Gawrzyk pisze:a skad wiesz ze niepoinformowali?
No w sumie to nie wiem,
opieram sie tylko na forum i licze, ze ktos by wrzucil tu jakiegos linka do oficjalnego komunikatu (jak to zwykle bywa)
Gawrzyk pisze:a skad wiesz ze niepoinformowali?
dominlbn pisze:a wiadomo co z Hynkiem? podpisał gdzieś?
niespokojny pisze:Inaczej mozna zapomniec o podium..
mustafa pisze:niespokojny pisze:Inaczej mozna zapomniec o podium..
Podium... niesamowity prestiż i wyróżnienie w drugiej lidze
MikeMistrz pisze:Daj pieniądze na Klingberga. Klingberg z powodzeniem może śmigać w 1 lidze, na dobrym poziomie i wątpię, żeby w ogóle się zastanawiał nad 2 ligą. A Proctor nie gwarantuje zdobyczy punktowych, o jakich piszesz, ale wydaje się, że ma potencjał i może wypalić.
Gawrzyk pisze:rAdEk23 pisze:A po czym wnioskujecie że ten Proctor dobrze by się spisywał na polskich torach dla mnie ten zawodnik był by wielka niewiadomą , po pierwsze nie zna polskich torów, po drugie pewnie nie ma sprzętu na polska ligę i poziomu jakiegoś wielkiego nie prezentuje jak dla mnie.
Szósty czy siódmy zawodnik Australii a przypomnę że w zawodach nie było Crumpa, Adamsa i Sullivan. Taki zawodnik coś gwarantuje a niektórzy piszą ze 11-13 punktów, nie sądzę, Lepszym wyborem jest Niklas Klingberg w 100%.
po innych wynikach. Jest na troche nizszym poziomie niz Adam Shields gdy zostal sciagniety do Lublina. Ale i klub jest lige nizej niz w 2006. Czy warto go miec? Owszem, jest waleczny, ambitny, pare niezlych akcji pewnie by pokazal. Czy to zawodnik ktory moze byc liderem na poziomie Karola? Byc moze, ale nie zna torow, nie ma doswiadczenia wiec pewnie pare wpadek by zaliczyl. Ale na pewno warto by bylo go miec w KMZ.
Jcob pisze:A Cameron Woodward podpisał gdzieś kontrakt??
Gawrzyk pisze:nie ma. Ten owiany legenda motocykl nalezy do jednego ze sponsorow.
Lublin nie jest przygotowany organizacyjnie aby cokolwiek komukolwiek podstawic.
malyex pisze:http://www.allegro.pl/item873108488_motocykle_zuzlowe_gm_antig_zuzel_speedway.html
Polecam