Po raz kolejny dowodzisz,że mijasz się z prawdą i najlepiej Tobie to wychodzi pisanie bajek.
Aby sprostować Twoje chybione przypuszczenia :
- tylko jeden raz w swoim poście,(a nie jak podkreślasz 172 razy) napisałem że Piszcz nie jest spłacony,
- niektórzy zawodnicy poszli klubowi na rękę podpisując ugody,ale to nie oznacza,że są spłaceni,- Twój strzał z insynuacjami co zrobił Piszcz jest baaaaaaaaaaaardzo niecelny,
Reasumując marny z Ciebie "strzelec".
klub jesli nie splacil zobowiazan wobec zawodnika zawiera z zawodnikami ugody - pzm uznaje ze nie ma dlugow
Cytuj waść do końca lub skończ pie....... to po 1
po 2 szzersze mało obchodzi mnie to co zrobił Piszcz zarówno względem sportowym jak też finansowym w sezonie 2009 każdy widział i ocenić może a raczej nie może bo nie zana $ za jaką Tomek się zgodził jeździć w KMŻ jeśli to punktówka to ok. jeśli coś za kontrakt też to moim zdaniem przesadził powinien z Anglii sprzęt brac skoro to dla niego priorytet, ale to tylko kibicowskie "żale" ...
Skoro Gawron to marny strzelec to skoro wiesz "Co zrobił Angol Piszcz" to napisz a jak nie znasz faktów lub tez z jakis tajmnych powodów nie mozesz zdradzic to poprostu sie nie wypowiadaj !. I nie siej dezinformacji na tym forum !
Fakt jest jeden z zawodnikami jest ok czy to na zasadzie spłacenia czy ugody i to wszystko. Co zrobil czy zrobi Piszcz lata mi koło tego czego kobiety nie mają