remont stadionu
- motorlublin
- Szkółkowicz
motorlublin pisze:Termin zakończenia I etapu robót był ustalony na 31 marca 2004. Widać nikomu nie zależy na dotrzymaniu tej daty.
Ciekaw jestem czy są odpowiedzialni za obecny stan rzeczy..???Urzędnicy MOSiR- u na czele z Dyrektorem Drabko śpią zimowym snem...
a jaki jest pierwszy etap budowy ??? pewnie postawienie budy, koniec ma byc przed 30 kwietnia.
Dzisiaj byłem na stadionie i wygląda to nienajlepiej, niby robotników jest z 10 ale 5 siedziało, 4 gadało a jeden grzebał łopatą w miejscu gdzie moze kiedys bedzie trybuna....Ciezka sprawa z tym remontem, oj ciezka....
Ostatnio zmieniony 17 marca 2004, o 19:22 przez grzesieck, łącznie zmieniany 1 raz.
METHANOL ADVENTURE TEAM
- Łoptymista
- Trener
grzesieck pisze:Dzisiaj byłem na stadionie i wygląda to nienajlepiej, niby robotników jest z 10 ale 5 siedziało, 4 gadało a jeden grzebał łopatą miejscu gdzie moze kiedys bede trybuna....Ciezka sprawa z tym remontem, oj ciezka....
Bo to jest polska szkoła jazdy...
Myślałeś, że co chłopy przyjda do roboty i będą pracować. Po co?
grzesieck pisze:Dzisiaj byłem na stadionie i wygląda to nienajlepiej, niby robotników jest z 10 ale 5 siedziało, 4 gadało a jeden grzebał łopatą w miejscu gdzie moze kiedys bedzie trybuna....Ciezka sprawa z tym remontem, oj ciezka....
no fakt... typowa polska robota na budowie... tylko ciekawe czy tych 9 to tak nic nie robilo
dannie pisze:grzesieck pisze:Dzisiaj byłem na stadionie i wygląda to nienajlepiej, niby robotników jest z 10 ale 5 siedziało, 4 gadało a jeden grzebał łopatą w miejscu gdzie moze kiedys bedzie trybuna....Ciezka sprawa z tym remontem, oj ciezka....
no fakt... typowa polska robota na budowie... tylko ciekawe czy tych 9 to tak nic nie robilo... zero srodkow wzmacniajacych
Tych 9 nic nie robiacych to moze nie tak do konca nic nie robili - dwoch rozmawialo patrzac na mnie jak na niepozadanego goscia, 5 siedzialo na trybunie kolo bramy dla traktora,polewaczki itd (wydaje mi sie ze cos przezuwali jarajac przy tym - oj wrzody beda jak nic
METHANOL ADVENTURE TEAM
Dzisiaj rano na placu robót zaroiło się od cięzarówek ( aż dwie!!!) wiec chyba cos się dzieje 
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
kuba pisze:czy wiadomo juz cos na temat tych nieszczesnych krat?? mialy byc rozmowy z policja czy cos takiego . To pytanie kiruje glownie do Gawrzyka ale i do wszystkich ktorzy sie orientuja w tym temacie z gory dzieki
Jakby teraz je zaczeli zdejmowac to by nie zdazyli na mecz z Grudziadzem a na trybune glowna bysmy czekali do rundy rewanzowej...
METHANOL ADVENTURE TEAM
ma ktos moze jakies aktualniejsze fotki
ciekawi mnie stan toru i wiezyczka
robiono tez cos z parkiem maszyn
z gory dzieki
robiono tez cos z parkiem maszyn
z gory dzieki
Czym jest zapalniczka wobec potęgi nieskończoności... poza tym nie mogę jej znaleźć
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
3% alkocholu we krwi - to brzmi dumnie
http://www.zuzelnews.com <-- Zapraszam na ogólnopolskie forum żuzlowe !!!
Byłem przed chwila na stadionie. Tor wygląda dosyć dobrze (na dobra sprawę to już jutro czy pojutrze moznaby było jechac). nie wygląda by był bronowany (moim zdaniem nie był, albo już jest ubity).
Gorzej ma siÄ™ sprawa remontu
. Dziś widziałem pracujących z 15 robotników. O godzinie 16 wszyscy zaczeli się szykować do domciu.
Czyli nikomu nie zalezy na szybkim zakonczeniu remontu. Gdyby sprawa była uważana za pilną - robiliby 24 godziny na dobę (tak jak sie buduje supermarkety - przy reflektorach). Same prace przy trybunie - całkiem w polu - mysle że, potrwa to jeszcze ze 2 tygodnie. Sama buda też jeszcze nie wykonczona... Zastanawiam sie tylko po co ta buda jest taka wielka?
Ma tam powstac Biedronka czy co?
Jak wracałem do domciu, to zobaczyłem na zegarze Wodociągów Lubelskich temperature na dworze - 20 stopni w cieniu
.
CoÅ› pieknego
. A to było koło 16:30
.
ps. to moja setna wiadomość, walnę sobie na tą okolicznośc browarka
Gorzej ma siÄ™ sprawa remontu
Czyli nikomu nie zalezy na szybkim zakonczeniu remontu. Gdyby sprawa była uważana za pilną - robiliby 24 godziny na dobę (tak jak sie buduje supermarkety - przy reflektorach). Same prace przy trybunie - całkiem w polu - mysle że, potrwa to jeszcze ze 2 tygodnie. Sama buda też jeszcze nie wykonczona... Zastanawiam sie tylko po co ta buda jest taka wielka?
Jak wracałem do domciu, to zobaczyłem na zegarze Wodociągów Lubelskich temperature na dworze - 20 stopni w cieniu
CoÅ› pieknego
ps. to moja setna wiadomość, walnę sobie na tą okolicznośc browarka