny rachunek. Żal mi kibiców, którzy w niego wierzyli. A najbardziej żal mi dyrektora. Mamy teraz dziurę w składzie jak cholera. Mam nadzieje, że cała ta sytuacja wyjdzie nam na dobre. A jest na to szansa.

Awatar użytkownika
bkapusta
Trener
Kontakt:

#60 Postautor: bkapusta » 24 marca 2004, o 18:20

wiesz juz napisalem to w temacie obok ale sie powtorze

wirtualni z was kibice

jest cacy sie wygrywa, sie pieniazki ma i jest ekstraliga to druzyna to fajno jak cos jest nie tak to zabieramy zabawki i spadamy...
tak jak ci co napisali ze nie jada do Rzeszowa...

No tak po co kibicowac niech zawodnicy wiedza ze sie wypielismy na nich a co!

ile ty masz lat 13?

bo na takim poziomie sie wypowiadasz

kopa to sam sobie zasadz
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.

Awatar użytkownika
toni

#62 Postautor: toni » 24 marca 2004, o 18:30

PANOWIE!!! DAJMY JESZCZE SPOKÓJ.NIE BYŁO OFICJALNEGO KOMUNIKATU NA TEN TEMAT!!!!!!!!! SZUKAŁEM WSZĘDZIE. NIE MA WIADOMOŚCI ANI U NAS NA STRONIE, ANI NA INNYCH , ANI NAWET W TELEGAZECIE. JEDYNYM ŻRÓDŁEM JEST http://www.gazeta.pl i TO JESZCZE ZDAWKOWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!POCZEKAJMY CO NAPISZA MAXX, GAWRZYK I SHACK.............

Speedway Fan
Senior

#63 Postautor: Speedway Fan » 24 marca 2004, o 18:36

Widziałęm że to nie prawda ale wydaje mi się że będizemy musieli poszukać nowego seniora!! :?

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#64 Postautor: _piotrusss » 24 marca 2004, o 18:37

zamknij siÄ™... bo przynosisz wstyd Lublinowi, przyklejajÄ…c sobie etykietkÄ™ kibica TÅ»...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#65 Postautor: mikas » 24 marca 2004, o 18:42

Proponuje zakończyć już wszelkie spekulacje i poczekać na oficjalne info z klubu. Nasze głupie gadanie do niczego nie prowadzi.Możemy sobie gadać ile chcemy, ale i tak nic z tego nie wynika.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

misio

#66 Postautor: misio » 24 marca 2004, o 18:47

Toni no więc powiem ci cos i do wszystkich :

Cezary Kursa dziennikarz z zuzelend poinformował mojego kolege o tym że Robert Dados w tej chwili leży pod respiratorem i nie wiadomo czy przeżyje choć jest lepiej. Dzwonił również do mamy Roberta. Mama Roberta jest załamana i naprawde nie zna przyczyn tego co próbował zrobić jej syn. Tyle narazie na ten temat.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#67 Postautor: dilucio » 24 marca 2004, o 18:47

a mi sie wydaje ze to jest jakis okropny wał ta wiadomosc o dadosie ktos podchwycil ze go nie bylo w tarnowie i wymyslil sobie ta historyjke takie jest moje zdanie!!jezeli sie okaze ze ta wiadomosc jest falszywa to ktos zrobil robertowi okropne swinstwo !!

kuba26

#68 Postautor: kuba26 » 24 marca 2004, o 18:49

I warto było wydawać tyle kasy na tego szaleńca???
Mam tylko nadzieje że szybko wróci do zdrowia,jednak niech lepiej da sobie spokuj z zuzlem dopuki nieuporzątkuje swoich spraw osobistych do końca.

łukasz

#69 Postautor: Å‚ukasz » 24 marca 2004, o 18:49

koledzy moze wie ktos gdzie mieszka ten łeb piotrek?chetnie bym do niego zawital z "pozdrowieniami od Roberta"!!!
albo moze nie go ktos usunie z tego forum!!!!
ROBERT JESTESMY Z TOBA

Awatar użytkownika
Svn

#70 Postautor: Svn » 24 marca 2004, o 18:49

Dadi wracaj do zdrowia!!!

Gość

#71 Postautor: Gość » 24 marca 2004, o 18:53

dobra, przyznaje ze mnie ponioslo ale kogo nie ponosi jak slyszy takie informacje !! Cofam tamte zle slowa na Roberta i zrobimy mu takie powitanie w Rzeszowie ze jeszcze takiego nie widzial. Ja juz mam naszykowaną calą siatke confetti zeby wyrzucic je w powietrze gdy spiker wypowie: Robert DADOS !!!!!!!!!!!!!! on musi wiedziec ze zalezy nam na nim i zeby nic juz mu do glowy glupiego nie przyszlo. zgadzam sie zx innymi kibicami: DUMNI PO ZWYCIĘSWIE WIERNI PO PORAŻCE

misio

#72 Postautor: misio » 24 marca 2004, o 18:53

to co napialem to sÄ… prawdziwe info zaraz napisze o tym na totalspeedway jak powiedzial mi Cezary Kursa teraz trzeba sie tylko modlic o Roberta

łukasz

#73 Postautor: Å‚ukasz » 24 marca 2004, o 18:55

kuba26 pisze:I warto było wydawać tyle kasy na tego szaleńca???
Mam tylko nadzieje że szybko wróci do zdrowia,jednak niech lepiej da sobie spokuj z zuzlem dopuki nieuporzątkuje swoich spraw osobistych do końca.

ty skonczyles jakas szkole albo klase?jesli tak to z polskiego miales problemy! i nie nazywaj dadiego szalencem!!!

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#74 Postautor: jacur78 » 24 marca 2004, o 18:57

Teraz ruch nalezy do siwka. Szybko po frankowa

Piotrbaz

#75 Postautor: Piotrbaz » 24 marca 2004, o 18:59

łukasz pisze:
kuba26 pisze:I warto było wydawać tyle kasy na tego szaleńca???

ty skonczyles jakas szkole albo klase?jesli tak to z polskiego miales problemy! i nie nazywaj dadiego szalencem!!!

a ty skonczyłes?

grozisz mi?? co sie tak rzucasz.... jak chcesz pogadac o czyms to dawaj na gy gy a nie na forum bedzie pisał ze do mnie zawitasz