remont stadionu

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
KrzyÅ›
Junior

#151 Postautor: KrzyÅ› » 20 marca 2004, o 09:18

Nie wiem jak wygląda tor ale z tego co piszecie to tylko start jest w fatalnym stanie.A przez co?Przez opierd... się roboli i syf jaki po sobie zostawiają. Gdyby się towarzystwo wzięło do roboty to stadion już 2-tyg temu wyglądałby przyzwoicie. A wszystko to z uszczerbkiem dla chłopaków, którzy muszą trenować po całej Polsce. Jak tak można opierd... się z postawieniem jakiejś tam budy? Czy nikt nie wyciągnie z tego konsekwencji, bo mi się wydaje że najważniejsi są tutaj zawodnicy i przygotowany dla nich tor, a nie jakiś barak??? Ale najwidocznie komuś w Lublinie zależy aby rozpiep... kolejną dobrze zapowiadającą się drużynę.

KrzyÅ›
Junior

#153 Postautor: KrzyÅ› » 20 marca 2004, o 10:00

Zamilcz kolego i nie wypisuj bzdur!!! Przecież nie napisałem że nie trenują???!!! Drużyna to drużyna i wszyscy razem powinni trenować!!!Potem na meczu bedziesz klnąć, że nie portafią jechać parą na 5-1 i wspomnisz moje słowa.

KrzyÅ›
Junior

#154 Postautor: KrzyÅ› » 20 marca 2004, o 10:10

Rzeszów,Gorzów,Gdańsk,Ostrów ostro trenują a u nas co? Ten pisze że Jeleń,Śledzio,Dados trenują we Wrocku.Potem pisze się że następnego dnia widziano Jelenia w Lublinie (że podobno Dadosa nie było). O Stachyrze i Knappie nic nie słychać, Piszczu zaszył sie podobno w Anglii. Co tu się dzieje? Może mi Ru$ek wytłumaczysz skoro pisze głupoty? Bo mi się wydaje że albo to jakaś zasłona dymna przed rywalami albo jeden wielki chaos!!! A potem wychodzą nieporozumienia na torze bo ten jeżdził we Wrocku, tamten w Gdańsku, a jeszcze inny w Honolulu.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#155 Postautor: grzesieck » 20 marca 2004, o 10:23

Krzyś pisze:Rzeszów,Gorzów,Gdańsk,Ostrów ostro trenują a u nas co? Ten pisze że Jeleń,Śledzio,Dados trenują we Wrocku.Potem pisze się że następnego dnia widziano Jelenia w Lublinie (że podobno Dadosa nie było). O Stachyrze i Knappie nic nie słychać, Piszczu zaszył sie podobno w Anglii. Co tu się dzieje? Może mi Ru$ek wytłumaczysz skoro pisze głupoty? Bo mi się wydaje że albo to jakaś zasłona dymna przed rywalami albo jeden wielki chaos!!! A potem wychodzą nieporozumienia na torze bo ten jeżdził we Wrocku, tamten w Gdańsku, a jeszcze inny w Honolulu.

Gdańsk trenuje :?: :?: :?:
Stachyra trenuje w Toruniu.
Knapp w Bydgoszczy chyba.
A Piszcz nie podobno sie zaszyl w Anglii kolego tylko trneuje tam ostro przed startem rozgrywek :!: :!: :!:
Nieporozumienia na torze?Ja mysle ze Ci zawodnicy znajÄ… sie wystarczajÄ…co dobrze.
Kurwa tych twoich postow to sie czasami czytac nie da :?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#157 Postautor: mikas » 20 marca 2004, o 12:31

Akurat tutaj Krzyś ma racje,remont mozna było skonczyć juz dawno,a przynajmniej jego pierwszą część,tak zeby zawodnicy mogli wyjechać na tor,który nie nadaje się do jazdy tylko w tym miejscu gdzie pracuja robotnicy.Wszyscy wiemy jak do "pracy" przykładaja sie ci panowie.Sam byłem kilka razy na stadionie i jeszcze nie widziałem, zeby wszyscy naraz pracowali, zawsze kilku musi sie przyglądać.Jestem bardzo ciekaw czy ktos jest w stanie ich zagonic do porządnej roboty.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#158 Postautor: Ar2rB » 20 marca 2004, o 13:08

przez to nie mozemy trenować?? To nie ich wina ! Taka jest aura na Lubelszczyźnie a tor nie schnie przez 2 godziny :P Chyba ze jak by było 30 stopni :) .... A w Honolulu to chyba nie ma żużla :P:P:P

To nei jest wina aury bo tor wczoraj był w całkiem dobrym stanie i gdyby nie ciężki sprzet na polach startowych to pewnie możnaby było się już wczoraj ścigać.

