Lubelski klub w sezonie 2010
Re: Lubelski klub w sezonie 2010
jest jeszcze Sebek Truminski !!!

"I tak pojdziesz do piekla wszyscy pojdziecie do piekla hahahahahahah
"
Miesiąc nie dojechał. Poprosił o wysłanie oferty.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
- tezetomaniak
- Trener
neir1 pisze:jest jeszcze Sebek Truminski !!!![]()
Trumiński
Świst
Louis/Howe
Piszcz
Tomicek
Michaluk
Polak
KMŻ "dobijmy lubelski żużel RAZEM" Lublin 2010
tezetomaniaku sorry ale tym składzie jest tylko jeden junior nie zapominaj ze Maciej Michaluk stał się juz seniorem...
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
No tak, ale przecież obserwując poczynania zarządu w poprzednim sezonie można było taki scenariusz zakładać w ciemno. Dopóki nie pojawi się w miarę rozgarnięta osoba chcąca poprowadzić klub, to trzeba będzie się cieszyć z każdego roku, w którym wystartujemy w lidze.Czy mozna skompletowac sklad lepszy? Jasne.
Czy w Lublinie mozna skompletowac sklad lepszy? Daje 1% szans.
Gawrzyk, jesteś młody, a jednocześnie zdążyłeś już nabrać trochę doświadczenia, nie masz ambicji żeby wprowadzić lubelski klub do ekstraligi?
- tezetomaniak
- Trener
Stereeo pisze:tezetomaniaku sorry ale tym składzie jest tylko jeden junior nie zapominaj ze Maciej Michaluk stał się juz seniorem...
racja
istred pisze:Gawrzyk, jesteś młody, a jednocześnie zdążyłeś już nabrać trochę doświadczenia, nie masz ambicji żeby wprowadzić lubelski klub do ekstraligi?
Jest młody i ambitny ale już się napatrzył o co tu chodzi i wie o co tu biega.
I jak go znam to nie porwie się z motyką na słońce. Niestety, i całe szczęście
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
A w ogole to kiedy beda karnety

T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
pewnie z mc przed liga jak zwykle 
Gawrzyk pisze:istred pisze:Być może.
Od poczatku mowilem ze priorytetem powinno byc zatrzymanie Karola. Podobno mial byc dzis na rozmowach w sprawie kontraktu. Podobno nie dojechal. Miesiac tez mial byc. Byl? Moze Remus nas oswieci jak bylo?
Weź człeniu zejdź ze mnie - czy ja kiedykolwiek powiedziałem że będę budował skład drużyny!!!!
Mówiłem jasno i wyraźnie że moja firma będzie wspierała klub finansowo w miarę moich możliwości a nic o budowaniu składu!

Tak sobie pomyslalem, ze nasi "stratedzy" zapewne przyjeli technike wyczekiwania, bo
jak teraz nakontraktuja zawodnikow, to nie bedzie wiadomo gdzie sie znajduja w rankingu sily razenia zespolow II ligi
A jak pozwola sie wszystkim juz wypsztykac z kontraktow i pieniedzy, zobacza z kim przyjdzie nam walczyc i siegna po tuzy torow 1-ligowych, placac im wiecej niz ktokolwiek inny i to jest sposob na awans!
Pokerzysta Sprawka, wytrzyma wszystkich, po czym przebije w licytacji i wygra cale rozdanie
PS. Gdyby sie jednak okazalo ze rywale sa dla nas zbyt mocni, nie staniemy do rozgrywek wogole - i dobrze! ;P
jak teraz nakontraktuja zawodnikow, to nie bedzie wiadomo gdzie sie znajduja w rankingu sily razenia zespolow II ligi
Pokerzysta Sprawka, wytrzyma wszystkich, po czym przebije w licytacji i wygra cale rozdanie
PS. Gdyby sie jednak okazalo ze rywale sa dla nas zbyt mocni, nie staniemy do rozgrywek wogole - i dobrze! ;P
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2009, o 18:22 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
- Egon
- Zawodowiec
Marcel Szymko w Gorzowie... 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
A Piszczyk wolny... oj, wolny http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2009/ ... o-polakom/
Czyli jednak "wilczy bilet" podziałał na Piszcza.
Czy w tym klubie jest jakas kompetentna osoba odpowiedzialna za negocjowanie z zawodnikami ?
Ja zapytam inaczej. Czy ten klub w ogóle wystartuje?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Łoptymista
- Trener
kilar pisze:Czy w tym klubie jest jakas kompetentna osoba odpowiedzialna za negocjowanie z zawodnikami ?
wiem ze jest przynajmniej jedna osoba, ktora rozmawiala z zawodnikami
tak moze byc?
przy obecnym zapale naszych działaczy nie zdziwię jak będziemy drugą wandą kraków w 2 lidze, niestety
miedziany pisze:przy obecnym zapale naszych działaczy nie zdziwię jak będziemy drugą wandą kraków w 2 lidze, niestety
No nie wiem czy będziecie drugą Wandą Kraków? ....... Wanda Kraków najprawdopodobniej wystartuje.
j.rempala w lodzi
no i rozmawiaja tylko z 20
"– Spokojnie, prowadzimy rozmowy z dwudziestoma zawodnikami. Liczę, że pod koniec tygodnia zaczniemy podpisywać pierwsze kontrakty – powiedział Dariusz Sprawka, dyrektor KMŻ"
pod koniec z tej niby 30 bedze z 10
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /276814437
no i rozmawiaja tylko z 20
"– Spokojnie, prowadzimy rozmowy z dwudziestoma zawodnikami. Liczę, że pod koniec tygodnia zaczniemy podpisywać pierwsze kontrakty – powiedział Dariusz Sprawka, dyrektor KMŻ"
pod koniec z tej niby 30 bedze z 10
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /276814437
Nie zapadliśmy w sen zimowy, nasze rozmowy z zawodnikami są bardzo intensywne. Trzon zespołu będzie oparty na Polakach.
Czytają forum... i dobrze
Dobrze to bedzie jak przestana czytac forum a zajma sie podpisywaniem kontraktow 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
nom, ogólnie to widać, że przejechali się na tym wirtualnym budżetem z poprzedniego sezonu i teraz oferują słabsze kontrakty, ale
Barana muszą zatrzymać i nie ma żadnego usprawiedliwienia.
Czy znajdzie się w niej miejsce dla mnie? Wielkich wymagań finansowych nie mam.
Muszą kogoś zatrzymać, kto poznał dobrze lubelski tor. Wypada na Barana i Bardzo dobrze, oby się z nim tylko dogadali.
mustafa pisze:nom, ogólnie to widać, że przejechali się na tym wirtualnym budżetem z poprzedniego sezonu i teraz oferują słabsze kontrakty, aleCzy znajdzie się w niej miejsce dla mnie? Wielkich wymagań finansowych nie mam.
Podejrzewam, że wpływ na to tempo ma także niepodpisanie do tej pory umowy ze sponsorem tytularnym.
Jeśli mnie nos nie myli to faktycznie może coś się w końcu naprawdę ruszy od soboty.
nic