Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
go! pisze:ot taki news
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /193956991
ale to z tamtego roku przeciez
poli pisze:go! pisze:ot taki news
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/ar ... /193956991
ale to z tamtego roku przeciez
Hahaha, rzeczywiscie, zobaczylem tylko0 2 styczen i tytul i od razu rzucilem na formum
To Szostek i Stachyra też tak bardzo przywiązani do Rzeszowa, że spotkania noworocznego nie mogli odpuścić ? 
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ntraktu-z/
czyli z karolem to raczej prawda... Dodatkowo znalazłem takie coś:
2010-01-02 13:55:20
K. Baran i Miesiac w lublinie. Oficjalne info pn/wt.Cos sie ruszyloale i tak nie widze tu walki z reszta ktora wyprzedza nas o lata swietlne. aaa i jeszcze jest dopinany kontrakt z juniorem (jak zostanie dopiety to bedzie szok dla wszystkich)no i jeden zagraniczny bylego zawodnika tz ostatnio z e-ligi ale tu nie bede pisal o kogo chodzi bo rozmowy sa dopinane a lodz patrzy i czeka tylko zeby kogos podkupic a wiec liga 2 bedzie ciekawa i zycze powodzenia wszystkim zespolom iomijania kontuzji pozdrawiam.
Niby komentarz na syfach ale całkiem realny
czyli z karolem to raczej prawda... Dodatkowo znalazłem takie coś:
2010-01-02 13:55:20
K. Baran i Miesiac w lublinie. Oficjalne info pn/wt.Cos sie ruszyloale i tak nie widze tu walki z reszta ktora wyprzedza nas o lata swietlne. aaa i jeszcze jest dopinany kontrakt z juniorem (jak zostanie dopiety to bedzie szok dla wszystkich)no i jeden zagraniczny bylego zawodnika tz ostatnio z e-ligi ale tu nie bede pisal o kogo chodzi bo rozmowy sa dopinane a lodz patrzy i czeka tylko zeby kogos podkupic a wiec liga 2 bedzie ciekawa i zycze powodzenia wszystkim zespolom iomijania kontuzji pozdrawiam.
Niby komentarz na syfach ale całkiem realny
Ostatnio zmieniony 2 stycznia 2010, o 15:42 przez Marun, łącznie zmieniany 1 raz.
Ustaliliśmy warunki kontraktu z Karolem Baranem. Nie możemy powiedzieć, że mamy już podpisany kontrakt, ale niewiele brakuje, bo zostały do uzgodnienia tylko drobne szczegóły
Nie lepiej poinformowac prasę po uzgodnieniu tych "drobnych szczeglow"? Oby sie udalo dograc do konca...
Marun pisze:Niby komentarz na syfach ale całkiem realny
orly? ;]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Nie zdziwiłbym się, gdyby po wczorajszych postach na forum prasa sama się zainteresowała i postanowiła dowiedziec jak jest.
A co do tamtego komentarza na syfach, nie należy go pewnie brac na poważnie. A jeśli należy, to powoli witajmy u siebie kogoś z trójki: Smoliński, Madsen, McGovan.
Edit: Przeoczyłem, że były zawodnik TŻu- w takim razie 3 w/w nazwiska wiadomo, poszły w siną dal.
A co do tamtego komentarza na syfach, nie należy go pewnie brac na poważnie. A jeśli należy, to powoli witajmy u siebie kogoś z trójki: Smoliński, Madsen, McGovan.
Edit: Przeoczyłem, że były zawodnik TŻu- w takim razie 3 w/w nazwiska wiadomo, poszły w siną dal.
Ostatnio zmieniony 2 stycznia 2010, o 15:51 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
Byly zawodnik TZ-etu ostatnio z e-ligi? Hmmm...? Lee Richardson, Hans Andersen?:) A moze Steve Jonston;]
I ciekawe co to za junior fenomenalny?:D Ehh, dobra napinka nie jest zla:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
Troche to dziwne skoro sprawka mowi o sezonie w ktorym glownym celem jest wyjscie na prosta finansowa.