Minęły czasy PRL'u i teraz pracuje sie troche inaczej. Kiedyś wyrabiało się 500% normy i wszyscy bili brawo. Dzisiaj pracuje się do ostatniego dnia kontaktu (i specjalnie opóźnia się roboty żeby przypadkiem nie skonczyć przed czasem). Nie ma roboty, nie ma zleceń, wiec szanuje się te co są. A termin jest przecież do 30 kwietnia? Więc po co sie spieszyć? to nie wina robotników, że się opieprzają. To wina tego kto zlecał budowę, tego co podpisywał kontrakt. I nie mam obaw o to że mogą sie nie wyrobić do 30 kwietnia - wyrobią sie z palcem w d***. Gdyby im zależało na szybkim skonczeniu prac - już dawno wszyscy by o tym zapomnieli (robota na 2 zmiany 24h na dobę).
Na wariackich papierach buduje się tylko supermarkety bo tam już na starcie terminy sa przekroczone :).

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#159 Postautor: Gelo » 20 marca 2004, o 13:37

Ja rozumiem Krzysia. Aura aurą, ale nikt mi nie wmówi, że w Rzeszowie czy w Tarnowie mają (mieli) lepiej, a mimo to jeźdżą na całego. To co jest u nas to kpina i tyle.

KrzyÅ›
Junior

#160 Postautor: KrzyÅ› » 20 marca 2004, o 13:49

Coś mi się wydaje że niejaki "grzesieck" i "Ru$ek" to robole, którzy stawiają tą budę :lol: Oj chyba nacisnąłem im na odcisk skoro jden z nich rzuca k...wami !!! Nie martwcie się do przyszlej wiosny skończycie :D

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#162 Postautor: Talib » 20 marca 2004, o 19:27

Wiesz co Krzyś? Kiedyś była taka dobra idea, tzw. prace społeczne! Zamiast tak narzekać, łopata do rączek i na stadion pomagać przy remoncie :lol: ! Wtedy się na pewno z wszystkim wyrobią i nie będzie potrzeby czytania takich alarmistycznych postów.[/b]

Awatar użytkownika
motorlublin
Szkółkowicz

#163 Postautor: motorlublin » 20 marca 2004, o 22:15

Dziwnym zbiegiem okoliczności termin wykonania robót został przesunięty o 1 miesiąc...Można mieć pretensje do garbatego ,że ma proste dzieci:)

KrzyÅ›
Junior

#164 Postautor: KrzyÅ› » 21 marca 2004, o 13:06

Wiesz co Talib. Zasuwaj na stadion bierz sztachetę i wal gdzie popadnie pierwszego lepszego robola (to może bedzie miał zapał do roboty) bo sezon juz idzie a oni sie pierd... z robotą jak za czasów PRL-u. Pewnie za tydzień zabraknie im materiałów na wykonczenie tej roboty bo wszystko rozkradli !!! I nie pisz o społecznej robocie bo mi się to kojarzy z czerwonymi komuchami!!! A ty chyba do takich nie należysz?

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#165 Postautor: Ar2rB » 21 marca 2004, o 13:13

Farsy stadionowej ciąg dalszy. W związku z remontem do końca kwietnia kibice przyjezdni mają zakaz wstępu na stadion (chodzi o piłkarski Motor).
ciekawe jak zadecyduje policja w sprawie meczy żużlowych.
Jedna wielka KOMEDIA! Za taki remont to coponiektórzy powinni od ręki polecieć ze swoich cieplutkich stołeczków.

