rafael07 pisze:co by nie gadać i pisać piszcz jest poprostu jeddnym wielkim chuj.... i należy mu sie wpier.... i tyle w tym temacie
Tak jest!
Po co ta dyskusja, wszyswcy wiedza, ze TZ roz*ebal Truminski a KMZ Piszcz, to po co to walkowac po stokroc?
rafael07 pisze:co by nie gadać i pisać piszcz jest poprostu jeddnym wielkim chuj.... i należy mu sie wpier.... i tyle w tym temacie
Torsen pisze:Tematu nie należy w żadnym razie zamykać, bo ci, którzy dziś bluzgają na Piszcza, nie będą mieli gdzie opublikować przeprosin, jak by zaszła taka potrzebaNo i, oczywiście, gdzie błagać o jego zakontraktowanie, jak okaże się potrzebny
Birkart pisze:Panowie, Piszcz nie jest już wart waszych nerwów.
go! pisze:Wogole ostatnimi czasy sie tym zuzlowcom we lbach poprzewracalo. Pozakladali sobie rodziny i mysla, ze zamiast w motory to beda pompowac kase w zony i jakies bachory. Piszcz to juz calkiem przegial, bo mu sie wydawalo ze sobie bedzie sam wybieral pracodawce. Wywindowali sztucznie stawki w kosmos i jeszcze marudza. Powiadam! Trzeba to raz na zawsze ukrocic: stawki ustalaja prezesi i nie podlegaja one negocjacjom, w jakim klubie jezdzi zawodnik ustalamu my - kibice, a co do rodzin, wprowadzic celibat, a za nieslubne dzieci wysokie kary, albo zakaz wykonywania zawodu. Niech sie wreszcie naucza, ze jezdza dla nas!!!
Egon pisze:czytam i nie wierze w to co widze..widze ze dorwales niezly towar na miescie

Remus pisze:Z tego co wiem to klub wysłał do federacji zawieszenia dla Howe,Piszcza i A.Messinga. A wiem to od samego prezesa klubu - to tak żeby ubiec głupie komentarze i docinki typu "a skąd ty to możesz wiedzieć?"
Takie komentarze nie sa glupie, po prostu kazdy chcialby wiedziec skac sie biora takie informacje i czy brac je sobie do sercaRemus pisze:Z tego co wiem to klub wysłał do federacji zawieszenia dla Howe,Piszcza i A.Messinga. A wiem to od samego prezesa klubu - to tak żeby ubiec głupie komentarze i docinki typu "a skąd ty to możesz wiedzieć?"
Jesli od poczatku sezonu czyli tak na prawde od kiedy? Kogo mieli zawieszac?Birkart pisze:I bardzo dobrze, tak powinno być od samego początku sezonu, a może wtedy udałoby się uniknąć takich głupich, nieusprawiedliwionych zagrywek przez zawodników.
Birkart pisze:I bardzo dobrze, tak powinno być od samego początku sezonu, a może wtedy udałoby się uniknąć takich głupich, nieusprawiedliwionych zagrywek przez zawodników.
go! pisze:Jakby od poczatku sezonu zaczeli zawieszac, to mogli calkowicie uniknac zawodnikow
Tylko kto by jezdzil wtedy?
Gawrzyk pisze:Remus pisze:Z tego co wiem to klub wysłał do federacji zawieszenia dla Howe,Piszcza i A.Messinga. A wiem to od samego prezesa klubu - to tak żeby ubiec głupie komentarze i docinki typu "a skąd ty to możesz wiedzieć?"
nie tylko zawieszenia ale i kary. i to z najwyzszej polki.
ale klub moze caklkiem niezle na tym wyjsc (finansowo, bo biorac pod uwage opinie wsrod zawodnikow - to takie zuzlowe seppuku)
Tylko na podstawie ogolnych przepisow dyscyplinarnych moze dostac:
Messing (chyba ze przedstawi dokumenty ze byl kontuzjowany) i Howe po 10 000 za niedojechanie - na podstawie Par 334, pkt 12.
Piszcz 25 000 za nieprzestrzeganie pierwszenstwa polskiej ligi par 334 pkt 29 i 10 000 za niedojechanie.
ladnie ladnie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A Motor jest MotorGawrzyk pisze:dla zawodnika to jeden kij czy to RKS, LKZ, TZ czy KMZ. Lublin jest Lublin.
Gawrzyk pisze:dlatego wlasnie nie bylo dlugu do Swista.
z Trumna nie wiem, nie bylo mnie wtedy w Polsce.
a dlaczego nie? jakas ustawa tego zabrania? zdaje sie ze cala druzyna akurat pojechala "swoje" a zabraklo wlasnie tej potencjalnej dyszki Piszczyka (i tu i tu).KosaRKS pisze:Nie mozna brakiem awansu/spadkiem obarczac jednego zawodnika.
Gadanie,ze nie awansowalismy tylko dlatego, ze Piszcz wybral mecz w Anglii jest takie samo jak gadanie o tym, ze przez Jeleniewskiego spadlismy z 1 ligi.