Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
no ciekawe ciekawe któż to nas uraczył podpisami.
- tezetomaniak
- Trener
no tak, powinienem napisać "uraczy", bo w przypadku naszego klubu od wyrazu "podpisze" do "podpisał" jest daleka droga
Jestem ciekaw jakie to nazwiska, tym bardziej że wymieniani tutaj na forum, albo są nie zainteresowani, albo ich oczekiwania rozbiegają się z oczekiwaniami klubu.

- MikeMistrz
- Senior
Stróżyk jak dobrze pamiętam
.

Gawrzyk pisze:no to ja ten news co pisalem ostatnio na forum dokladnie na tym samym sie opieral.
ze czekaja na odeslanie kontraktow. tylko ze jak sie czeka pare dni a nie dostaje podpisany od razu po uzgodnieniu to zazwyczaj sie czeka i czeka i nigdy nie doczeka....
He he, stary numer. Chłopaki mają w rękach gotowe kontrakty. Teraz dopiero mogą sobie poszukać klubu...
Jak ktoś da więcej to zadzwonią (lub co bardziej prawdopodobne nie) i powiedzą "sorry". A jak nie znajdą frajera to za jakiś czas odeślą podpisany. To dosyć częste postępowanie szczególnie wśród zawodników, którzy nie są przekonani do nowego pracodawcy.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:He he, stary numer. Chłopaki mają w rękach gotowe kontrakty. Teraz dopiero mogą sobie poszukać klubu...
Jak ktoś da więcej to zadzwonią (lub co bardziej prawdopodobne nie) i powiedzą "sorry". A jak nie znajdą frajera to za jakiś czas odeślą podpisany. To dosyć częste postępowanie szczególnie wśród zawodników, którzy nie są przekonani do nowego pracodawcy.
A czym to lubelski pracodawca może przekonać zawodników do podpisania kontraktów ? Sumienną wypłacalnością,karaniem czy też propozycją ugody na spłatę zaległości,a może solidnym budżetem którego nie ma,albo solidnym sponsorem którego Pan dyrektor obiecuje już od dosyć dawna pozyskać ?
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
janek pisze:Po za tym, za czasów Harrego, wszystko było na gorąco wiadomo na forum, a teraz cisza.
Zartujeszsz..

dzialacze TZtowi mieli (tu na forum) na stale w pamieci podrecznej zdanie.
"Jak sie chcesz dowiedziec to wplac 100 zl i przyjdz na walne, kazdemu wolno"

Regdal pisze:A czym to lubelski pracodawca może przekonać zawodników do podpisania kontraktów ? Sumienną wypłacalnością,karaniem czy też propozycją ugody na spłatę zaległości,a może solidnym budżetem którego nie ma,albo solidnym sponsorem którego Pan dyrektor obiecuje już od dosyć dawna pozyskać ?
No ale o co chodzi? Przecież po nauczce z tego sezonu klub chce podpisywać "realne" kontrakty aby być właśnie wypłacalnym. Tak źle i tak źle. Trzeba się tylko pogodzić, że będą Ci gorsi, bo ktoś jeździć u nas musi, wszak zawodników więcej niż klubów. A sezon tylko do odjechania.
Ciekawe czy Pupilek też w końcu zacznie być sumienny skoro zrezygnował z ligi angielskiej

No w 2010 będziemy gospodarzami:
14.04 - Półfinał krajowych eliminacji do IMŚ - Opole i
Lublin
15.04 - Półfinał krajowych eliminacji do IMŚ - Opole i
Lublin (data rezerwowa)
Oby wypaliła chociaż ta impreza
14.04 - Półfinał krajowych eliminacji do IMŚ - Opole i
Lublin
15.04 - Półfinał krajowych eliminacji do IMŚ - Opole i
Lublin (data rezerwowa)
Oby wypaliła chociaż ta impreza
czekalismy tyle to poczekamy do poniedzalku mam nadzieje ze beda to jakies tajne armaty w kmz
Nie wiem z kim się nasi działacze dogadali a z kim jeszcze rozmawiają,ale myślęże nie głupio było by się porozumieć z dwoma byłymi już zawodnikami Orła. Denis Sajfutdinow i Matija Duch bo ich miałem na myśli mają kilka pozytywów, napewno waleczność co w przypadku Denisa mogliśmy nawet w Lublinie zobaczyć i niewygórowane (ponoć) żądania finansowe ,dodatkowo
ten ostatni jest jeszcze juniorem który w ubiegłym roku w meczu ligowym w Miskolcu pokonał nawet miejscowego bożyszcze Tabakę czyli potencjał ma.
ten ostatni jest jeszcze juniorem który w ubiegłym roku w meczu ligowym w Miskolcu pokonał nawet miejscowego bożyszcze Tabakę czyli potencjał ma.
- MikeMistrz
- Senior
No Denis Sajfutdinow mógłby być u nas dobry napieracz
, jak Łódź przyjechała to właśnie On i Gustaffson wygrali im mecz.

Kogo mamy trzymać za słowo ?? 

no to powiedz chociaż, czy nazwiska warte uwagi 

janek pisze:Kogo mamy trzymać za słowo ??
We wtorek sie dowiesz czyja to Sprawka ;]
Naczelny obrońca Karola Barana.
To powiedz tylko, czy z tymi nazwiskami możemy jechać o zapowiadany awans
czy po prostu odjedziemy sezon?

Janek cos Ty taki w goracej wodzie kapany ? Dowiesz sie we wtorek i bedziesz wszystko wiedzial. A nie tak probujesz ciagnac za jezyk jak male dziecko przed 6 grudnia.
-
- Zawodowiec
- Kontakt:
Nareszcie się coś ruszyło w kwestii kontraktów. Może nie będzie tak tragicznie. Gawrzyk napisał, że we wtorek ma być 4-6 kontraktów. Osobiście nie miałbym nic przeciwko, gdyby byli to tacy zawodnicy:
Siemen Własow
Denis Sayfutdinow
Karol Baran ?
Paweł Miesiąc ?
Paweł Staszek/Tomasz Rempała
Mateusz Szostek
Do tego dorzucić kogoś z Rybnika (Domański/ Piecha) lub Częstochowy (Bąk/Bubel), Klimek jeżeli ma ochotę dalej być żużlowcem. Jakoś w Hliba, Klechę i M. Rempałe nie wierzę, żeby chcieli jeździć w 2 lidze, chociaż kto wie. Zastanawia mnie jedno, Gawrzyk wcześniej pisał o kontrowersyjnym zawodniku
, ciekawi mnie kto to może być (Tomasz Bajerski ?) Cóż nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki, żeby zarząd KMŻ sklecił ciekawy skład. Ten, który podałem wyżej na pewno dostarczyłby wielu emocji, no może poza Staszkiem i T. Rempałą.
Pozdrawiam
Siemen Własow
Denis Sayfutdinow
Karol Baran ?
Paweł Miesiąc ?
Paweł Staszek/Tomasz Rempała
Mateusz Szostek
Do tego dorzucić kogoś z Rybnika (Domański/ Piecha) lub Częstochowy (Bąk/Bubel), Klimek jeżeli ma ochotę dalej być żużlowcem. Jakoś w Hliba, Klechę i M. Rempałe nie wierzę, żeby chcieli jeździć w 2 lidze, chociaż kto wie. Zastanawia mnie jedno, Gawrzyk wcześniej pisał o kontrowersyjnym zawodniku

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
- Łoptymista
- Trener
Gawrzyk pisze:4-6 kontraktow.
tzn ze ci zawodnicy juz odpisali?
czy tez nasi dzialacze ciagle czekaja na odzew i licza, ze we wtorek dostana podpisane kontrakty?
Co z tych kontraktów skoro nie ma budżetu i ugody nie uregulowane za sezon 2009.Jednym słowem fikcja.Poza tym Gawrzyk rozdmuchuje w swoim stylu jakieś wieści w stylu"tata a Marcin powiedział",a reszta forumowiczów uszy stawia niczym zając,aby cokolwiek usłyszeć.Brakuje jeszcze jakiegoś info ,że mamy mieć możnego i bogatego sponsora tytularnego i już ekstaza zapewniona.
Ja bym powiedział spokojnie spokojnie,przed nami rok wyborczy i jest teraz zdecydowanie za wcześnie aby ci którzy chcą się przez żużel wylansować już teraz sprawili kibicom prezent,bo do czasu pójścia do urny i publika to być może zapomni.
Tak naprawdę to wszystkie buńczuczne zapowiedzi dopiero przed nami.
Ja bym powiedział spokojnie spokojnie,przed nami rok wyborczy i jest teraz zdecydowanie za wcześnie aby ci którzy chcą się przez żużel wylansować już teraz sprawili kibicom prezent,bo do czasu pójścia do urny i publika to być może zapomni.
Tak naprawdę to wszystkie buńczuczne zapowiedzi dopiero przed nami.
"Bez mózgowa,szowinistyczna,szarańcza,na internetowych forach" - Bartłomiej Czekański
www.wolinski.com.pl
www.wolinski.com.pl
- Łoptymista
- Trener
Regdal skad wiesz ze nie ma budzetu?
od taty Marcina
- tezetomaniak
- Trener
moze chodzi o to ze wobec Piszcza sa dlugi, a ten zadnej ugody nie podpisywal 

gazety od miesiaca mowia o kontraktach. Z ta jedna skromna roznica, ze zawsze byl "przyszly tydzien" a tym razem jest "wtorek".
Postep
Postep