Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
Jeszcze można bardzo dobry skład zmontować nawet na miarę awansu, a Łódź może się schować.
1.K.Baran
2.Miesiąc
3.M.Rempała
4.Rymel
5.Staszewski/Puszakowski/Szombierski
6.Piaszczyński
7.L.Sundstroem
Rew.Parker Klingberg Stichauer L.Dryml
Tylko czy stać nas ???
1.K.Baran
2.Miesiąc
3.M.Rempała
4.Rymel
5.Staszewski/Puszakowski/Szombierski
6.Piaszczyński
7.L.Sundstroem
Rew.Parker Klingberg Stichauer L.Dryml
Tylko czy stać nas ???
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nie stać.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Łoptymista pisze:ale kto powiedzial ze zobaczymy?
jutro na pewno ma byc oplatek, na ktorym byc moze...
No kontrakty maja byc, przeciez pisalo na SF
Sledzio wyskoczyles z tym skladem, jakbys sie przed chiwla obudzil z zuzlowego snu. Dryml, Klingberg, no nie przesadzaj.
- Łoptymista
- Trener
To właśnie w ten dzień działacze lubelskiego zespołu zamierzają podać nazwiska nowych jeźdźców teamu znad Bystrzycy.
Przed świętami powinniśmy sfinalizować przynajmniej cztery umowy. Może uda się namówić sześciu zawodników, wśród nich powinien być obcokrajowiec - poinformował Zbigniew Wojciechowski w Dzienniku Wschodnim.
moim zdaniem to wszystko pytongiem po wodzie pisane. moze byc, moze nie byc
kilar pisze:
Sledzio wyskoczyles z tym skladem, jakbys sie przed chiwla obudzil z zuzlowego snu. Dryml, Klingberg, no nie przesadzaj.
Każdy wyskakuje z zawodnikami że boki skręca więc i ja sobie pozwoliłem na to
Ale jak widać jest jeszcze szansa na awans.
Aby tylko kasa była i można śmigać śmiało.
Szostek na pozycję juniora byłby dobrym wyborem. O ile tylko by się przyłożył. Jeśli chodzi o sprzęt to ojciec powinien mu pomóc, więc z tym raczej problemów być nie powinno. 5-6, a może i więcej punktów w meczu jest w jego zasięgu. Ktoś tam napisał, że w Rzeszowie wydupcyli go na zbity pysk. Nie. Sam chciał odejść. Zresztą jego ojciec nie bardzo był nastawiony do rudego okupanta jakim jest Marma Półtorak. Zresztą nie on pierwszy i nie ostatni. Spytajcie choćby Magdę Zimny-Louis co sądzi o rudzielcu. To właśnie Magda wywalczyła Półtorak awans w 2005 roku. Wracając jednak do Szostka to gdy zaczynali wspólnie z Lampartem to był od niego lepszy. Później jednak w swoim kręgu, czyli u kolegów i nastoletnich dupeczek ze swojej miejscowości został gwiazdą i wyniki poszły w dół. Teraz przynajmniej będzie mógł się skupić na jeździe, bo koleżanki z wioski jeździć już za nim nie będą.;]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
harry pisze:Gelo pisze:No i co teraz harry?![]()
![]()
Czyli co - nie wypada nic innego jak czekać w napięciu na informację "Karol Baran w Krośnie".
A co ma być? Ja tam zaskoczony póki co nie jestem.![]()
![]()
Może mnie jutro zaskoczą.
![]()
![]()
Oby.
no w sumie nic oprócz tego, że zrobiles z chłopaka gnoja od wpisów na sf - a miał rację.
trudno, trzeba z tym żyć
Trafiło się mu jak psu na początku wsi. Wyjątek tylko potwierdza regułę.
Ni i póki co to tylko połowa racji.
Trafiło się mu jak psu na początku wsi. Wyjątek tylko potwierdza regułę.
Ni i póki co to tylko połowa racji.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Łoptymista pisze:To właśnie w ten dzień działacze lubelskiego zespołu zamierzają podać nazwiska nowych jeźdźców teamu znad Bystrzycy.Przed świętami powinniśmy sfinalizować przynajmniej cztery umowy. Może uda się namówić sześciu zawodników, wśród nich powinien być obcokrajowiec - poinformował Zbigniew Wojciechowski w Dzienniku Wschodnim.
moim zdaniem to wszystko pytongiem po wodzie pisane. moze byc, moze nie byc
Otóż, to! Drobne pytanka, kto będzie z was na opłatku i podzieli się potem - dobrą nowiną - na forum? Czy prasa będzie i wyczytamy wieści z gazet? Kto nas kibiców oficjalnie - wreszcie - poinformuje o podpisanych kontraktach?
będzie kilku to na bieżąco będą sesemesować...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
a o której ten opłatek jeśli można wiedzieć ?
asid pisze:Hynek juz wybral: http://www.espeedway.pl/news,ihynkatori ... 88,12.html
Tylko nie wiadomo który klub. Najpierw mówi, że Lublin jest jedną z opcji, ma wiele czasu na rozważania, a potem, że decyzję już podjął i nic nie będzie kombinować. Skutecznie myli tropy. Mnie całkiem zdezorientował.
Bo to jest pomieszany stary wywiad ze świeżym oświadczeniem.
No słuszna uwaga asid. Najpierw ktoś wyciąga cytaty z wywiadu z października gdzie wobec Hynka mieli zaległości (których już dawno nie ma) potem miesza to z rzeczami obecnymi. Prawda jest taka, że Hynka na opłatku dziś nie będzie i Hynkator Lublina nie wybrał.
Mocno bym sie zdziwil gdyby specjalnie przylecial z Argentyny zeby wycalowac sie z prezesem Zbyszkiem 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Niemniej szkoda ze jednak wybrał inny klub,dostał w ubiegłym roku u nas szansę którą wykorzystał a teraz mógł dać ją nam 
Jeśli nie Szostek, nie Hynek, to kto tu będzie jeździć? 
Kamil Zielinski
Co do HYNKA to manq juz pare dni temu pisal, ze praktycznie nam odplynal i nie spodziewalem sie, ze u nas podpisze.
Co do HYNKA to manq juz pare dni temu pisal, ze praktycznie nam odplynal i nie spodziewalem sie, ze u nas podpisze.
manq pisze:Hynkator Lublina nie wybrał.
Tak spytam z ciekawości, co Hynkator wybrał?
od 1988 tylko SPEEDWAY
Pewnie Lodz. Tam jakos na dniach chyba maja sklad oglaszac.
Szkoda, bo to jeden z gosci, ktorzy robia chociaz namiastke widowiska zamiast nudnego odjezdzania zawodow. Kolejny po Knappie, ktory w tej miernej lidze moglby byc jakims magnesem dla lubelskiej publicznosci. Jesli jeszcze Baran odplynie to w ogole bedzie wialo nuda, niewazne czy bedziemy wygrywac (malo prawdopodobne) czy przegrywac, bo wspominany tu Zielinski czy Tomicek lub T.Rempala emocji na torze nam nie zapewnia.
Ten chłopaczek jest ciekawy II ligi : http://www.espeedway.pl/news,daniel_gun ... 87,12.html
Może nie miałby wygórowanych wymagań finansowych.
Może nie miałby wygórowanych wymagań finansowych.
Mam nadzieje, ze ani Tomicka, ani Zielinksiego ani Rempaly nie bedzie w skladzie. W ogole po odejsciu Jaca do Orla, zatrudnienie ktoregokolwiek z Rempalow nie kalkuluje mi sie.