Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
To czekamy na waszą relacje
ja niestety o tej godzinie mam egzamin.
Prócz tego, że klub czeka na odesłanie 3 kontraktów (mając nadzieje, iż nastąpi to jeszcze przed konferencją), Sprawka nic więcej na ów temat nie powiedział. Później była rozmowa na temat sponsorów i podziękowanie firmie Red Star.
Z kim byśmy nie podpisali umowy, to wiadomo już, że o nic wielkiego nie powalczymy. Ale dobrze że powinniśmy mieć stabilne finanse. Jedyne co może nas w tym sezonie spotkać miłego to klka zaciętych meczy o... pietruszkę. No ale trzeba ten rok przebidować. Ciekaw jestem jak będzie jeździł Puszakowski?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
a jak bysmy podpisali z Rymelem i Piszczem to nadal bedziesz sadzil, ze o nic nie powalczymy w tym sezonie? 
METHANOL ADVENTURE TEAM
Temperatura rosnie, prawie 40 osob na forum
Dobra jadę zobaczyć co tam sie dzieje mam nadzieje ze konferencja sie nie opóźni,bo mam ciut mało czasu.
Dobra jadę zobaczyć co tam sie dzieje mam nadzieje ze konferencja sie nie opóźni,bo mam ciut mało czasu.
jest gdzieś transmisja live? 
grzesieck pisze:a jak bysmy podpisali z Rymelem i Piszczem to nadal bedziesz sadzil, ze o nic nie powalczymy w tym sezonie?
Wiadomo pomarzyc fajna rzecz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
poloneza czas zaczac!
gawron niech informator opisuje rowniez atmosfere tego wiecu, co by mozna bylo sie tam "przeniesc"
gawron niech informator opisuje rowniez atmosfere tego wiecu, co by mozna bylo sie tam "przeniesc"
carpe diem!
I kurna trzynastozgłoskowcem.
kibicLBN pisze:Z kim byśmy nie podpisali umowy, to wiadomo już, że o nic wielkiego nie powalczymy.
E tam, każda drużyna przecież o coś walczy. A Łódź w tym momencie - nie oszukujmy się - jest nie do przebicia.
kibicLBN pisze:Jedyne co może nas w tym sezonie spotkać miłego to klka zaciętych meczy o... pietruszkę.
A to chyba właśnie po to się chodzi na stadion
mustafa pisze:kibicLBN pisze:Z kim byśmy nie podpisali umowy, to wiadomo już, że o nic wielkiego nie powalczymy.
E tam, każda drużyna przecież o coś walczy. A Łódź w tym momencie - nie oszukujmy się - jest nie do przebicia.kibicLBN pisze:Jedyne co może nas w tym sezonie spotkać miłego to klka zaciętych meczy o... pietruszkę.
A to chyba właśnie po to się chodzi na stadion
No tak. po to i ja chodzę na mecze, tylko jest jeszcze fajniej gdy mecz jest o wysoką stawke. Chyba rozumiesz? Ja wcale ni narzekam stabilizacja finansów jest potrzebna i tyle,
Gawrzyk pisze:Na razie nie ma info..
Zbyszek niczym Hitchcock stopniuje napiecie!
carpe diem!
Na forum jest 65 użytkowników
niezle jak na zime
METHANOL ADVENTURE TEAM
jest juz info na sf - darkin, gatiatow, edberg
- tezetomaniak
- Trener
Siergiej Darkin, Rusłan Gatiatow, Alexander Edberg
macie swoich dwoch napieraczy jeszcze na awans hehe
macie swoich dwoch napieraczy jeszcze na awans hehe
do tego piszcz i juniorka i aby do kwietnia
Z niczego może być tylko nic.
grzesieck pisze:Na forum jest 65 użytkowników
niezle jak na zime
Tylko czekac jak wywali forum do gory kolami
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Darkin, Gatiatow... nie brzmi najgorzej. 
Jest spoko, już się bałem, że usłyszymy o jakiś wyszukanych znakomitościach z Rownego
- Łoptymista
- Trener
Alexander Edberg moze ma matkle Polke? i podwojne obywatelstwo 
nadal nie ma nawet pol polskiego juniora:(
nadal nie ma nawet pol polskiego juniora:(
A Darkin to z raz w swym długim życiu u nas dobrze pojechał?
Tak, w Pucharze Pokoju i Przyjazni w 1984 
no a ostatnio? Siergiej Darkin 10 (2,2,3,3,d)