No i Polacy prowadzą z Niemcami..
Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
i już wiemy http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /388151624 trochę więcej...
- niespokojny
- Trener
Huraaaaaaaaaaaa!
Brac Rymela i Kleche!
. – Oferta z Lublina była trochę lepsza(niz miszkolca), dlatego wybrałem KMŻ – Dodał Puszakowski
Brac Rymela i Kleche!
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
- Łoptymista
- Trener
ale to info od Puzona
klub sie nie chwali.
klub sie nie chwali.
W kuluarach mówi się też o Adrianie Rymlu. Wspomina się Tomasza Piszcza, chociaż oficjalnie nikt jeszcze nie kontaktował się z tym zawodnikiem, który w minionym sezonie był zawieszony przez KMŻ.
Mam dziwne wrazenie, ze te "kuluary" maja adres http://zuzel.info
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
piszcz klimek i bedzie ok 
- tezetomaniak
- Trener
poli pisze:piszcz klimek i bedzie ok
Wolałbym Golloba i Gustafssona
- niespokojny
- Trener
Jak sie udalo przebic oferty Miskolca z Hadkiem i Puzonem to moze by sie tak udalo i z Rymelem? Pieknie by bylo.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ciekawym po co w ogole Miszkolc awansowal do tej 1 ligi. Trzeba bylo zrobic to co Dynenburg i nie marnowac miejsca, ani czasu.
Richie Faulkner:
- MikeMistrz
- Senior
A jakiś czas temu nie było przypadkiem newsa, na syfach, w którym było napisane, że w Miszkolcu podpisali bracia Drymlowie, Woodward, Magosi i reszta Węgrów?
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Pisalo tylko o zainteresowaniu Miszkolca tymi zawodnikami, nic konkretnego.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
- Łoptymista
- Trener
ja niechce nieolbliczalnych skladow. ile kuzwa mozna....zawsze tak samo sie konczy
ja chce miec trzech hansow nielsenow, jednego ermola, dwoch rickardssonow i kogos tam jeszcze na juniorze.
Puzon cieszy, ale to nie koniec budowania sensownej druzyny.
ja chce miec trzech hansow nielsenow, jednego ermola, dwoch rickardssonow i kogos tam jeszcze na juniorze.
Puzon cieszy, ale to nie koniec budowania sensownej druzyny.
Nie spodziewałem się, że to napiszę – brawo Panowie. Brakuje mocnego seniora i krajowego juniora na przyzwoitym poziomie.
Ja osobiście wiele sobie obiecuję po Hadku.
Ja osobiście wiele sobie obiecuję po Hadku.
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:przenies sie w inna rzeczywistosc. albo do Torunia
a moze w inna rzeczywistosc trzeba poslac zwolennikow "nieolbliczalnych skladow". o toruniu nie pisze, bo stamtad pogoniliby ich w trymiga.
No i super.
Jeśli jeszcze dojdzie do składu kolejny mocny zawodnik np. Klecha, to możemy mieć mocniejszy skład niż w zeszłym roku.
Oczywiście nie można zapomnieć o zawodnikach drugiej linii, bo póki co jest tylko Tomek Rempała i Hauzinger na rezerwę. Brakuje jeszcze dwóch (nie wspominając o jeszcze jednym liderze) i jakichś rezerwowych, bo w II lidze różnie bywa. Do tego polski junior i może być naprawdę ciekawie.
PS. A skład nieobliczalny? Bez przesady. Nie mamy w składzie 5 Filinovów. Po prostu będzie kilka mocnych zespołów i kto rzeczywiście najlepiej sobie poradzi wyjdzie w trakcie sezonu, ...jak co roku przecież.
Jeśli jeszcze dojdzie do składu kolejny mocny zawodnik np. Klecha, to możemy mieć mocniejszy skład niż w zeszłym roku.
Oczywiście nie można zapomnieć o zawodnikach drugiej linii, bo póki co jest tylko Tomek Rempała i Hauzinger na rezerwę. Brakuje jeszcze dwóch (nie wspominając o jeszcze jednym liderze) i jakichś rezerwowych, bo w II lidze różnie bywa. Do tego polski junior i może być naprawdę ciekawie.
Może jednak warto postarać się o status OPP...W ubiegłym roku mieszkańcy Lubelszczyzny ze swojego podatku przekazali organizacjom pożytku publicznego 13 milionów złotych. Gdyby to podzielić na wszystkie działające w naszym regionie fundacje i stowarzyszenia, każda organizacja otrzymałaby po 38 tysięcy złotych.
PS. A skład nieobliczalny? Bez przesady. Nie mamy w składzie 5 Filinovów. Po prostu będzie kilka mocnych zespołów i kto rzeczywiście najlepiej sobie poradzi wyjdzie w trakcie sezonu, ...jak co roku przecież.
Dobry transfer z Puzonem.
