Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
ALe "Franko" tab bedzie.. badz i Ty! 
A bedzie ktos inny niz Franko?
Bo generalnie to moglbym z Tomickiem pogadac..

Bo generalnie to moglbym z Tomickiem pogadac..
Franek w Lublinie? To byłaby naprawdę niespodzianka. Nigdzie i nigdy do tej pory nie pojawiała się ta kandydatura.
Ale kto wie może w ostatniej chwili nagle to wypłynęło?
Ale kto wie może w ostatniej chwili nagle to wypłynęło?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Ja Was błagam. Czy nasz klub naprawdę musi być dyżurnym dającym mu szansę?
Pytanie czy Franek da szanse naszemu klubowi? 
Jak dla mnie im pojemniejsza "druga linia" tym wieksza szansa że ktorys z nich wskoczy do pierwszej
Jak dla mnie im pojemniejsza "druga linia" tym wieksza szansa że ktorys z nich wskoczy do pierwszej
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Bez takich. Franek, jak punktował, to najwyżej jak było już po meczu. Kiedy były potrzebne jego punkty, to zawsze ich brakowało, szczególnie na Zygmuntowskich. Piszcz natomiast wygrał nam nie jeden mecz.Gawrzyk pisze:to mniej wiecej tak jak z Piszczem.
Niech podpisują z byle kim tylko aby po 10 pkt w meczu przywoził i będzie gitara. A jutro mam nadzieje ze nie na darmo się wybiore do klubu na spotkanie tylko będę bił brawo za piękne kontrakty (bracia drymlowie, klingberg lub screen)
Gawrzyk pisze:czemu nie?to mniej wiecej tak jak z Piszczem.
Bo jest kiepski. Odjechał dla nas jeden fajny mecz - swój pierwszy.
Daj Boże! 
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Gawrzyk pisze:e no bez przesady. mial duzy wklad w wygrana w rzeszowie 44:45 chyba dwucyfrowke wykrecil.
aczkolwiek niekoniecznie (nie licze bonusów). Ladnie pojechal w 14 wyscigu z Grzechem. Ale to kropla w morzu na kilka sezonow startów
ok. FRANKO to nasz lider. 
A juniorow mozna wypozeyczac przez caly sezon wiec nie ma co sie podniecac
A juniorow mozna wypozeyczac przez caly sezon wiec nie ma co sie podniecac
panowie powiem wam że macie najbardziej zagorzale forum
od północy ubilisicie juz dwie strony :O podziwiam heh dlatego czesto tu zagladam
nie wydaje mi sie jakoby hynek czy rymel jutro podpisali u Lublinie no co do Hynka jestem pewien a Rymel no moze taka niespodzianka
ale mam wrazenie ze trafi on do Ostrowa bądz Krakowa
nie wydaje mi sie jakoby hynek czy rymel jutro podpisali u Lublinie no co do Hynka jestem pewien a Rymel no moze taka niespodzianka
Sledzio pisze:Niech podpisują z byle kim tylko aby po 10 pkt w meczu przywoził i będzie gitara. A jutro mam nadzieje ze nie na darmo się wybiore do klubu na spotkanie tylko będę bił brawo za piękne kontrakty (bracia drymlowie, klingberg lub screen)
uparli sie niektorzy z tymi drymlami...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Gelo pisze:Gawrzyk pisze:czemu nie?to mniej wiecej tak jak z Piszczem.
Bo jest kiepski. Odjechał dla nas jeden fajny mecz - swój pierwszy.
Ja osobiscie najlepiej wspominam ostatni mecz Farnka w Lublinie
Badzmy powazni po co nam Franek? Skompromitowal sie w Lublinie na wszystkie mozliwe dla zawodnika sposoby.
Jest jeszcze na rynku pare nazwiski - mozna zlowic pare niezlych polskich seniorow.
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
no to o 12 zaczną się " czary polityczne "
Z niczego może być tylko nic.
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:chociaz by sie dzialo![]()
masz na mysli czas miedzy meczami?
