Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
widac tez ze panowie z zarzadu sie nikomu nie chwala 
To prawda że się nie chwalą. Wcześniej to były przecieki jak w Czarnobylu. Teraz cisza grobowa jak po wybuchu.

posty powyzej to potwierdzaja 
Dobra dobra dawać te kontrakty

- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
No to ja stawiam na Barana i Proctora.
Najlepiej, jakby ktoś napisał , no to ja z tej okazji... STAWIAM 
Yyyyyyyyyyyyy Proctor i Klecha?!:D
A Baran i Piszcz swoją drogą ... może jutro
Tak na poważnie to jakby dwa kontrakty się dziś udało podpisać to byśmy chyba spokoju większego nabrali.
Pozdro!
A Baran i Piszcz swoją drogą ... może jutro
Tak na poważnie to jakby dwa kontrakty się dziś udało podpisać to byśmy chyba spokoju większego nabrali.
Pozdro!
A może to Michaluk w końcu podpisze 
A tak na serio to mam nadzieję że będzie to Karol Baran
A tak na serio to mam nadzieję że będzie to Karol Baran
Borsuk pisze:jakby dwa kontrakty się dziś udało podpisać to byśmy chyba spokoju większego nabrali.
Serio byscie w Toruniu spokojniejsi byli jakby Piszcz albo Baran podpisal
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wiesz, zawsze jest opcja, że Włókniarzy wzmocni:D
Ajjjj no może i ja z Torunia ale chyba na mecze w Lublinie wolno mi chodzić i kibicować?
Ajjjj no może i ja z Torunia ale chyba na mecze w Lublinie wolno mi chodzić i kibicować?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... na-rymela/
Nieźle pojechał Manuel.
Nieźle pojechał Manuel.
Wolno, wolno... Nawet karnet mozesz sobie kupic
P.S. 17 minela, juz ponad 50 osob sie zebralo na forum i cisza...
Nieźle pojechał Manuel.
A z kim on ta niby moze przegrywac oprocz Rymela i Stichauera? Bez jaj...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nieźle pojechał Manuel.
A z kim on ta niby moze przegrywac oprocz Rymela i Stichauera? Bez jaj...[/quote]
Argeńtyńczycy w końcu też umieją jeździć na żużlu.
karolo pisze:http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/01/14/kolejne-zwyciestwo-adriana-rymela/
Nieźle pojechał Manuel.
ale 3razy przegral z Hynkiem....
Serio? Jakies medale zdobywaja czy lideruja druzynom ligowym w Polsce, Szwecji i Anglii? Kurcze oswiec mnie, bo ja dopiero drugi rok sie zuzlem interesuje i jeszcze nie slyszalem o Argentynczykach, ze to dobrzy zuzlowcy
karolo pisze:quote]
U nich żużel, to tak jak u nas ping pong albo jazda na wrotkach
janek pisze:Jeśli Piszcz będzie jeździć przeciwko Nam to niezłe nas baty czekają, oj niezłe.
No, zawezmie sie jebaniutki, zrobi te 46 punktow i jestesmy w dupie. Biada nam.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- MikeMistrz
- Senior
Gdzie są kurła kontrakty?
Mam nadzieję, że Baran i ktoś z dwójki Proctor/Klecha, ew. jakiś krajowy junior
.
Kontrakty podpisują się powoli. Z tym że ja nic nie wiem o tym drugim.
Trzeba czekać.. Lada chwila moze się coś ukazać.
Trzeba czekać.. Lada chwila moze się coś ukazać.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
koło 17 ale czy dzis? 
a tak powaznie to moze sie przedłuzac bo cos tam. Przyznam ze licze juz na podpisany kontrakt Barana
a tak powaznie to moze sie przedłuzac bo cos tam. Przyznam ze licze juz na podpisany kontrakt Barana
Moze kolo 17 stycznia?

Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... K/38676426
No i nareszcie.
No i do roboty teraz bo jak Ostrovia dostanie licencje ( a dostanie) to zaraz zabraknie zawodników.
No i nareszcie.
No i do roboty teraz bo jak Ostrovia dostanie licencje ( a dostanie) to zaraz zabraknie zawodników.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
zapal cygaro ej siwek zapal cygaro
- tezetomaniak
- Trener