Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
jakąś wielką rewelacją 2 ligi w tamtym sezonie to nie był, ale dobrze że go mamy
, przydał by się jeszcze jeden mocny zawodnik po za Baranem !
Po cichu liczyłem, że to właśnie Hauzinger wzmocni nasz zespół. W minionym roku pokazał, że jazda na naszym torze nie sprawia mu trudności, a jak wiemy, to głównie mecze na własnym podwórku będą kluczem do dobrej pozycji. Ciekawe wzmocnienie! 
- tezetomaniak
- Trener
ma gorsza srednia wyjazdowa niz Rembas czy Tabaka, nie mowiac o grubym Magosim ; >
Ale lepszy taki, niz zaden ; )
Ale lepszy taki, niz zaden ; )
Ciekawe wzmocnienie, może i Hynka uda się dzięki niemu ściągnąć.
Tylko żeby nie miał takich wybryków :
http://www.forum.gniezno.com.pl/viewtopic.php?t=2812
Tylko żeby nie miał takich wybryków :
http://www.forum.gniezno.com.pl/viewtopic.php?t=2812
Hynka to nie ( cienki Kraków go bierze
) ale podobno na jakiegoś Czecha to jeszcze możemy liczyć.
Moze dziś a "moze na początku przyszłego tygodnia"
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Dobry ruch z tym Hauzingerem.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:Hynka to nie ( cienki Kraków go bierze![]()
![]()
) ale podobno na jakiegoś Czecha to jeszcze możemy liczyć.
Tomiczek
janek ja tam na Jokera liczę, a nie tylko asy
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2010, o 16:42 przez Radzio, łącznie zmieniany 2 razy.
"...Wiele kontraktów jest w fazie finałowej." miejmy nadzieję że teraz posypią się w końcu asy z rękawa.
A Wladimir Dubinin to gdzieś w polsce podpisał kontrakt?
P.S.
A ta konferencja to będzie ??? czy może z tych czterech kontraktów zapowiadanych wypalił tylko austriak i dlatego podali to do wiadomości publicznej??
A Wladimir Dubinin to gdzieś w polsce podpisał kontrakt?
P.S.
A ta konferencja to będzie ??? czy może z tych czterech kontraktów zapowiadanych wypalił tylko austriak i dlatego podali to do wiadomości publicznej??
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2010, o 17:21 przez janek, łącznie zmieniany 2 razy.
Jeszcze kilku podobnych "beduinow" i moze Krakow wyprzedzimy w wyscigu o przedostatnie miejsce.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
- Łoptymista
- Trener
Cooper pisze:Dobry ruch z tym Hauzingerem.
no
u nas sprawial wrazenie szybkiego
jakis super wymiatacz to to nie jest, ale na bezrybiu to niezle wzmocnienie. czekam na dalsze ruchy, oby konkretniejsze
harry i lucas co to za optymizm względem Krakowa
Aż tak myślicie, że Kraków będzie dysponował słabym składem? Możecie się zdziwić
Tam wszystkie kontrakty są praktycznie gotowe, tylko czekać na otrzymanie licencji. Klub tym składem co będzie miał chce walczyć o trzecie, a może nawet barażowe miejsce. Myślę, że będą wstanie to osiągnać 
Cooper pisze:Dobry ruch z tym Hauzingerem.
Dobry ruch przynajmniej ze względu na to, że nie jest to 'wynalazek' nie znający polskich torów naszej ligi, a zawodnik po którym można się spodziewać pewnego poziomu. Nie jest to oczywiście wzmocnienie - średnia 1,7 sugeruje przyzwoitą drugą linię, więc 'u siebie' pewnie będzie dobrze punktował, a o to nam przecież chodzi w tym sezonie. No chyba, że się coś zmieniło i walczymy o awans
Cel - trzecie miejsce? Bez przesady, ale nie sądzę, żeby jakakolwiek drużyna II ligi miała niższe ambicje. Wiadomo, że Łódź jest faworytem, ale poza nią wszystkie drużyny będą pewnie miały dość zbliżony potencjał (ponieważ wszystkie się będą składały z zawodników w dużym stopniu nieprzewidywalnych). A pamiętać jeszcze trzeba, że jest na rynku tylu dobrych zawodników, że bez problemu można nimi wygrać rywalizację w II lidze.manq pisze:harry i lucas co to za optymizm względem KrakowaAż tak myślicie, że Kraków będzie dysponował słabym składem? Możecie się zdziwić
Tam wszystkie kontrakty są praktycznie gotowe, tylko czekać na otrzymanie licencji. Klub tym składem co będzie miał chce walczyć o trzecie, a może nawet barażowe miejsce. Myślę, że będą wstanie to osiągnać
PS. Karol Baran już podpisał oficjalnie kontrakt? Bo jest dopisany do nas w temacie "Składy drużyn 2010" w dziale "Żużlowe wiadomości", a mi jakoś info umknęło...
