Miszkolc - Lublin
Re: Miszkolc - Lublin
Wezcie sie wyluzujcie wszyscy...
Lisek chytrusek z tego Piszcza. Ah jak się cieszę, że mu mecz odwołali. No radość ogromna mnie ogarnęłą

- tezetomaniak
- Trener
Piszcz jest menda, ale pelne pretensje moglibysmy miec, gdyby kontrakt podpisal przed sezonem.
Było jasno okreslone ze Anglia jest dla niego priorytetem ? Było. Gryzą sie dzisiaj dwa mecze ? Gryzą. Co wybrał Piszcz ? ...
Koniec bajki. Ja dzisiaj trzymam kciuki zeby calo dojechali te zawody bo tor w Miszkolcu bywa rozny.
Było jasno okreslone ze Anglia jest dla niego priorytetem ? Było. Gryzą sie dzisiaj dwa mecze ? Gryzą. Co wybrał Piszcz ? ...
Koniec bajki. Ja dzisiaj trzymam kciuki zeby calo dojechali te zawody bo tor w Miszkolcu bywa rozny.
Ostatnio zmieniony 6 września 2009, o 15:52 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiedzenie proste: chytry dwa razy traci. Nie sprawdziło się? Oj sprawdziło.
Chcecie sie wyzalic to zachecam do wizyty na czacie http://www.polchat.pl/chat.php?_room=motorlublin
Szkoda forum ;d
Szkoda forum ;d
tezetomaniak pisze:Piszcz jest menda, ale pelne pretensje moglibysmy miec, gdyby kontrakt podpisal przed sezonem.
Dzisiaj się gryzą, ale w momencie podpisywania kontraktu ten dzisiejszy termin akurat się nie gryzł. Co nie znaczy, że błędu nie popełnili zarządzający klubem, niezabezpieczając się na takie okoliczności.
W każdym razie Piszcz rozczarował na całej linii i większości ta zadra pozostanie do końca życia.
Co do wyniku meczu jestem realistą i będzie ciężko dobić do 35 pkt.
- marcin_lub
- Junior
tezetomaniak pisze:Piszcz jest menda, ale pelne pretensje moglibysmy miec, gdyby kontrakt podpisal przed sezonem.
Gdyby nie był mendą to podpisaliby kontrakt właśnie przed sezonem... A tak, tonący brzytwy się chwyta i właśnie tak na tym wychodzi. Zresztą ja od początku nie byłem zwolennikiem kontraktowania Piszcza, jak i nie tylko ja. Lecz bardzo i to bardzo zdziwił mnie transparent na pierwszym meczu w Lublinie "Witaj Tomku w swoim domku".
Zamiast pisać na forum jebnijcie się czasem łbem w ścianę i po tym pomyślcie jeszcze razGdyby nie był mendą to podpisaliby kontrakt właśnie przed sezonem...
Co jak co, ale skład mamy zajebisty. Drużyna walczy o awans, a nie może składu zmontować najlepszego. WSTYD !!!!
... trochę luzu, klub nie jest organizacyjnie i finansowo przygotowany na awans do I ligi,
to tylko w "Ziemi obiecanej" można było działać w myśl maksymy ' ja nie mam nic, ty nie masz nic
więc mamy tyle żeby złożyć klub żużlowy" ;(
ps
o jeszcze trener ciamajda, nie wie ze w 11 można było dać RT -Tomicka
to tylko w "Ziemi obiecanej" można było działać w myśl maksymy ' ja nie mam nic, ty nie masz nic
więc mamy tyle żeby złożyć klub żużlowy" ;(
ps
o jeszcze trener ciamajda, nie wie ze w 11 można było dać RT -Tomicka
- Egon
- Zawodowiec
Jak ktos sie juz bierze za sprzatanie to usunac polowe tych bredni..:] co do meczu to ciekawe co pokaze nasz joker:> sytuacja nie jest wesola ale zawsze moze sie trafic jakies 8:1 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Podziekowania dla PIszcza ,wzial 30tys za 4 mecze i olal nasz klub w najwazniejszym meczu sezonu.
Lepiej podziękujcie klanowi Rempałów po dzisiejszym blamażu !!!. 
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
A co maja sie ludzie cieszyc, ze Piszcz ma Lublin w dupie i robi sobie jaja z kibicow i dzialaczy ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
janek pisze:Lepiej podziękujcie klanowi Rempałów po dzisiejszym blamażu !!!.
Rempały jak Rempały, popatrz co zrobili nasi juniorzy a co ich.
----- FORZA JUVE -----
Oj, a czego się spodziewałeś ??? że około kompletu walną ??? Jesteśmy ciency jak barszcz wigilijny i tyle.
Co sie oszukiwac w 4rke nie dali rady zdobyc tylu pkt co nam bylo potrzebne, zwlaszcza ze to wyjazd i to na trudnym torze. Nie ma kasy to i nie mamy finalu. Ciekawi mnie tylko czy za rok wogule bedziemy startowali bo watpie w to. Eh.. a mialo byc tak pieknie

Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
- tezetomaniak
- Trener
wczesniejsze lubelskie kluby dymaly piszcza, teraz udalo sie piszczowi wydymac klub.
Proponuje wyluzowac z bluzgami, bo i tak ktos to posprzata a pozniej bedzie placz ze bany leca.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
janek pisze:Lepiej podziękujcie klanowi Rempałów po dzisiejszym blamażu !!!.
Nie pisz glupot, sa bardziej winni. Oni przez caly sezon robili tyle ile mogli, nie szukali wymowek na tory, ktore im nie odpowiadaja.
Ja dziekuje klanowi Rempalow za wszystkie punkty w sezonie. I juz.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Więszość z was się spuściła parę razy w portki na myśl o tym że Piszcz podpisał w Lublinie a teraz co???
Nie zapominajcie o tym że to działacze latali za nim jak pies za suką. O co te pretensje?? Od początku było wiadomo że liga angielska jest dla Tomka priorytetem. Ale skoro dostał do podpisania kontrakt na złotej tacy i podpisał go wysadzanym brylantami długopisem to z tego skorzystał. Więc pytam jeszcze raz o co te pretensje?? Myślcie trochę zanim coś napiszecie, a jak nie to kakao i spać!!
Nie zapominajcie o tym że to działacze latali za nim jak pies za suką. O co te pretensje?? Od początku było wiadomo że liga angielska jest dla Tomka priorytetem. Ale skoro dostał do podpisania kontrakt na złotej tacy i podpisał go wysadzanym brylantami długopisem to z tego skorzystał. Więc pytam jeszcze raz o co te pretensje?? Myślcie trochę zanim coś napiszecie, a jak nie to kakao i spać!!
mi sie podoba ostrów spuscil gkm do 2 ligi
jasio dal rade 2 zawodnikami zrobic 42 punkty w 7startach..
jasio dal rade 2 zawodnikami zrobic 42 punkty w 7startach..
Jasio na motorze nie siedzial. Ostrow przyfarcil, najpierw jeszcze w Ostrowie z afera z motocyklem, a teraz taki King zaczal od 3 "0", a pozniej dwie "3" dal rade. Poza tym mieli ZZ.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]