W druzynie Lodzi na uwage zwracaja dwa nazwiska wg mnie, Kowalczyk i Jedrzejewski. Uwazam, ze Jedrzejewski moze byc w czolowce ligi, dlatego z tym Klecha to nie jest wcale zly pomysl. Zawodnik mlody, mimo ze ostatnio nie jezdzil wiele, to jednak stac go na porzadne wyniki. Moznaby sciagnac tego Kleche, Piszcza i mamy bardzo mocny sklad na swoj tor. Szkoda, ze Rymel odpada, ale nie ma sie co dziwic, ze sie ceni.
W druzynie Lodzi na uwage zwracaja dwa nazwiska wg mnie, Kowalczyk i Jedrzejewski. Uwazam, ze Jedrzejewski moze byc w czolowce ligi, dlatego z tym Klecha to nie jest wcale zly pomysl. Zawodnik mlody, mimo ze ostatnio nie jezdzil wiele, to jednak stac go na porzadne wyniki. Moznaby sciagnac tego Kleche, Piszcza i mamy bardzo mocny sklad na swoj tor. Szkoda, ze Rymel odpada, ale nie ma sie co dziwic, ze sie ceni.
Nie chce mi sie wertowac tych stron, wiec tak tylko spytam - tych trzech ukraincow to motory maja, czy nie ?
kilar pisze:Nie chce mi sie wertowac tych stron, wiec tak tylko spytam - tych trzech ukraincow to motory maja, czy nie ?
Nie przypominam sobie aby gdziekolwiek padlo slowo na ten temat, ale moge sie mylic.
A tak btw to jakie to ma znaczenie?
Kilar mogłbyć edytować posty, a co do motorów to chyba maja bo nigdzie nie podali ze bez sprzętu jak Borodaj.
Gawrzyk pisze:dobrze ze jest Puszak. Moim zdaniem powinien z powodzeniem zastapic Jacka.
A ten Miskolc to tylko technika negocjacyjna na KMZ. z tego co wiem nie bylo tematu jego jazdy na Wegrzech![]()
Sklad wyglada calkiem fajnie. Moze jutro dojdzie Klecha i .... bedziemy mieli najbardziej nieobliczalny sklad w lidze. Tak samo na awans jak i na powtorke z tego roku.
Ale na razie fajnie to wyglada. Brawo.
Skoro Puzon, potem Klecha, to za Jacka - Marcin i mamy 3 ...nieobliczalnych - nieprzewidywalnych.
go! pisze:Nie przypominam sobie aby gdziekolwiek padlo slowo na ten temat, ale moge sie mylic.
A tak btw to jakie to ma znaczenie?
No jak przyjdzie im jechac w meczu tam kiedys moze, to zeby sie nie okazalo, ze zamiast GM maja junaki
Ty dominlbn sie nie wymadrzaj, bo masz 2 posty w tym jeden nabity
Denis Sajfutdinov. Dziwie sie ze nie ma o nim tematu na forum, na wyjazdach pierwsza dziesiątka ligi, w tym lepszy od Własowa, Franca, Dyma i Czechowicza. U nas bardzo ładnie sobie pogrywał. Tego nam potrzeba
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2010, o 22:09 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:Denis Sajfutdinov. Dziwie sie ze nie ma o nim tematu na forum, na wyjazdach pierwsza dziesiątka ligi. Tego nam potrzeba
najlepiej w pakiecie z bratem:)
carpe diem!
No nie powiem działacze ładnie grają. Rok temu było 3 zawodników co waliło praktycznie po 10 pkt w meczu ale 2 linia dziadowsko a teraz i 1 i 2 linia będzie bardzo dobra. Może jak nie awansujemy to mam nadzieje że tym razem MY skopiemy tyłki Łodzi.
truskawa pisze:Denis Sajfutdinov
było już wertowane sto razy tutaj. podobno w Krakowie,tylko czekają na licencję
"Życie to jazda"
Nie będę się powtarzał, że Puzon to dobre posunięcie. Fajnie, że skład będzie opierał się na polskich seniorach i że to powoli zaczyna wszystko rozsądnie wyglądać. I mam nadzieję że tym razem na miarę możliwości finansowych klubu.
Tak przeglądam sobie wyniki Klechy z tego byłego sezonu... W lidze oczywiście nie pojeździł, ale w różnych zawodach towarzyskich wypadał całkiem nieźle. Objeżdżał takich zawodników jak Alden, Zengota, Jabłoński, Puszakowski, nie wspominając o Dymie. Myślę, że to również byłoby wzmocnienie obok Puszakowskiego. Tym bardziej, że u nas mieliby ciągłą jazdę, a nie jak w poprzednim sezonie, na wyrywki ( co wiadomo jak zazwyczaj się kończy dla zawodnika ).
Tak przeglądam sobie wyniki Klechy z tego byłego sezonu... W lidze oczywiście nie pojeździł, ale w różnych zawodach towarzyskich wypadał całkiem nieźle. Objeżdżał takich zawodników jak Alden, Zengota, Jabłoński, Puszakowski, nie wspominając o Dymie. Myślę, że to również byłoby wzmocnienie obok Puszakowskiego. Tym bardziej, że u nas mieliby ciągłą jazdę, a nie jak w poprzednim sezonie, na wyrywki ( co wiadomo jak zazwyczaj się kończy dla zawodnika ).