To już ostatnie dni na transfery, a od przybytku młodzieżowców na pewno głowa nie zaboli :
http://www.kurierlubelski.pl/sport/2149 ... ,id,t.html
http://www.kurierlubelski.pl/sport/2149 ... ,id,t.html
- kmzlublinfan
- Senior
Wygląda na to, że będzie trudno o juniorów. Poczekajmy do godziny 12 wtedy będzie więcej wiadomo.
Screena nie chciał trener i nawet z nim nie rozmawiali, Klecha wybrał OSW. Z Piszczem coś tam gadali. 3 nowe nazwiska mają być ogłoszone na konferencji (jeśli odeślą kontrakty). W TVP Lublin właśnie był Sprawka
- Łoptymista
- Trener
login, a te 3 nowe nazwiska to seniorrzy czy juniorzy?
Brak Klechy w skladzie KMZ to nie jest zla wiadomosc. Screena, mioim zdaniem, szkoda. Przydalby sie napieracz, na dodatek z nazwiskiem.
Brak Klechy w skladzie KMZ to nie jest zla wiadomosc. Screena, mioim zdaniem, szkoda. Przydalby sie napieracz, na dodatek z nazwiskiem.
A ja jednak żałuję, że Klechy nie będzie - nie sądzę żeby zapomniał jak się jeździ i pewnie sprzętowo będzie dobrze przygotowany. Coś czuję, że okaże się niezłym wzmocnieniem dla Ostrowa. Poza tym to przydałby się nam 5 polski senior dla zdrowej rywalizacji, bo w przeciwnym razie skończy się na tym, że ta czwórka i tak będzie miała zapewnione miejsce w składzie, co najlepszym rozwiązaniem nie jest.
Te 3 nowe nazwiska to zapewne trzej ostatni ukrainscy jezdzcy, ktorzy jeszcze dotychczas z nieznanych przyczyn nie byli w naszej kadrze
W tej sytuacji wcale bym sobie tak nie dworowal z Franciszka (BTW - wygral nam jeszcze mecz w Gnieznie w 2007)
W tej sytuacji wcale bym sobie tak nie dworowal z Franciszka (BTW - wygral nam jeszcze mecz w Gnieznie w 2007)
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- Łoptymista
- Trener
no jasne
nie to co Jeleniewski, Stachyra czy Śledź
1 D.JELENIEWSKI 11+2 (1,3,2*,3,2*)
2 M.FRANKÓW 5 (0,0,3,2)
3 D.STACHYRA 12 (3,3,0,3,3)
4 T.PISZCZ 6+1 (0,2*,3,d2,1)
5 D.ŚLEDŹ 13+1 (3,3,3,1*,3)
6 M.MICHALUK 1 (1)
7 M.KUS 2 (0,1,1,0,0)
a co do 3 nowych nazwisk to meesha jesli masz racje to...
nie to co Jeleniewski, Stachyra czy Śledź
1 D.JELENIEWSKI 11+2 (1,3,2*,3,2*)
2 M.FRANKÓW 5 (0,0,3,2)
3 D.STACHYRA 12 (3,3,0,3,3)
4 T.PISZCZ 6+1 (0,2*,3,d2,1)
5 D.ŚLEDŹ 13+1 (3,3,3,1*,3)
6 M.MICHALUK 1 (1)
7 M.KUS 2 (0,1,1,0,0)
a co do 3 nowych nazwisk to meesha jesli masz racje to...
Ja sie wybieralem, ale jak wyjrzalem za okno to mi sie odechcialo jechac po to tylko, by wysluchac apelu
"Gole" punkty nie mowia wszystkiego. A kto byl ten wie komu tak naprawde zawdzieczamy zwyciestwo w tym meczu
2 M.FRANKÓW 5 (0,0,3,2)
"Gole" punkty nie mowia wszystkiego. A kto byl ten wie komu tak naprawde zawdzieczamy zwyciestwo w tym meczu
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Ja sie wybieralem, ale jak wyjrzalem za okno to mi sie odechcialo jechac po to tylko, by wysluchac apelu
2 M.FRANKÓW 5 (0,0,3,2)
Ja spróbuje na chwile wpaśc,bo mam blisko z biura