Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Mariusz Puszakowski podobno podpisał kontrakt w Lublinie. Info od TR - więc chyba wie co mówi.

- Łoptymista
- Trener
wolabym kilku innych
ale trudno
pozastaje miec nadzieje, ze w Lublinie wreszcie zacznie jezdzic
ale trudno
pozastaje miec nadzieje, ze w Lublinie wreszcie zacznie jezdzic
Jeśli to prawda to mi taki skład zaczyna sie podobać.Puszak jest naprawdę waleczny i ambitny i chyba nie jest zbyt pazerny na kasę.Atmosfera w druzynie też zapowiada się przyzwoicie a to tez wazne żeby druzyna była druzyną 
Też przed chwilą miałem info ze ktoś dobry podpisał wię pewnie to o Puzona chodzi.
A tym juniorem szwedzkim to nie jest Pontus ale to się ma dzisiaj wyjaśnić.
Podobno za godzinę ma być przedstawionych jakiś czterech leszczy.
A tym juniorem szwedzkim to nie jest Pontus ale to się ma dzisiaj wyjaśnić.
Podobno za godzinę ma być przedstawionych jakiś czterech leszczy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Remus pisze:Mariusz Puszakowski podobno podpisał kontrakt w Lublinie. Info od TR - więc chyba wie co mówi.
I to jest świetna wiadomość!!! Puzon na 2 lige to super napieracz!!! Mialem nie pic ale jak przeczytam oficjalne info to zlamie obietnice i cos przechyle z tej okazji. Lepszy od Staszka i Knappa i od Klechy tez ..A i od Jacy tez a Jaca to juz pewnie mysli o wypozyczeniu po tym jak poznal sklad w Lodzi.
- Łoptymista
- Trener
Bez jaj Puzon wg syfow ma srednia gorsza od Knapiszona. Supernapieraczem to bym go nigdy nie nazwal. Oczywiscie, moze miec teraz najlepszy sezon od 5 lat, ale doswiadczenie zyciowe nie daje podtaw do takiego optymizmu.
A to i ja sie napije. Moze wtedy latwiej mi przyjdzie uwierzyc, ze Puzon jest lepszy od Staszka czy Knappa. A i od Jacy tez
No to zdrowie

No to zdrowie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
asid pisze:Remus pisze:Mariusz Puszakowski podobno podpisał kontrakt w Lublinie. Info od TR - więc chyba wie co mówi.
I to jest świetna wiadomość!!! Puzon na 2 lige to super napieracz!!! Mialem nie pic ale jak przeczytam oficjalne info to zlamie obietnice i cos przechyle z tej okazji. Lepszy od Staszka i Knappa i od Klechy tez ..A i od Jacy tez a Jaca to juz pewnie mysli o wypozyczeniu po tym jak poznal sklad w Lodzi.
Zgadzam sie. Ale co do Jacy to watpie, zeby mu pozwolili wzmacniac konkurencje. Mysle ze teraz szybciej pojda kontrakty biorac pod uwage ze wszystkie druzyny maja zamkniete sklady i robia tylko poprawki kosmetyczne
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Spoko, Puzon bedzie dobry 
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Hehe, czy wśród tych 4 leszczy zaliczamy też Puszakowskiego ? Fakt nie jest to jakaś rewelacja, ale w 2 lidze nie ma pewniaków i każdy może zaskoczyć. Mariusz cały czas jeździ w 1 lidze co prawda w ostatnim sezonie nie za często. Karol jak do nas przychodził też mało jeździł sezon wcześniej. Teraz jeszcze Krystian Klecha plus 1-2 obco i sezon będzie ciekawy. Powoli zaczyna się to wszystko krystalizować.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
Czy taka swietna? Ostatni rok miał tragiczny.
Jedyne pocieszenie to fakt, ze w Lublinie zazwyczaj niezle cisnal. Raz zrobil 15 pkt i malo meczu sam nie wygral. No ale to bylo dosc dawno bo w 2004 roku...
Póki co Puszakowskiego w Lublinie (jeszcze) nie ma
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... mz-lublin/
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... mz-lublin/
T.R chyba wie lepiej niz Syfy ale wiadomo jak to z plotkami.... a jak to prawda to dyrektor najwyrazniej nauczyl sie trzymac jezyk za zebami.
Oby było tak jak mówisz 
Jak dla mnie dobry kontrakt. Jasne, ze troche ryzyko, ale tak samo bylo z Baranem rok temu. Trzeci taki muszkieter w postaci Klechy jeszcze i mamy fajny polski trzon zespolu. Baran, Puszakowski, T. Rempala, Klecha. Do tego przydalby sie jeszcze ktos w miare pewny. Bede oryginalny i napisze, ze Rymel
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Rymel to juz PODOBNO w grudniu podpisal w Miszkolcu ale Wegrzy czekaja na ogloszenie calego skladu, a nie pojedynczych nazwisk
METHANOL ADVENTURE TEAM
A Maks Gregoric gdzieś podpisał?? w turnieju w Lamothe Landerron zajął wyższe miejsce niż Puzon.
Rymel to juz PODOBNO w grudniu podpisal w Miszkolcu ale Wegrzy czekaja na ogloszenie calego skladu, a nie pojedynczych nazwisk
Adrian nie podpisal jeszcze kontraktu w Polsce
Gawrzyk pisze:Dojdzie Szwed, ktory moim zdaniem jest slabszy niz Hadek
Oby nie był tylko na papierze jak w zeszłym roku Temmu Lahti
Tak wiec brawo za ten kontrakt. Dojdzie Szwed, ktory moim zdaniem jest slabszy niz Hadek i trzech partyzantow.
Jesli chodzi o tych "partyzantow", to - nawiazujac do wczesniejszej mojej wypowiedzi, ze trzeba sie napic, aby w Puzonie lidera zobaczyc - proponuje od razu po 0,7 na twarz
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- Łoptymista
- Trener
to ja stawiam drugie 0,7. przyda sie
Gawrzyk napijesz sie? chociaz Ty juz chyba jedziesz, entuzjazm proPuzonowy dopadl Cie po calosci;)
Z tego co pamietam to w minionym sezonie Puzon tylko raz czy dwa jechal z rezerwy i akurat wtedy nie wypadl az tak zle. Co bedzie to bedzie, czas pokarze. Co nie zmienia faktu, ze potrzebujemy jeszcze kilku dobrych napieraczy.
Gawrzyk napijesz sie? chociaz Ty juz chyba jedziesz, entuzjazm proPuzonowy dopadl Cie po calosci;)
Z tego co pamietam to w minionym sezonie Puzon tylko raz czy dwa jechal z rezerwy i akurat wtedy nie wypadl az tak zle. Co bedzie to bedzie, czas pokarze. Co nie zmienia faktu, ze potrzebujemy jeszcze kilku dobrych napieraczy.
meesha pisze:nawiazujac do wczesniejszej mojej wypowiedzi, ze trzeba sie napic, aby w Puzonie lidera zobaczyc - proponuje od razu po 0,7 na twarzTo beda naprawde hardkory
Przesadzasz, ale Ty pewnie sam masz nadzieje, ze sie mylisz i ze Puzon zaskoczy w Lublinie
Mnie ten kontrakt bardzo cieszy i sprawia, ze zaczynam bez zenady patrzec na poczynania KMZ management
go! pisze:Przesadzasz, ale Ty pewnie sam masz nadzieje, ze sie mylisz i ze Puzon zaskoczy w Lublinie
Pewnie, ze mam taka nadzieje. Inaczej co bym tu w ogole robil