Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
W swoim avatarze sobie odpowiedzi poszukaj:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jesli derki z tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item881951824_kpl ... edway.html
sa zdjete z ram widocznych na zdjeciach to zapewne uzytkowane byly przez zawodnika z Twojego awatara
http://www.allegro.pl/item881951824_kpl ... edway.html
sa zdjete z ram widocznych na zdjeciach to zapewne uzytkowane byly przez zawodnika z Twojego awatara
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
zdjecie ze skrzynka narzedziowa rowniez mowi czyje to fury 
Więc chodź przyjebie ci deską raz żółtą a raz niebieską !! 
rAdEk23 pisze: po kim to jest sprzęt (znaczy kto go użytkował po Hampelu i Jensenie)?? jak można wiedzieć i nadaje się na jazdę w Lidze ??
Bo jeśli się nadaje na ligę to może niech Klimek zakupi czy klub dla tych zawodników z Ukrainy.
No to przecież o to chodzi że klub nie ma kasy na takie szaleństwa i rozrzutność i nie kontraktuje zawodników, którym cos trzeba zapłacic za podpis czyli na inwestycje w sprzęt.
Mam wrażenie że w tym sezonie najważniejsza będzie dla klubu dyscyplina finansowa. Tylko czasami to wychodzi bokiem takie kombinowanie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
a co sądzicie o zawodnikach: H.Bager, M.Lemon, A.Smith, T.Suchanek. S.Jensen, M.Gregoric, R.Sola, D.Stojs oni też są wolni jeszcze na rynku...niestety, mam jedynie kontakt emailowy z tymi zawodnikami 
Ten sam Andy Smith ktory daaawno temu zakonczyl kariere?
bartex, nie przesadzaj, razem z naszymi Ukraincami to "zuzlowa liga okregowa".
A za gleboka rezerwe powinien robic Hauzinger wiec juz Lemon i Bager nie beda nam potrzebni.
bartex, nie przesadzaj, razem z naszymi Ukraincami to "zuzlowa liga okregowa".
A za gleboka rezerwe powinien robic Hauzinger wiec juz Lemon i Bager nie beda nam potrzebni.
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2010, o 00:39 przez boxing, łącznie zmieniany 1 raz.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
z wymienionych porozmawialbym z Henkiem badz z "Cytryna", choc ten drugi wcale tani nie jest...
carpe diem!
bartosch, ale o czym?
To juz lepiej napisz, jak cenowo "stoja" Screen, Barker i McGowan.
To juz lepiej napisz, jak cenowo "stoja" Screen, Barker i McGowan.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Jesli chodzi o Screena to bedzie jakies 230 funtow...
... zywej wagi
... zywej wagi
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
bartexs1 pisze:a co sądzicie o zawodnikach: H.Bager, M.Lemon, A.Smith, T.Suchanek. S.Jensen, M.Gregoric, R.Sola, D.Stojs oni też są wolni jeszcze na rynku...niestety, mam jedynie kontakt emailowy z tymi zawodnikami
Co do Maksa Gregorica:
Tutaj nieźle wypadł w meczu wyjazdowym, także może być skuteczny nie tylko na własnym torze:
http://www.espeedway.pl/news,ii_liga_po ... 83,12.html
Tu był wyżej niż Kus czy Puszakowski:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... e-francji/
Tu na tle Pavlica czy Zagara:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... chorwacji/
Jezeli nie wyszłoby z Rymelem zdecydowanie bardziej zamiast szukać po Stojsach i Gregoricach (takich zawodnikow mamy już trzech) zakręciłbym sie wokół Gustafssona, Fishera i od biedy Magnusa Karlssona/Lemona.
juz chyba bylo 100 razy pisane na forum, Rymel nie bedzie jezdzil w Lublinie, nie ma juz nawet zadnych rozmow, owszem byly, ale Rymel chce za podpis jakas wieksza kase na co nie stac naszego klubu
METHANOL ADVENTURE TEAM
a Rymel to nie jest przypadkiem nieoficjalnie w Mieszkolcu ?? Coś tam czytałem kiedyś że oni mają podpisane kontrakty, tylko chcą je później opublikowac ?
miedziany pisze:a Rymel to nie jest przypadkiem nieoficjalnie w Mieszkolcu ?? Coś tam czytałem kiedyś że oni mają podpisane kontrakty, tylko chcą je później opublikowac ?
no to tez ja pisalem
METHANOL ADVENTURE TEAM
No i dojechał dzis ten Puszakowski z orgyginałem kontraktu? A moze jeszcze jakiś kurier z kontraktem? 
Adrian Rymel nie podpisał kontraktu nigdzie. Chce jeździć w Miszkolcu w pierwszej lidze, ale tam się zapowiada totalna lipa. Niewykluczone, że zostanie jednak w drugiej lidze. Duża kasa za podpis? Coś w tym jest 
Coż oni sie tak ociągają z ogłoszeniem tego kontraktu Puzona?
Konferencja jakaś ma być. Przecież nie. Sprawdzaja wytrzymałość kibiców? Po co?
Konferencja jakaś ma być. Przecież nie. Sprawdzaja wytrzymałość kibiców? Po co?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
moze chca pokazac nam gnojom kto tu rzadzi i jak sa wazni
a moze nie maja czasu na pierdoly i dalej montuja sklad, ktory wywali wszystkich z butow
a moze nie maja czasu na pierdoly i dalej montuja sklad, ktory wywali wszystkich z butow
manq pisze:Chce jeździć w Miszkolcu w pierwszej lidze, ale tam się zapowiada totalna lipa.
I to jest właśnie to że nie awansował Orzeł, dzisiaj Mieszkolc by kompletował skład tylko na objechanie sezonu w 2 lidze... a tak pomiedzy zespolami 2 ligi a Orlem jest mala przepasc, no moze Krosno u siebie wygra z nimi.
harry pisze:Coż oni sie tak ociągają z ogłoszeniem tego kontraktu Puzona?
Ze skrajnosci w skrajnosc: Od proznego paplania po grobowe milczenie
- niespokojny
- Trener
Ludzie, czekaliscie tyle czasu to poczekacie jeszcze pare dni. Juz niedlugo bedzie wszystko jasne. Moze specjalnie nie ujawniaja kontraktow bo jakby lodz zobaczyla to by zatrudnili jakis napieracz z Grand Prix i oglosza tuz przed koncem okresu transferowego 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Gdzie te kontrakty/kontrakt ja sie pytam? Przesuniete na poczatek przyszlego tygodnia?
- niespokojny
- Trener
go! pisze:niespokojny pisze:Gdzie te kontrakty/kontrakt ja sie pytam? Przesuniete na poczatek przyszlego tygodnia?
No i wlasnie dlatego dalem sobie od tamtego czasu, bo mozna czekac i czekac az sie czlowiek nie doczeka..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych