Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
No tak, cel jest latwiec postawic niz zakontraktowac zawodnikow tzn porzadnych zawodnikow, bo kelnerow to zawsze mozna nabrac i 10.
Niech sie zarzad bierze do roboty, bo ja usprawiedliwienia w styczniu typu - wybrano najlepszych dostepnych zawodnikow, jako kibic nie przyjme.
Rozmowy powinny byc konkretne i rzeczowe. Po efektach widac, ze raczej nie sa, najpewniej z braku odpowiednich funduszy. Wiec po co oglaszac publicznie walke o awans ?
Niech sie zarzad bierze do roboty, bo ja usprawiedliwienia w styczniu typu - wybrano najlepszych dostepnych zawodnikow, jako kibic nie przyjme.
Rozmowy powinny byc konkretne i rzeczowe. Po efektach widac, ze raczej nie sa, najpewniej z braku odpowiednich funduszy. Wiec po co oglaszac publicznie walke o awans ?
co do Jacka Rempały to decyzję podjął odnośnie kontraktu w Łodzi podczas turnieju gwiazdkowego w Pile 6 grudnia. Był tam obecny Pan Witold Skrzydlewski i główny sponsor Jacka Rempały, firma z Łodzi, Auto-Mall. Prezes tej firmy pojechał razem z Panem Witoldem na ten turniej, aby namówić Jacka do startów w Łodzi. Pozdrawiam.
Wszędzie podpisują tylko nie w Lublinie. Normalnie krew zalewa jak na to się patrzy.
Sezon przyjdzie i będzie trzeba płacić 20zł za bilet by oglądać ochlapy którzy nie mieszczą się w składach innych drużyn lub chcą dorobić emerytury.
Sezon przyjdzie i będzie trzeba płacić 20zł za bilet by oglądać ochlapy którzy nie mieszczą się w składach innych drużyn lub chcą dorobić emerytury.
Gawrzyk pisze:jesli odejscie Jacka ich nie obudzi to chyba tylko 30 stycznia w kalendarzu moze cos zmienic![]()
ale juz jest jakas koncepcja - Karol i Stacho.
no i jest tez cel. awans do pierwszej ligi
http://www.kurierlubelski.pl/sport/1985 ... ,id,t.html
Jeżeli ten awans ma być w ogóle rozpatrywany to podpisanie z Karolem to priorytet. Następnie Miesiąc, Piszcz, T,Rempała Hynek, Staszek dwóch juniorów polskich i dwóch zagranicznych. Kolejność nieprzypadkowa. Do tego może być Tomicek i jeszcze ze dwóch zagranicznych.
Ale to w tym tygodniu...
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- Łoptymista
- Trener
i tylko w erze
harry, taki duzy a...
harry, taki duzy a...
...a ciągle największy kibic. Mimo wszystko, niestety.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Piszcz??????
Oczywiście. A kto, Toni Rickardsson?
- Łoptymista
- Trener
asid pisze:Piszcz??????
KMZ podpisujacy kontrakt z Piszczem = KMZ sikajacy sobie w gebe
zero zasad
zero rozsadku
duzo zer
Tonący brzytwy się chwyta
Ja bym chciał ale dzentelmeni maja jakies zasady przeciez.
Ale dzentelmeni nie awansują...
Tylko Ci co nie maja skrupułów.
A jak nie awansują to się nie licza w wyborach
Tylko Ci co nie maja skrupułów.
A jak nie awansują to się nie licza w wyborach
Łoptymista pisze:
KMZ podpisujacy kontrakt z Piszczem = KMZ sikajacy sobie w gebe
zero zasad
zero rozsadku
duzo zer
Nie wiem dlaczego sie tak wszyscy dziwicie i bronicie.. To sa interesy, jesli Piszcz i KMZ moga zrobic udany interes to powinni i pewnie to zrobia. Ja swoje animozje w stosunku do szefa zostawiam w domu, bo mi placi, on pewnie tez udaje ze mnie lubi, bo mnie potrzebuje.
Rozsadek sie powinno wykazac raz - podpisujac odpowiednio skonstruowany kontrakt, a zasada w sporcie jest taka, ze powinno sie dazyc do wygranej.
- Łoptymista
- Trener
teotretycznie masz racje
ale...
ile awansow wywalczyl Piszcz?
ile razy spelnil w 100 % pokladane w nim nadzieje?
faktem jest, ze ma u mnie kreche od czasow juniorskich, sek w tym, ze nie zrobil wiele aby zatrzec zle wrazenie
ale...
ile awansow wywalczyl Piszcz?
ile razy spelnil w 100 % pokladane w nim nadzieje?
faktem jest, ze ma u mnie kreche od czasow juniorskich, sek w tym, ze nie zrobil wiele aby zatrzec zle wrazenie
"ile awansow wywalczyl Piszcz?"
jeden. Z Gdańskiem.
jeden. Z Gdańskiem.
- tezetomaniak
- Trener
harry pisze:Tonący brzytwy się chwyta
a to tylko o KMZ czy rowniez o Piszczu ?
O obydwu
No a czyja?
A co? Zła?
A co? Zła?
- Łoptymista
- Trener
harry pisze:No a czyja?
A co? Zła?
zakladajac ze dzialacze KMZ czytaja forum prosze wymysl inna
masz racje Piszcz raz awansowal z Gdanskiem, ale oni mieli wtedy Nickiego, Cegle, jadacego Fajfera i innych. Do lydera mu brakowalo
chociaz... kiedys nie chcialem ogladac Sledzia w lbn i w 207 jechal super
ale spadlismy
teraz razcej nie spadniemy, ale nie o to chodzi
teoretycznie... kto mialby proponowac szczegoly umowy z Pisczem, to musialby byc kontrakt inny od pozostalych, wyjatkowy:/
"nie wypowiadam sie.
to w kontekscie pytania wyzej, ze KMZ by sie brzytwy chwytal.."
A co mają robić???
Jakieś inne pomysłY?
to w kontekscie pytania wyzej, ze KMZ by sie brzytwy chwytal.."
A co mają robić???
Jakieś inne pomysłY?
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2009, o 00:12 przez harry, łącznie zmieniany 1 raz.
- Łoptymista
- Trener
dyro mowi
inni podpisuja
zuzel po lubelsku vs zuzel w Polsce
czemu avka zmieniles? lipny
inni podpisuja
zuzel po lubelsku vs zuzel w Polsce
czemu avka zmieniles? lipny
Decydujące będzie teraz ten okres do świąt. Jak nie uda się podpisać 2-3 ważnych kontraktów to po rybach.
Ja mysle, ze powinni przypitolic z grubej rury i na poczatek podpisac z Baranem. Nawet dajac wiecej niz zakladano. To skloniloby rowniez innych zawodnikow do szybszych decyzji, bo zobaczyliby, ze cos tutaj konkretnego powstaje. W tym kontekscie wg mnie najbardziej szkoda Jacka.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
harry pisze:...a ciągle największy kibic. Mimo wszystko, niestety.
Ja bym jednak apelował czy "najwiekszy kibic" - to miano rezerwuję dla siebie.
Gelo pisze:harry pisze:...a ciągle największy kibic. Mimo wszystko, niestety.
Ja bym jednak apelował czy "najwiekszy kibic" - to miano rezerwuję dla siebie.![]()
![]()
![]()
Bez przesady, jest nas tu troche wiecej takich niz wy dwaj
\Absolutną podstawą jest teraz Karol - nie jest to gwiazda nawet na 2 ligę ale jest efektowny.
I zazwyczaj rowniez efektywny
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...