Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
To nie żart , jak będzie oficjalna informacja to bedziemy zadowoleni.
Ostatnio zmieniony 31 grudnia 2009, o 18:00 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Nie róbcie sobie jaj z tymi nowymi kontraktami!!
Chyba chcecie sobie poprawić humor na dzisiejszą imprezę.
Dopóki nie będzie oficjalnego info to nie uwierzę, że coś się ruszyło w tej materii.
Dopóki nie będzie oficjalnego info to nie uwierzę, że coś się ruszyło w tej materii.
Dzis o polnocy Wojciechowski ma zasiasc na pomniku Pilsudskiego i oglosic "urbi et orbi" kontrakty na 2010;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
janek pisze:Nie róbcie sobie jaj z tymi nowymi kontraktami!!
Oj ludzie
Miesiąc w Lublinie " został do zebrania składu a tu się nic nie dzieje"... lipa taka.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
nie macie już z czego robic sobie jaj !!
- tezetomaniak
- Trener
Gawrzyk pisze:cholerka, nie wiem czy dotrwam i doczlapie
Ma byc relacja "live" w TVN24. CNN waha sie jeszcze pomiedzy tym wydarzeniem, a tradycyjnie pokazywana relacja z Times Square:]
Cooper pisze:Dzis o polnocy Wojciechowski ma zasiasc na pomniku Pilsudskiego i oglosic "urbi et orbi" kontrakty na 2010;]
Ladnie to tak nie swoje informacje przytaczac bez podania zrodla?
Relacja z Times Square jest kolo 6 rano naszego czasu wiec i Zbyszek sie zmiesci w ramowce
A poza tym juz chyba powionienes wychodzic
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
harry pisze:janek pisze:Nie róbcie sobie jaj z tymi nowymi kontraktami!!
Oj ludzieNie umiecie czytać małych literek?
Miesiąc w Lublinie " został do zebrania składu a tu się nic nie dzieje"... lipa taka.
Oj Harry nie masz poczucia humoru przecież większość załapała o co chodzi ...
Wszystkiego naj, naj ,naj w przyszłym roku oby był lepszy niż ten
Ps. Sory dla wszystkich którzy sie nie połapali, za ten żart ...
zamiast 500 + program Beryl +
"Dostałem ofertę z Miszkolca, a na Facebooku odezwał się człowiek, który powiedział, że da mój numer telefonu Rafałowi Wilkowi"-to tak się u nas teraz załatwia kontrakty
niedługo to przez nk będą się dogadywać
a całość tutaj http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ze-lublin/
a całość tutaj http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2010/ ... ze-lublin/
"Życie to jazda"
Boobi pisze: a na Facebooku odezwał się człowiek, który powiedział, że da mój numer telefonu Rafałowi Wilkowi
Moze to agent Tomek
Niech zalatwiaja i na gg, byle sie uzbieralo do konca stycznia siedmiu gosci do jazdy.
A po co nam taki dzieciak, który szuka wymówek aby nie pojawić się w meczach? nie lepszy Bubel czy Bąk?
a jest już gdzieś źródło tej dobrej informacji ? A raczej jakieś oficjalniejsze potwierdzenie ?
Chyba nikt nie wierzy:)
Albo klasyczna lubelska mentalnosc - czyli jak podpisal Borodaj, to 10 stron wrzutow, a jak udalo sie w koncu namowic Barana (?) to zero wypowiedzi:)
Albo klasyczna lubelska mentalnosc - czyli jak podpisal Borodaj, to 10 stron wrzutow, a jak udalo sie w koncu namowic Barana (?) to zero wypowiedzi:)
Ostatnio zmieniony 1 stycznia 2010, o 16:39 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
raczej to pierwsze... po całonocnym balowaniu każdemu pewnie mieni się w oczach i nie jest pewien czy dobrze widzi 
Też mi się wierzyć nie chce 
Podobno K.Baran jest na 90% u Nas ale wszystko będzie pewne na 100% dopiero za dwa dni. Tyle się tylko zdołałem dowiedzieć.
Podobno K.Baran jest na 90% u Nas ale wszystko będzie pewne na 100% dopiero za dwa dni. Tyle się tylko zdołałem dowiedzieć.

Chłopaki, z tym mierzeniem siły na zamiary to naprawdę kompromitacja. Wiem, że to nie na temat, ale jak ktoś bzdury gada i jeszcze poucza, to mnie telepie, muszę odpowiedzieć 
Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich. Oby informacja o Baranie była pierwszą i nie ostatnią dobrą informacją dla lubelskiego żużla w tym roku.
Jak najbardziej oznacza. Poza tym, nie nie zgodnie z przysłowiem, tylko z cytatem z Mickiewicza, który to cytat był romantyczną myślą przewodnią tej epoki i zawierał konkretne przesłanie, wskazując na wyższość myśli romantycznej ("mierz siły na zamiary", czyli stawiaj sobie najwyższe cele i do nich dostosowuj swoje możliwości) nad przeciwnym, racjonalnym, może pozytywistycznym? ("zamiar podług sił" - dostosowuj swoje cele do swoich możliwości, czyli stawiaj sobie cele do nich adekwatne).mustafa pisze:To że kolega napisał nie zgodnie z przysłowiem nie oznacza że napisał niepoprawnie.
Aleooosssssoochoooozzzzzziiiiiiii?niespokojny pisze:Pomijam to mydlenie oczu przez zarzad bo juz sie do tego przyzwyczailem. Mowic a robic to sa dwie rozne rzeczy. Zachecanie sponsorow czy uzywanie(moze w tym wypadku naduzywanie) hasel populistycznych tez ma jakis cel, jest to pewna forma reklamy. Chyba nie wierzysz Torsen kazdemu producentowi ktory wmawia Ci albo napisze na pudelku ze jego produkt jest najlepszy. Do odbiorcy nalezy 'selekcja' i wybor najodpowiedniejszego dla niego towaru. A kto bedzie chcial dac kase na klub ktory nie walczy o nic?? Raczej nie jest to najlepsza forma reklamy. Z innej beczki odnosnie nadchodzacych wyborow prezydenckich - oddalbys glos na czlowieka ktory sam by twierdzil ze nie ma zadnych szans na zwyciestwo? Kazdy walczy o jeden cel dopoki nie podadza wynikow
![]()
![]()
![]()
Może i niepotrzebny, ale słabo znoszę, kiedy ktoś używa słów lub wyrażeń, których znaczenia nie zna. W tym przypadku znaczenie użytych słów było dokładnie odwrotne do treści, która miała być przekazana. A Pieśń filaretów była przedmiotem analizy w szkole podstawowej, przynajmniej za moich czasów, jak jeszcze nie wymyślono gimnazjów i testów kompetencyjnych. Więc nie wymyślać mi tu od polonistówDlatego drogi Torsenie twoj cynizm, zeby nie powiedziec zlosliwosc byl tu zupelnie niepotrzebny.
Szczęśliwego Nowego Roku dla Wszystkich. Oby informacja o Baranie była pierwszą i nie ostatnią dobrą informacją dla lubelskiego żużla w tym roku.
Remus pisze:
Podobno K.Baran jest na 90% u Nas ale wszystko będzie pewne na 100% dopiero za dwa dni.
Zawsze mnie to zastanawia co to znaczy 90% i w jaki sposob jest to wyliczone
Dlatego twierdzę że puki nie będzie oficjalnej informacji a podobno ma się taka ukazać w poniedziałek to nie ma co sobie robić nadziei.

Cooper pisze:Remus pisze:
Podobno K.Baran jest na 90% u Nas ale wszystko będzie pewne na 100% dopiero za dwa dni.
Zawsze mnie to zastanawia co to znaczy 90% i w jaki sposob jest to wyliczoneBo jak dla mnie to wiele od 0% sie nie rozni:) No ale czekamy:)
Wiadomo szczegolnie ze To Lublin a u nas 90% czesto równa sie 0%
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gawrzyk pisze:noooo to super jak udalo sie zatrzymac Karola. Gratulacje ! Do tego Miesiac i jeszcze bedzie mozna cos ugrac.
to moze jeszcze Marcin Rempała? fajnie by bylo miec w skladzie 3 takich wariatow
METHANOL ADVENTURE TEAM