A ja jestem ciekaw czy dziś ktoś pracuje na stadionie. Gdyby zależało komukolwiek na szybkim zakonczeniu prac to robotnicy "gryźliby" ziemię zębami!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#166 Postautor: Łoptymista » 21 marca 2004, o 15:36

Ar2rB pisze:Farsy stadionowej ciąg dalszy. W związku z remontem do końca kwietnia kibice przyjezdni mają zakaz wstępu na stadion (chodzi o piłkarski Motor).
Jedna wielka KOMEDIA! Za taki remont to coponiektórzy powinni od ręki polecieć ze swoich cieplutkich stołeczków.

Spoko w tym mieście to za taki debilizm można dostać kopa, ale w górę. Nikomu z tych odpowiedzialnych włos z głowy nie spadnie.

KrzyÅ›
Junior

#167 Postautor: KrzyÅ› » 21 marca 2004, o 15:39

Łoptymista pisze:
Ar2rB pisze:Farsy stadionowej ciąg dalszy. W związku z remontem do końca kwietnia kibice przyjezdni mają zakaz wstępu na stadion (chodzi o piłkarski Motor).

Spoko w tym mieście to za taki debilizm można dostać kopa, ale w górę. Nikomu z tych odpowiedzialnych włos z głowy nie spadnie.

Chciałeś powiedzieć że "nikomu z tych odpowiedzialnych włos z wąsów nie wypadnie" :lol: To zaczyna przybierać postać komedio-dramatu.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#169 Postautor: Mars » 22 marca 2004, o 18:15

A ja jestem ciekaw czy dziś ktoś pracuje na stadionie. Gdyby zależało komukolwiek na szybkim zakonczeniu prac to robotnicy "gryźliby" ziemię zębami!

bylem dzisiaj na stadionie 3 robilo reszta sie obijala ......... co tam sie dzieje to istna parodia chyba reszta sobie przerwe zrobila bo cos wcinali...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
WBA
Szkółkowicz
Kontakt:

#170 Postautor: WBA » 23 marca 2004, o 08:57

Mars pisze:

bylem dzisiaj na stadionie 3 robilo reszta sie obijala ......... co tam sie dzieje to istna parodia chyba reszta sobie przerwe zrobila bo cos wcinali...

proponuję akcję mailową :!: na adres: mailto:osrodek@mosir.lublin.pl - jeśli to mosir odpowiada za przeprowadzenie remontu, ewentualnie pomocniczy mail do I Kibica Lublina :wink: mailto:prezydent@um.lublin.pl
jeśli unikniemy inwektyw :lol: może akurat takie zainteresowanie internautów przyniesie jakikolwiek pozytywny skutek w mobilizacji do przyspieszenia prac na stadionie. W jedności siła !!!!

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#171 Postautor: Łoptymista » 23 marca 2004, o 10:04

Super pomysł jestem ZA!! Już wysyłam.

łukasz

#172 Postautor: Å‚ukasz » 23 marca 2004, o 12:47

super pomysl wlasnie poszly dwa maile ode mnie!!!
Moze wreszcie pan drapko domysli sie ze potrxzebne sa treningi.
Oni mysla ze sa w innym systemie!!!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#173 Postautor: mikas » 23 marca 2004, o 12:48

No ja również wysłałem maila do Pana Prezydenta, wydaje mi sie,że jednak na mosirze wyladowałby on natychmiast w koszu. Do prezydentra mam większe zaufanie mimo wszystko. Upomniałem się też o zdjęcie krat :D
Tak sobie pomyślalem, a może by wystosować jakis list otwarty razem z kibicami drużyny piłkarskiej do włodarzy naszego miasta, aby zwrócic uwagę na sytuacje stadionu przy Al.Zygmuntowskich. Co Wy na to??
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#174 Postautor: $korzen$ » 23 marca 2004, o 18:27

Bylem dzis na stadionie, jest juz naprawde bardzo dobrze, jest juz praktycznie na calej szerokosci suchy. Tylko ogromny pech moze przeszkodzic w treningu pod koniec tygodnia .

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#175 Postautor: Apocalips » 23 marca 2004, o 20:49

Tym pechem może być padający deszcz za oknem... Jutro deszcz ze śniegiem, jeśli wierząc pogodzie na TVP1
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips