Tomek Piszcz

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cooper
Trener

Re: Tomek Piszcz

#751 Postautor: Cooper » 9 września 2009, o 23:30

harry pisze:Dla nich priorytetem były rozgrywki w Polsce i na tym sie koncetrowali. Dla innych były inne priorytety

No i co jak co, ale w przypadku Piszcza bylo to niestety wiadome od poczatku (oczywiscie mozna bylo sie ludzic, ze jest inaczej i dlatego ja tez jestem gleboko rozczarowany).
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

harry
Trener

#752 Postautor: harry » 9 września 2009, o 23:31

istred pisze:A to wszyscy zawodnicy muszą mieć takie same priorytety?
Przecież o priorytetach Piszcza wiadomo od początku sezonu. Sam pisałeś, ze Piszcz w Anglii podpisał w grudniu.
Szkoda, że biedni zawodnicy dowiadują się o tym dopiero po ponad 9 miesiącach.

No szkoda, szkoda. Faktem jest, ze niewątpliwie działacze dali tyłka że nie przyszło im do głowy spytać cwaniaka, który bierze forsę za podpis, jakie są jego priorytety w sytuacjach awaryjnych. Ale to tylko świadczy o cwaniactwie cwaniaka i amatorstwie amatorów.
Dla mnie jeżeli jest drużyna to ma walczyć o wspólny cel. a jak ktoś ma inne priorytety to paszoł won.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#753 Postautor: istred » 9 września 2009, o 23:32

Ja nigdy nie miałem złudzeń.
Żużel to jest kasa, dla zawodników to jest praca i zarabianie na chleb i rodzinę. Nie oczekuję sentymentów, bo nie jestem naiwny.
Choć uważam, że Piszcz zrobił wszystko co mógł zrobić żeby pomóc w awansie.
Faktem jest, ze niewątpliwie działacze dali tyłka że nie przyszło im do głowy spytać cwaniaka, który bierze forsę za podpis, jakie są jego priorytety w sytuacjach awaryjnych.
Spytać? Nosz kur*a. Całe forum wiedziało od grudnia o priorytetach Piszcza, a zarządowi dającemu mu kilkadziesiąt tysięcy za autograf "nie przyszło do głowy spytać".
Jaja sobię robisz czy uważasz kibiców z półmózgów którzy łapią tani kit?

harry
Trener

#754 Postautor: harry » 9 września 2009, o 23:39

No jednak stało się. Wszak piszemy o amatorach i cwaniakach. Ktoś daje tyłka a ktos to wykorzystuje.
Zresztą to widac i słychać po wypowiedziach władz.
I dlatego ktoś inny za to bedzie miał problem. Bo przycwaniaczyć na szeroka skalę przeważnie mozna tylko raz.,
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#755 Postautor: istred » 9 września 2009, o 23:44

No jednak stało się. Wszak piszemy o amatorach i cwaniakach. Ktoś daje tyłka a ktos to wykorzystuje.
Albo ktoś daje tyłka, a później robi z siebie ofiarę losu i tłumaczy się "nie wiedziałem". Trochę głupio to wygląda jak ktoś ma pół wieku na karku.
Zresztą to widac i słychać po wypowiedziach władz.
A Ty wierzysz we wszystko co się mówi? Szczególnie jeśli te słowa wypowiada polityk?