Rempała, Baran, Miesiac, obco z E-ligi, junior napieracz...
Teoretycznie sklad mocniejszy niz ostatnio i to za mniejsze pieniadze? A moze sposnorzy jacys nowi sie pojawili?
Oby te pogloski okazaly sie prawda..
Rempała, Baran, Miesiac, obco z E-ligi, junior napieracz...
Teoretycznie sklad mocniejszy niz ostatnio i to za mniejsze pieniadze? A moze sposnorzy jacys nowi sie pojawili?
Oby te pogloski okazaly sie prawda..
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
kompletnie juz zglupialem - rozmawiają z Klimkiem ale ten nie daje sygnałów. czyli jak rozmawiają? Przemówił dziad do obrazu a obraz do niego ani razu? Po drugie wyrazna deklaracja, ze zamiast o awans jedziemy zeby odjechac sezon. Skoro tak to jak rozumiec dogadywanie szczegółów z Karolem ktory był ponoc za drogi dla Krosna. Nie trzyma mi sie to wszystko za przeproszeniem kupy.
Borodaj zly. Mocny sklad tez zly - bo sie kupy nie trzyma:P
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Skoro tak to jak rozumiec dogadywanie szczegółów z Karolem ktory był ponoc za drogi dla Krosna.
Weź pod uwagę, że Krosno ma już dwóch dobry Polaków i kilku solidnych obcokrajowców, więc oni teraz szukają już raczej dopełnienia. My nie mamy jeszcze szkieletu więc może Karol u nas dostał lepsze warunki. Poza tym startował u nas w tamtym sezonie a to też atut po naszej stronie. Aby tylko to zostało dopięte do końca, wtedy już po fakcie będziemy mogli sobie gdybać i zastanawiać się
niespokojny pisze:Rempała, Baran, Miesiac, obco z E-ligi, junior napieracz...
Teoretycznie slad mocniejszy niz ostatnio i to za mniejsze pieniadze? A moze sposnorzy jacys nowi sie pojawili?
O ile temat Miesiąca istnieje na prawdę - a chciałbym bardzo - to też tak nie przesadzajmy z jego siłą. Jest do dla mnie ciekawy zawodnik, prezentuje fajną jazdę, ale wymienienie Jacka Rempały na Miesiąca wcale nie można nazwać takim oczywistym wzmocnieniem. Ale na razie to i tak tylko hipotezy i tylko takie nasze dyskusje
Weź pod uwagę, że Krosno ma już dwóch dobry Polaków i kilku solidnych obcokrajowców, więc oni teraz szukają już raczej dopełnienia.
Dobrze proszę Pana - wezmę.
Dla mnie są 3 mozliwosci - 1. w Krośnie jezdzi sie za czapkę śliwek, 2. Karol znacznie obnizyl swoje warunki. 3. nie jest z nami aż tak zle/podłapalismy sponsora.
O ile temat Miesiąca istnieje na prawdę - a chciałbym bardzo - to też tak nie przesadzajmy z jego siłą. Jest do dla mnie ciekawy zawodnik, prezentuje fajną jazdę, ale wymienienie Jacka Rempały na Miesiąca wcale nie można nazwać takim oczywistym wzmocnieniem.
Miesiac to swietny pomysł na 2 lige ale obawiam sie o jego wyjazdy. A Jacka moze zastapic tylko ktos z czołowki ligi. Własow - nie wiem czemu ale jakos mu nie ufam. Rymel/Gustafsson - to pewniacy, chociaz Henka w Rawiczu niczego nie pokazał. Za to w barazach 2009 - szacunek.
Gelo pisze:Dla mnie są 3 mozliwosci - 1. w Krośnie jezdzi sie za czapkę śliwek, 2. Karol znacznie obnizyl swoje warunki. 3. nie jest z nami aż tak zle/podłapalismy sponsora.