Gawrzyk pisze:nie ma tez co sie zachwycac jego 13 punktami w Lublinie. Wlal mu Messing 3 razy i jak sie przesledzi bieg po biegu to wygrywal z partyzantami z nikogo wielkiego w Lublinie nie pokonal.
Ale w Pile za to raz objechał Śwista
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ktoś wcześniej pisał o polskim zawodniku, który może być wymiataczem na torach 2 ligi i rozważa starty w Lublinie. Sądziłem, że tym zawodnikiem może być Zbigniew Suchecki, jednak ukazał się krótki wywiad z wymienionym żużlowcem, który stwierdził, że ma propozycje z ekstraligi i 1 ligi. Na myśl przychodzi mi Krystian Klecha, jeżeli udałoby się podpisać z nim kontrakt byłoby super. Do tego podpisać z Karolem Baranem, dogadać się z Piszczem, wypożyczyć 2-3 juniorów. Skład na mecz ligowy może być znakomity jak na 2 ligę.
1. Karol Baran
2. Tomasz Rempała
3. Manuel Hauzinger/ Adrian Rymel / Jan Jaros
4. Krystian Klecha
5. Tomasz Piszcz
6. Kamil Cieślar/ Dawid Bąk / Tadeusz Kostro
7. Michael Hadek
1. Karol Baran
2. Tomasz Rempała
3. Manuel Hauzinger/ Adrian Rymel / Jan Jaros
4. Krystian Klecha
5. Tomasz Piszcz
6. Kamil Cieślar/ Dawid Bąk / Tadeusz Kostro
7. Michael Hadek
MOTOR LUBLIN
manq pisze:harry i lucas co to za optymizm względem KrakowaAż tak myślicie, że Kraków będzie dysponował słabym składem?
Oj manq cienki Kraków to znaczy, ze mają jeszcze mniej pieniędzy od naszego klubu. Ale akurat to nie ma znaczenia bo wiem że będą mieli mocny skład. Ale nie zamierzam się nad tym rozwodzić.
A co do miejsc to w tym sezonie może być baaaardzo ciekawie. Wszystko jest możliwe i nic mnie nie zdziwi.
O sile zespołów dopiero będzie można powiedzieć gdzieś dopiero po 3-4 kolejce.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Mają mniej pieniędzy i będą mieli mocny skład ? Czyżby wirtualne kontrakty ? Skąd my to znamy ?
Widać, że znane nazwisko w środowisku robi swoje, więc:
Krzysiu Cegielski... Paweł Sadzikowski... i Sabo... nie idźcie tą drogą
Widać, że znane nazwisko w środowisku robi swoje, więc:
Krzysiu Cegielski... Paweł Sadzikowski... i Sabo... nie idźcie tą drogą
- niespokojny
- Trener
Nie wiem czego narzekacie na Hauzingera. To zawodnik pokroju stichauera. Zreszta czech tez pokazal cos tylko w pile(czyli tak jak nasz nowy nabytek) i jeszcze z krosnem u nas, a zawalil np z opolem. Z rawiczem tez nic specjalnego nie pokazal, nie wspomne o wyjezdzie do krosna... Ja bym dal manuelowi szanse, chociaz wydaje sie ze lepszy bylby jaros.. Swoja droga mam nadzieje ze to zawodnik szykowany na druga linie
Moze podpisze wkoncu baran, ten tajemniczy polak-napieracz
i mozna by sie przeprosic z piszczem... albo podpisac z proctorem i sklad bylby naprawde ciekawy. Lepszy niz z hallami, howe'ami i tomickami z tego sezonu i innych im podobnych..
Moze podpisze wkoncu baran, ten tajemniczy polak-napieracz
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Manu to sympatyczny mlody czlowiek i moim zdaniem zakontraktowanie go to dobry ruch ze strony klubu.
carpe diem!
Wywiad z Bartoszem Szymurą:
http://www.czarnysport.pl/szymura-nie-w ... rtuje,3477
http://www.czarnysport.pl/szymura-nie-w ... rtuje,3477
oj Gawrzyk... nie masz racji
przeczytaj uwaznie że J.Sternik odmówił 
W koncu to Sternik lubelskiego sportu:D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dobre posunięcie że Manuel jest z nami. Dobry walczak z niego z czego pokazał już na naszym torze.
pożartowaliśmy jak to mówią ale już czas na liderów
Gelu mysle ze Piszcz to maks na co mozemy liczyc. I nie powinnismy narzekac
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN