Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Wstrzymałbym sie z tą rewelacją...
Człowiek praktycznie nie jeździ od dwóch sezonów. To chyba nie przypadek.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Baran tez nie jezdzil.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
może to jeszcze byc Stojanowski ?
A "stojan" nie mieszka nadal w anglii? bo chyba priorytetem dla niego są ligi angielskie
harry pisze:Wstrzymałbym sie z tą rewelacją...
Zgadza się, jego notowania spadły i ląduje (?) w drugiej lidze. Chłopak ma jednak talent - pamiętam kilka jego meczy z Bydgoszczy to wtedy woził nie jedną gwiazdę. A teraz pewnie wszystko będzie zależało jaki sprzęt będzie posiadał, bo nie zapominajmy że druga liga to jednak inna bajka.
jest jeszcze Mario Franek Kimono 
bartexs1 pisze:jest jeszcze Mario Franek Kimono
bałem sie to napisać ale w sumie to przydałby sie...
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- Łoptymista
- Trener
... do czego?
Franko kolanko
http://www.youtube.com/watch?v=J-utwmet ... 1&index=76
Toż to jest talent w jeździe na kolanku
Miejmy nadzieję że oszczędzi nam tego Sprawka.
Toż to jest talent w jeździe na kolanku
Miejmy nadzieję że oszczędzi nam tego Sprawka.
Identycznie kolanem powłóczył Kylmakorpi i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.
Ja osobiście wolałbym Piszcza niż takiego Kleche. Wiadomo by było ze Piszczyk z pewnego pewnie wysokiego poziomu by nie schodził, a po panu Krystianie w sumie to nie wiem czego sie spodziewac, lipa jak by nie wypalił...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- Łoptymista
- Trener
Torsen pisze:Identycznie kolanem powłóczył Kylmakorpi i jakoś nikomu to nie przeszkadzało.
Gdyby w zuzlu dawali pkt za rycie toru kolanem to Frankow bylby bogiem. Niestety wymagania sa nieco inne, a ten pan jeszcze nigdy w Lublinie nie spelnil pokladanych w nim nadziei. Dlatego ja za niego dziekuje.
Co do naszych spekulacji o wzmocnieniach:
Klecha - czemu nie
K. Baran - niech ojn wreszcie podpisze. mus
Piszcz - normalny kontrakt i niech jezdzi ile moze. Duma i fochy nikomu na nic sie nie przydadza.
i jescze kilku
Ja wcale nie agituję za Frankowem, tylko dziwię się, dlaczego ciągle czytam o tym kolanie. Nie on jeden tak jeździł, a jemu jednemu się to wypomina.
Perez pisze:Ja osobiście wolałbym Piszcza niż takiego Kleche.
z może obu?
"Życie to jazda"
Boobi pisze:Perez pisze:Ja osobiście wolałbym Piszcza niż takiego Kleche.
z może obu?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Torsen pisze:Ja wcale nie agituję za Frankowem, tylko dziwię się, dlaczego ciągle czytam o tym kolanie. Nie on jeden tak jeździł, a jemu jednemu się to wypomina.
bo on do brzydkiej technicznie jazdy dołożył jeszcze tragiczne wyniki. I w połączeniu z niemałymi oczekiwaniami od zawodnika przychodzącego z ekstraligi znaczyło zbyt wiele żeby to znosić i przemilczeć
Kolejny zawodnik ktory szuka klubu w polsce:
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ch-klubow/
Przydal by sie taki Linux
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ch-klubow/
Przydal by sie taki Linux
20-letni zawodnik chce się skoncentrować na jeździe w brytyjskiej Premier League, gdzie będzie reprezentował barwy King’s Lynn Stars. - Na ten moment skoncentruję się na jeździe w Wielkiej Brytanii i postaram się wystąpić we wszystkich zawodach, w jakich tylko będę mógł wziąć udział. Mam też cały czas nadzieję, że znajdę klub w Polsce, ponieważ potrzebuję jak największą ilość startów - powiedział były zawodnik Startu Gniezno.
Nie, dzieki.
Richie Faulkner:
- Łoptymista
- Trener
ale jak dotad nie znalazl to cos to musi oznaczac... np to, ze ma oczekiwania niespecjalnie odpowiadajace umiejetnosciom
od takich wynalazkow istotniejsze jest teraz zakontraktowania Barana. jeszcze okaze sie, ze Ostrow jednak jedzie i wtedy Carloto zobaczymy u nas tylko w jednym meczu
od takich wynalazkow istotniejsze jest teraz zakontraktowania Barana. jeszcze okaze sie, ze Ostrow jednak jedzie i wtedy Carloto zobaczymy u nas tylko w jednym meczu
Polak jezdzacy w w 2009 w 1 lidze to nie tylko Klecha i Jankes ale przede wszystkim Puszakowski.
Piszcz ma konkretną ofertę z Krosna...
- Łoptymista
- Trener
Ale widac, ze Piszcz nie chce sie prosic
pewno Lublin nie chce prosic Piszcza,
wiec wyjdzie na to ze trafi gdzies indziej.
Bez sensu to wszystko.
PS Kiedy konferencja?
pewno Lublin nie chce prosic Piszcza,
wiec wyjdzie na to ze trafi gdzies indziej.
Bez sensu to wszystko.
PS Kiedy konferencja?
- niespokojny
- Trener
Apeluje zeby brac Piszcza!
Jeszcze wypozyczyc Marcinka albo zeby tak puzona sciagnac. Ale Piszcz mysle ze bylby swietnym rozwiazaniem. Skladzik: T.Rempala, K.Baran, K. Klecha, T.Piszcz, T. Proctor(M.Rempala/Puzon
), M.Hadek bylby nie do ugryzienia w Lublinie i biorac pod uwage ze pozostale druzyny dysponuja dobrymi skladami, byloby nie lada widowisko.
Moze to nie koncert zyczen ale zawsze mozna pomarzyc
Jeszcze wypozyczyc Marcinka albo zeby tak puzona sciagnac. Ale Piszcz mysle ze bylby swietnym rozwiazaniem. Skladzik: T.Rempala, K.Baran, K. Klecha, T.Piszcz, T. Proctor(M.Rempala/Puzon
Moze to nie koncert zyczen ale zawsze mozna pomarzyc
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gawrzyk pisze:a lublin? myslalem ze jak mu podziekowali w Lodzi to bedzie mu blizej do lublina.
on jest skazany na lublin, a lublin na niego. taka prawda
obyś miał rację Gawrzyk...