Nie wiem, czy chodzi o sponsora, bo Sprawka mówił o uporządkowaniu finansów ( chociaż pierwsze może być zależne od drugiego ). Ale jeżeli Karol dostał podobnie jak Tomek gorsze warunki i się na nie zgodził i się dogadali, to tylko naszym pogratulować.
Gelo pisze:Własow - nie wiem czemu ale jakos mu nie ufam.
No właśnie, Własow to typowy przykład, że "jest tak dobrym zawodnikiem jak jego ostatni mecz"
A'propos Miszkolca, nie wybrali oni ani metody "budujemy skład na awans za wszelkie pieniądze", ani metody "małych kroczków". Wybrali trzecią drogę "awansujmy fartem i rzutem na taśmę, ciekawe co będzie..."
Ostatnio zmieniony 2 stycznia 2010, o 17:22 przez mustafa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
cholera niby powinienem sie cieszyc, ze K. B blisko, ale... jak poczytalem pana dytrektora to mam mocno mieszane uczucia.
podstawowa watpliwosc czy pan S. cierpi na jakas odmiane slowotoku czy to tylko zli dziennikarze wtykaja mu rozne rzeczy w usta.
o rozmowach z Klimkiem juz bylo wyzej
nie wiem jak mozna uzgodnic warunki umowy z KB kiedy jeszcze nie uzgodniono ich do konca. akurat KB juz wiele razy dogadywal sie z Lublinem
nie lepiej poczekac z takimi deklaracjami?
plusem jest odpusczenie werbalnej napinki awans, mamy 100 milionow i trylion sponsoro itp
podstawowa watpliwosc czy pan S. cierpi na jakas odmiane slowotoku czy to tylko zli dziennikarze wtykaja mu rozne rzeczy w usta.
o rozmowach z Klimkiem juz bylo wyzej
nie wiem jak mozna uzgodnic warunki umowy z KB kiedy jeszcze nie uzgodniono ich do konca. akurat KB juz wiele razy dogadywal sie z Lublinem
nie lepiej poczekac z takimi deklaracjami?
plusem jest odpusczenie werbalnej napinki awans, mamy 100 milionow i trylion sponsoro itp
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
- Łoptymista
- Trener
od razu nie sa zainteresowani
po prostu prowadza rozmowy z LT, ale nie maja z nim kontaktu
po prostu prowadza rozmowy z LT, ale nie maja z nim kontaktu
Cooper pisze:Byly zawodnik TZ-etu ostatnio z e-ligi? Hmmm...? Lee Richardson, Hans Andersen?:) A moze Steve Jonston;]
Jescze Shields pasuje Pavlic tez.
Jesli ta informacja o Miesiacu i Karolu sie potwierdzi to fajnie moze byc. Chcialbym tez zeby Klimek sie zdecydowal nadal jezdzic.
Moze mowa o czeskiej Extralidze i wzmocni nas Suchanek :]
Dobry napieracz, nawet zrobił mistrza Słowacji ostatnio :p
Dobry napieracz, nawet zrobił mistrza Słowacji ostatnio :p
Moze Monberg z Tarnowa
Dla mnie to sciema, bo kto z extra zechce przyjsc do 2 ligi ? Oczywiscie, ze fajnie byloby, ale cos za dobrze zaczalby sie nowy rok 
Niestety chyba to sciema bo to moga byc tylko te nazwiska:
Shields
Pavlic
Hansior
Lee
Pulpet (w zeszlym roku jezdzil w 1)
Shields
Pavlic
Hansior
Lee
Pulpet (w zeszlym roku jezdzil w 1)
Jak nie ma podpisanego kontraktu to jeszcze daleka droga. Ale miejmy nadzieje że wybierze Lublin.
O ile się nie myle to Kylmakorpi chyba nie podpisal też nigdzie
a w Gdańsku jezdzil w poprzednim sezonie